Şimdi Ara

Ciddi sorum var erkeklere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden kendiniz cinsellik isteyince birşey yok da kadınlar isteyince yollu,kasar falan diyorsunuz? Tabi hepiniz böyle düşünmüyorsunuz ama düşünenler niye öyle düşünüyor. Sonucta cinsellik karşılıklı birşey?? Tr erkeklerini anlamak çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 19 Mart 2021; 21:14:5 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NassinGözüm

Bence normal , herkes işine nasıl geliyorsa öyle konuşuyor.

keşke herkes işine geldiği gibi konuşmasa

• Erkek egemenliği ve bu egemenliğin belirlediği zevkler malesef. Bir erkeğin hareketlerinin çeyreğini bir kız yapsa adı çıkar ama bir erkek yapınca hiç bir sorun olmuyor, onun doğasında bu var oluyor. Değişik ve değişmeyecek bir durum.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• unraveling kullanıcısına yanıt
    Bana sanki turbo'nun yan çarısın da kendine küfür ettirmeye çalışıyormuşsun gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unraveling

Bu mesaj silindi.

zekayla fiziksel güçle alakası yok dediğim şeylerin. ayrıca fiziksel olarak kabul daha güçlüsünüz fakat zeka olarak hiçç sanmıyorum.

Adım kadar eminim, kendilerine bir kız gelip buna ihtiyacım var dese hiç ses etmez anlayışla karşılar, ama kendileri hariç herkes yaptığı için kıskanıyor ve diyecek birşey bulamayıp direkt olarak '' yollu '' gibi söylemlerde bulunuyorlar.

Bu da kısacası eziklik belirtisidir. O yüzden pek de kafaya takılacak türden insan değil böyle söyleyenler.

• Zihnimi mi okudun bilmiyorum ama ben de tam böyle bir konu açmayı düşünüyordum.

Sorsan kendileri duvara tırmanıyor, her gün bilmem kaç posta mastürbasyon yapıyor bu normal ama dişilerin cinsel ihtiyacı olması, mastürbasyon yapması kaşarlık. Evleneceği kişinin rahibe olmasını bekliyorlar, duş dışında ellerini genital bölgelerine değdirmemiş olmalarını bekliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Burada ic gudusel bir durum var.

• Ben öyle düşünmüyorum cinsellik karşılıklı duygularla yapılan bişeydir bu arada nasılsınız hanımefendi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİ

zekayla fiziksel güçle alakası yok dediğim şeylerin. ayrıca fiziksel olarak kabul daha güçlüsünüz fakat zeka olarak hiçç sanmıyorum.

Alıntıları Göster

neden tarihe damga vurmuş ilk akla gelenlerler erkek? einstein tesla edison newton vs he şimdi marie curie var dersin ama 15 tane saysan 2 tanesi anca çıkar istisnalar kaideyi bozmaz.

günümüzde de en zengin jeff bezos, mark zuckerberg, elon musk, steve jobs vs. var niye yok bunlarda mı tesadüf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

neden tarihe damga vurmuş ilk akla gelenlerler erkek? einstein tesla edison newton vs he şimdi marie curie var dersin ama 15 tane saysan 2 tanesi anca çıkar istisnalar kaideyi bozmaz.

günümüzde de en zengin jeff bezos, mark zuckerberg, elon musk, steve jobs vs. var niye yok bunlarda mı tesadüf

Alıntıları Göster

Tarih boyunca kadınlar geri planda bırakıldığı için okuma-öğrenme şansı verilmediği için olabilir mi acep??Daha yeni yeni kadın-erkek eşitliği oluşmaya başkadı

• izayoi kullanıcısına yanıt

çünkü kadınlara eğitim verilmeye son zamanlarda başlandı.

Orijinalden alıntı: Targaryen96

çünkü kadınlara eğitim verilmeye son zamanlarda başlandı.

aynen öyle. son 20-30 sene hariç eşit şartlarda olmadık hiçbir zaman

Herkes Aristo'yu, Sokrates'i, Platon'u bilir ama çok az kişi Hypatia'yı bilir. Herkes Einstein'ı bilir ama nedense kimse Einstein'in çalışmalarında matematik hesaplamaları yapan karısı Mileva Marici bilmez. Marie Curie'yi de bilmeyecektin zaten Pierre Curie adam gibi çıkıp "Bu ödülü karım almıyorsa ben de almıyorum" demese. Ona rağmen Marie Curie kadın olduğu için konuşamadı sahnede.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Şu fotodan anladım sen incide ki değilmisin ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.