Hadi bakalım İnşallah Özgür Özel ve CHP yönetimi meydanlarda bunu dillendirir diyelim o zaman... Çıksınlar Konya'da miting yaparken Din dersini kaldıracaz desinler bağıra bağırada görelim. Anadoluda cami cemaati ile tokalaşırken bunları özellikle söylesinler ama . Böyle tamda Kurultay davası öncesi Alevilere şirin görünme telaşı ile yapılmasın açıklamalar. Hatta Parti programına koysunlar zorunlu din dersini kaldıracaz ne bileyim varsa Diyanet'i kaldıracaz cesurca söylesinler. Ben siyasette cesur adam severim . Söylediğini desteklemesem bile. Ama yarın öbürgün çıkıp ben yanlış anlaşıldım yok öyle demedim aslında yok din dersi tabii ki görülecek hatta saati az arttırılmalı derseler bu başka bir şey oluyor ama. Not: Mesela AKP daha iktidar olmadan önce TAKSİME CAMİİ yapacaz diyordu. O zamanın şartlarında çok ileri bir çıkıştı. Ama cesurcaydı askeri vesayet aldıtnda bu çıkışı miting meydanlarında yapıyorlardı. Ve ne oldu iktidar olup Taksim'e camii yi yaptılar. Muhalefette yapacam diyorsa yapsında görelim. |
Özgür Özel'in Din Dersi Düşmanlığı! (4. sayfa)

-
-
Dostum biz burada siyasetçi değiliz ki dansözlük yapalım. Gerçekleri söylemek zorundayız. Din ile bu millet 1000 sene uyutuldu istersen 1000 sene daha uyutursun ama sen milletin içinden çıkıp elin kalem tutup dilin mürekkep yalamış biri olarak halen torunlarının onların torunlarının bu çıkurda debelenmesini "onlara nasıl koyduk" mottosu ile meşru hale getireceksen bu da senin tercihin. ne diyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F607C30A -- 30 Haziran 2025; 20:36:6 > -
@EmuDev 'in de dediğini söylüyorsun @Kairavia , peki, tamam.
Katılmıyorum, başka örnek istersen yazabilirim.
Caner Taslamanyoutube
Caner Taslaman'ın tüm kitaplarını www.canertaslaman.com adresinden ÜCRETSİZ indirebilirsiniz. Kitaplar: https://www.idefix.com/yazar/caner-taslaman/s=269886 http://www.canertaslaman.com/ https://instagram.com/canertaslaman http://facebook.com/canertaslaman https://twitter.com/ctaslamanhttps://www.youtube.com/watch?t=370&v=6EIlF1XX-4M&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 30 Haziran 2025; 21:10:19 > -
İnanç meselesi böyle katılmıyorum diyerek işin içinden çıkabiliyorsun. Evet varsa başka örnek de getir. KAtılmayacaksan da yazarım ama bu adamın videolarını izlemek zorunda bıraktırma beni lütfen.
-
Hem darbe anayasası bu değiştirelim deyip hem de darbecilerin zorunlu yaptığı din dersini savunmak işte siyasal islamın ikiyüzlülük örneği daha
-
Bal dahil neredeyse tüm işleri dişi arı yapıyor ve bu Kuran'da yazıyor.
sen diyorsun ki bunlar bilinebilir şeyler, normal bu.
Ben de diyorum ki bunun neresi normal ve bilinebilir, katılmıyorum diyorum.
bir çok matematiksel örnek de var, fiziksel örnekler de var,
hepsini birşekilde bilip yazdılar diye düşünüyorsun,
ben bu tutumuna katılmıyorum, bu önyargı gibi birşey.
Arkadaşın paylaştığı tomtom'u izleyecem şimdi,
sen de üşenme caneri izle, yarıdan başlattım zaten.
-
ÖÖ doğru demiş
Konuda saçmalayanlar görüyorum dini bilgileri sıfır! yahu insan inandığı dini bilmez mi? Gerçi ben de önceden bilmiyordum , kendi kafama göre oluşturduğum deist inancımla yaşardım sonra araştırdıkça dini terkettim.
Bazıları arap dini deyince kızmış da neyine kızıyorlar kitabında açıkça araplara arapça indiğini söyleyen tanrıdan iyi mi bileceksin? Dünyada binlerce din var islam da bunlardan biridir önce bunu anlayın , siz evrenin merkezinde değilsiniz hak din felan hiç değilsiniz öyle olsa bütün dünya aynı dine inanırdı demekki bu tanrı başarısız.Kendi inancını en yüce en büyüktür va bu kibiri bırakın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dinini öğrenmek için diyanet var zaten koskoca.. Kimsenin inancının öğrenmesinin önünde engel olmamalı, bunun zorunlu olması saçmalık zaten..
