Bildirim
Özsüt dondurma 1000 ml, 12 tl (A101)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Özsüt dondurma kg 47TL, buradaki 19-22'ye geliyor. Yarı fiyatından daha ucuz. Denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rion. -- 28 Temmuz 2018; 17:11:21 > -
Dostum içindekiler kısmını da çekme imkanınız bulunur mu acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart655 -- 28 Temmuz 2018; 17:15:09 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
muhtemelen bunda biraz daha kalite düşmesi olabilir, ama dondurma seçenekleri arasına alınabilir, hem algida-mis-bim markaları arasından seçiyoruz, değişik bişey deneyelimquote:
Orijinalden alıntı: rion.
Özsüt dondurma kg 47TL, buradaki 19-22'ye geliyor. Yarı fiyatından daha ucuz. Denemek lazım. -
Az önce gördüm ama almadım BİM’den kesme Maraş aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dondurmalar da en çok dikkatimi çeken şey hepsinde GLİKOZ-FRUKTOZ SURUBU olması.
Bildiğimiz Özsüt olduğuna emin miyiz , aşağıda sefer usta gibi birşey yazıyor
hayır, çıktım ordanquote:
Orijinalden alıntı: braveheart655
Dostum içindekiler kısmını da çekme imkanınız bulunur mu acaba? -
Bulabilirseniz alpedo marka dondurma alın hiç değilse dondurmanın tadını anlarsınız verdiğini paraya değer. -
hangisi kullanmıyor hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: msgunes
Dondurmalar da en çok dikkatimi çeken şey hepsinde GLİKOZ-FRUKTOZ SURUBU olması. -
Bence hem kolay bulunabilirlik hem de fiyat/performans açısından Golf Maraşım dondurmaları gayet iyi. Bunu da denemek lazım ama bir Alpedo olamazlar tabii ki.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada olanlar için çiftliğin keçi sütlü dondurmasını yavsiye ederim, sevmeyen inek sütü olanı da alabilir
Aynen hocam kol dondurması çok iyi misal kg 20 tl ydi bu sene 25 yapmışlar ama Maraş dondurması yemis oluyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum. Maalesef glikoz şurubu Alpedo'da da mevcut ama lezzeti diğer markaların çok üstünde. En azından krema değil. Migros'ta satılan glikoz şurubu içermeyen bir marka denedik tamamen doğal ancak onun da hiç tadı yoktu, aylarca dolapta bekledi bir ara yenir diyerek, sonunda çöpe attık.
Alpedo da var glikoz fruktoz surup bilmem ne kimyasallar
Kullanmayan algida carte dor light dondurma var
http://www.algida.com.tr/marka/carte-d-or/carte-dor-light/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sabah a101de görmüştüm, denemek için aldım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. uygun fiyata kaliteli dondurma istiyorsanız alpedo ve ya karpedo alın. -
l'era fresca da şurup yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
http://pernigottiilgelato.com.tr/cup/
Glikoz şurubu kullanmıyor bu marka bu tip ürününde.
hocam bu marka yerli malı üretim yapıyor, çok dandik bencequote:
Orijinalden alıntı: duncan21
http://pernigottiilgelato.com.tr/cup/
Glikoz şurubu kullanmıyor bu marka bu tip ürününde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Dondurmalar da en çok dikkatimi çeken şey hepsinde GLİKOZ-FRUKTOZ SURUBU olması.
|
torku çatır çatır fruktoz-glikoz şurubu kullanıyor içindekileri kontrol edin lütfen. hatta kullandığı halde kullanmıyoruz diye reklam yapıp milleti aldattığı için yüklü miktarda ceza ödedi
|
Fetö gibi Adnan oktar gibi olacak bu işin sonu yetkililer durumun farkında ama kimse kılını kıpırdatmıyor.Sonradan aaa kanser yapıyormuş diyip savaş açacaklar yeni vatanseverler türeyecek ülkede..
|
l'era fresca da şurup yok.
|
Ben dondurmamı kendim yapıyorum.
1 lt süt Yarım SB Kaymak 1 Paket Krema 2 tatli kasigi salep 2 tatli kasigi bugday nişasta 1 SB ŞEKER Aroma Tarifi Vişne Aroması Vişne için ben çekirdeği çıkarılmış 1 kg vişne kullanıyorum.Vişneyi SOS tavasına alıp altını açın vişne kısık ateşde pişerken 1 sb yada duruma göre 1.5 sb şeker ekleyip koyu bir kıvama gelene kadar karıştırmak sureti ile kaynatınız. Vişneyi el blendırından geçirip dolaba koyup soğutun. Limon Aroması 5 Limonun Soyunu sıkıp kabuğunu rendeleyin. 1 Saat buz dolabında bekleyen karışıma ilave edin Sakın sıcak süte ilave etmeyin Salepli soğumuş karışıma ilave edin aksi takdirte süt kesilecektir. Limon ilave ettikten sonra mikser ile yüksek devirde ürünü karıştırınız. Çikolata Aroması 160 Gr Kaliteli bir damla çikolatayı salep karışımına ekleyin 2 kaşık kako ekleyip ürün sıcakken karıştırın. Dondurma Yarım SB Kaymak ve 1 Paket kremayı el blendırında parçalayın daha sonra 1 kg kadar süt ekleyip el blendırında geçiriniz. Karışımı ocak kullanma sureti ile kaynatınız karışım kaynamaya başlayınca Şeker ilave edip 5 dk kadar kaynatınız. Nişasta ve Salebi çok az bir miktar su içinde çözün ve Şeker ekledikten 5 dk sonra karışım ailave ediniz. Salep eklendikten sonra 10 - 15 dk kadar kaynatın tencere değiştirerek soğutup dolabta 1 saat bekletin. 1 Saat sonunda hazırladığınız vişne aromasını yada farklı bir aromayı ekleyin ve Derin Donrucuya bırakın. 1 - 1.5 saat aralıklar ile ürünü karıştırın buzlanmayı önlemek için karıştırmak gerekir ortalama 10 - 15 saat sonra ürün yenilebilir hale gelecektir. - UYARI - 1. Limon kullanılacaksa süt sıcak olduğu zaman kullanmayın süt kesilir buzdolabında 1 saat bekledikten sonra limon ekleyin. 2. Vişne Kullanılacaksa süt karışımına şeker eklemeyin Vişne sosuna şeker konulduğu için karışıma şeker eklenmez. Maliyet 5 Kg Süt 25 tl 500 gr Salep 15 tl 1 Kg Vişne 3 tl - 5 kg 15 tl 1 kg şeker 3.5 tl 5x Krema 25 tl - Ucuzlarıda var Toplam Maliyet 5KG Vişneli Dondurma 83.5 tl Her hangi bir katkı maddesi yok bir kaç kere yaptığınızda damak tadına uygun dondurmayı hazırlayabilirsiniz. |
AOÇ'nin dondurmasında katkı maddesi olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum.
İçindekiler; Pastörize Süt, Şeker, Süt tozu, Kıvam arttırıcılar (Guar Gum, Sodyum Aljinat, Karragenan, Locust Bean Gum, Sodyum Karboksi Metil Selüloz, Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), Pastörize Süt Kreması, Aroma vericiler (Vanilya) Paketlenmiş dondurmanın hası ve araştırdığım kadarıyla en doğalı L'era Fresca'dır. |
K.maraştan bi mal alıyosanız 2 kere düşünün.
![]() |
|
Benzer içerikler
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- adam parfüm yorumları
- bim kokoreç fiyat
- bargello 656 hangi parfüm muadili
- beşler nostalji sucuk
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X