Şimdi Ara

Okul ile alakalı kaygılarım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10. sınıf öğrencisiyim, ortalama bir OBP’ye sahibim ve sıradan bir Anadolu lisesinde okuyorum. Ama arkadaş çevresi yüzünden psikolojim resmen bozuldu. Sürekli dalga geçmeler, arkamdan konuşmalar, saçma muhabbetler… Artık okula gitmek bile istemiyorum. Sınıfa girdiğim anda içim daralıyor. Ders filan dinleyemiyorum. Ortamdan uzaklaşıp daha sakin, küçük sınıflı bir okula geçmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kolej araştırdık, 15-20 kişilik sınıfları olan bir kolej bulduk ama biraz kaygılıyım. Ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gerçekten bu tarz bir okul değişikliği bana iyi gelir mi, yoksa biraz daha düşünmeli, başka alternatifler mi aramalıyım?

• Bu hayatta karşına çıkan her bir zorlukta kaçacak mısın? Değiştirdiğin ortamda da sen olarak var olacaksın. Ve aynı sorunları yaşaman tabii ki olası. Bence kalıp mücadele etmeli, bulunduğun ortama ayak uydurmaya veya bir zamana kadar görmezden gelmeye çalışmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.