Şimdi Ara

Özgüven sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar her şeyi kafaya takıyorum. önceden çok içe kapanıktım ve çevrem tarafından öyle tanınıyordum. bu virüste az da olsa kırmayı başardım ama değişmem insanlar tarafından nasıl karşılanır bunu bilmiyorum. sevdiğim kızlara açılmakta sorun yaşıyorum çünkü zamanında gerçekten çok kez reddedildim. bu gibi sorunları nasıl çözerim yardımcı olur musunuz? kendimi seviyorum ama bilmiyorum işte bir şeyler engelliyor beni.

• arkadaşlar bu boy konusundan da önemli belki buna çözüm bulabilirsem boyu kafaya takmam
  • Özgüvenli olmanın tek yolu seni seven ve destek olan bir hayat arkadaşının olması

• Çözüm basit:İnsanlara aldırmamak! Nasılını da soracaksın muhtemelen. Kimse göründüğü kadar güzel, iyi, dürüst, mükemmel değil;o yüzden sen de kendini yetersiz hissetmemeye bak. Öz güvensizlik, bilinçaltındaki yetersizlik dürtüsünden doğar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim sorunum ne?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monster78 M kullanıcısına yanıt

bu tarz şeylerin üstüne gidilerek çözülebilir ancak, yükseklik korkun varsa yüksekten bakmak gibi. bir sporada başlayabilirsin. özgüvenini tetikleyen şeyi bulman gerekiyor, vücudun mu? spor yap fit ol, utangaçlık mı? dediğim gibi üstüne git. sivilce vs. mi? bakım yap.

manita yoksa sevgilide yap özgüveni arttırmanın en iyi yoludur. gerçi bu corona günlerinde işin zor, asosyalsen sanaldan vs kızlarla konusabilirsin, discord gruplarında saglam kızlar veya erkekler var, hangisi ilgini cekiyosa artık   oralara takıl derim

insanların ne düşündüğünü de umursama, utangac vs. olmanın alemi yok insan hayatını yasamalı :) baska kisilere göre yasama, bak en basitinden rüzgar erkoclar var, önceden kadındı erkek oldu, insanları umursamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 10 Aralık 2020; 22:52:53 >

• gavuroglan kullanıcısına yanıt
    valla çok iyi önerileriniz var hocam çok teşekkürler

yazdığınız şeylerin hepsini olmasa da çoğunu deneyeceğim
  • Özgüven sorununun birçok nedeni olabilir.

Senin sorununu anlayabilsem bir şeyler derdim ama onun dışında sadece kuru laf kalabalığı yaparım.

Bana şu soruların cevaplarını verebilirsen daha net konuşacağım :

1- Kimyasal dengesizlik yaratacak davranışların, bağımlılıkların var mı ?

2- Bir sosyal etkileşimde genelde kendine söylediğin, durumu abarttığın, eleştirel sözler bulunuyor mu beyninin içinde?

3- Uğraştığın hobilerin, amaçların var mı?

Pek bir şeyiniz yok, geçecektir.
  • Hiç arkadaşın yoksa bile busuu vs den dil öğrenmeye bak topluluk bölümü veya senin kendi dilinden ogrendigin dilin cevirilerini duzeltenler var oradan biriyle konuş öylece
    Hobin varsa o hobiyle ilgilenlerle falan konuşmaya çalıs git açıl vs demiyorum git merhaba de çekingensen vs kısık sesle bile olsa söyle
    Fitnessa git orada illa herhangi biri ile de konuşursun
  • hocam bence görmüşsünüzdür ama biraz pısırık olduğu için göze çarpmamamıştır
  • Evli misin ? :)
  • tonodias kullanıcısına yanıt

Değilim?

Hayat arkadaşının olması demek evli olmak demek mi?

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.