-
bu soruya özkan ve arkadaşları asla cevap veremez. hatta Özel bunu meydanlarda söylese rte bile laf edemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 30 Haziran 2025; 22:41:6 > -
Alıntı
metni:Avrupa da ki okulların yarısı zaten kiliseye bağlı okullar. Kaynak?
Alıntı
metni:Almanya, İngiltere, Finlandiya, İsveç, Norveç aklıma gelen birçok ülkede Din kültürü ve AHLAK eğitimi zorunlu iken Kaynak?
-
Canım benim kimse yemiyor artık bunları milletin mutfağı yangın yerine dönmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun konuşması, Leman dergisinin karikatürü, Yeşim Salkım'ın başörtülüler hakkında söylemi. Bana bunlar tesadüf olarak gelmiyor. Birileri bir şeylerin peşinde ama bakalım göreceğiz zamanla.
-
Belki çocuk Budist ya da Şaman olacak, neden çocuk baştan arap dinine zorlanıyor ki ?
-
İnsanların Avrupa'dan sadece işine gelen kısımlarını örnek almalarına bayılıyorum. Madem zorunlu din dersini - ki öyle bir şey de yok - alıyoruz, o zaman Almanya'daki kilise vergisini, İsveç'teki LGBT haklarını falan da alalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 30 Haziran 2025; 22:44:57 > -
Zamanında Hristiyanlık ülkede tehdit olarak görüldü ve ülkeden silindi.
-
Özgür Özel de kılıçdarın yaptığının aynısını yapıyor işte. Kılıçdar seccadeye basmıştı, bu da din derslerini kaldıracaz diyor. Umarım yanılırım ama genel başkanları dahil chp'nin yarısından fazlası saraya çalışıyor gibi. Seçime 1 ay kala öyle birşey yapar ki muhalefetin oyları erir gider.
-
Ben hep derim adamlar zaten seçimi kazanmak istemiyor. Adamlar ülkeyi yönetmek hiç istemiyor. Adamlar kaybederek kazanmak istiyorlar. Sorumluluk istemiyorlar. Tek sebep bu. Çünkü başa geçseler ekonomiyi falan düzeltemeyeceklerini de çok iyi biliyorlar. Neden sorumluluk alsınlar ki?
-
Din ile bu millet 1000 yıldır uyutuldu diyen nankörler kurtuluş savaşında cepheye bomba taşıyan silahlarımza mermi yapan kadınların hepsinin ya peçeli ya başörtülü olduğunu ne çabuk unuttu?
Din ile bu millet uyutulmadı tam tersine din ile bu millet kurtuldu ve hala Türkiye Cumhuriyeti hala ayaktaysa bunu savaşırken düğüne gidiyoruz diyen şehitlik mertebesine inanmış bu milletin müslüman evlatlarına borçludur. Elin PKK'lı eşkıyası teröristi savaşmak için cesaret verici ilaçlar içerek savaşa giderken müslüman Türk askeri düğüne gidiyoruz diyerek operasyona gidiyor.
Din ile bu millet 1000 yıldır uyutuldu diyenler açık ve net nankördür ya da aptaldır başka da hiçbir şey değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 30 Haziran 2025; 23:48:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 yıldır dindar nesil yetiştireceğiz dediler, toplumda tüm sapıklıklar cinayetler tavan yaptı.
Müge Zanlı da her gün bir ahlaksızlık izliyoruz.
zorla din eğitimi olmaz.
-
Bir operasyonda bir grup PKK'lı teröristi bir mağarada sıkıştırıyoruz, bizim Türk askeri askeri üssü arıyor biz PKKlıları mağarada köşeye sıkıştırdık gelin burayı vurun diyor, üssteki komutan olmaz içeride siz de varsınız vıumayız diyor, mağaradaki askerimiz bizi düşünmeyin vurun diyor çünkü müslüman Türkaskeri biliyor ki şehit olacak ölmesi umurunda bile değil.
Din ile bu millet uyutuldu diyen nankör sana diyorum, o arkasında İsraili Abd'si Rusyası Almanyası Fransası İsveçi Norveçi olan ateist PKKlı terörsitler işte bu yüzden bu milleti 60 yıldır yenemiyor haberin var mı?
Ateist olabilirsin inan ne olduğun umurumda bile değil ama nankör olma! Bu millet islam sayesinde müslüman Türk askerleri kara çarşaflı kadınlar sayesinde kurtuldu bak bunu aklındn çıkarma olur mu, madem bu kadar kafan çalışmıyor bari dedenin anaannenin inancına saygı göster.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 1 Temmuz 2025; 0:3:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X