Şimdi Ara

OYUNLARDA 1080P İLE 4K GORUNTU KALITESI FARKI YOK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
320
Cevap
0
Favori
21.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam dvı kablo ile denemeni tavsiye ederim hdmı kablo 4k yı dvı kablo gibi vermez
  • Bu forumda dogru olan bırseyı soylemek ve savunmak suc.Dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlar mısalı.

    Amd kartların rx480 dahıl stutter yaptıgını ms degerlerının yuksek oldugunu bızzat vıdeolarla,sslerle yazdık fanboy olduk.
    Amd kartların daha cok stabılıte sorunu yasadıgını ve daha cok sorun cıkardıgını yazdık basta mete ılan etmek uzere hem fanboy hemde troll olduk.
    For honor oyun testınde rx 480ın low fps sının gtx1060 ın tam yarısı oldugunu soyledık benchmark testı attık vıdeo attık yıne troll olduk.
    1080p goruntunun 4k ıle oyunlarda aynı oldugunu kac tane oyunda deneyerek,gozlemleyerek yazdık troll olduk.
    Ryzen cpuların 2000tl den asagı gelmeyecegını soyledık fanbot olduk.Az bıle demısım 600euroymus.

    Daha sayayım mı?

    Bu forumda herkes kullandıgı parcayı ıyı sanıyor.Para verıp aldıgı urune toz kondurmuyor.Aksı yorum yapanada troll ve fanboy denıyor.O zaman bu forum nıye var.Kımse yorum yazmasın herkes nasılsa herseyı bılıyor...Bu konudakı son yorumumdur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 10 Şubat 2017; 13:40:51 >




  • vamp kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi konuştuğumuzu nerden çıkardın ki ? 1080p ile 4k nın yanına yaklaşılamaz diyorum cevap olarak 720p de msaa nın oyuna kattığı netliği gösteren resim atıyorsun. Bende diyorum ki o çözünürlüklerde msaanın etkisini bende biliyorum yok mu diyorumda bunu attın ? Sen cevap olarak aynı şeyden bahsediyorsak neden uzattın falan diyorsun.



    4k da kırılma olmadan oynuyorsun ne alaka ? Birşeyi kat kat daha gerçekçi göstermesinden bahsediyorum dokular değişmiyor diyorsun. Gir 10 senelik knight onlineye bi oyuna 4k da bakalım bi 1080p de sadece çözünürlük farkının getirdiği netlik neymiş onu görelim ? 1080p yi geç 2k ile bile ciddi fark var yan yana denedim 1080p lowda oyna oyun berbat bir hale geliyor fakat 4k lowda hiç sırıtmıyor. Hatta kendi konumda neden bilmiyorum ama çözünürlük dışında sanki low ayarlar ultradaymış gibi görüntü veriyor demiştim 4k için.



    Ben gtx 980 zamanından beri 4k kullanıyorum 1000 serisi ile başlamadım 4k ya. Ps 4 prodaki 4k benim gördüğüm aldatmacadan başka birşey değil. 4k masaüstünün görüntüsünü beğenmeyip ps4 proyla devam etmekte akıl işi değil. Ben hala aynı şeyi iddia ediyorum sen neler denedin bilmem ama benim aldığım görüntüyü almadığın belli alsaydın böyle konuşmazdın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Ben bu foruma 4k yi sorduğumda herkes erken sakın alma dedi. Çalıştığım yere geldi gördüm beğendim aldım ve çok memnunum günden beri forumda fazla soru sormam alacağım şeyleri kendim incelerim. Zaten alacağım herşey elimin altında.



    Yani durum aldığı parçaya toz kondurmuyor değil burada benden başka 4k kullanıyorum diyen kullanıcıda yok. Yazılan çoğu şeyede zaten cevap veremiyorsun. Ayrıca konunda gtx 1060 4k da 5 fps verir gibi saçma yorumlarda var onlarda ayrı bilgisiz.



    Bir örnek daha 2k 144 hz kullandığım bir kaç saatte fazla akıcı gelmedi. Ama 144 hz akıcı değil diye konu açarsam bi 60 hz kullanıcısı olarak taşlarlar burda. Bende o süre içinde gerçek performansını alamadığımı düşünüyorum 144 hz nin hemen gelipte böyleymiş diye konu açmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Ek olarak 27 inçte 4k diyip makara yapıp zoomu görebiliyor musun diyen birini asla kimse ciddiye almaz. Çünkü hiç bir oyunda 4k da birşey küçülmez sadece netleşir. Küçülme olayı masaüstü simgelerin ve genel kullanımda olur çünkü metin boyutu ayarı 1080p ye göre ayarlı gelir formattan sonra onu yükseltiğinde bu sorunda ortadan kalkar.



    Sen fikir alışverişi yapmıyorsun bu konu trollük başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vamp kullanıcısına yanıt
    İstediğin oyunda deneriz %20 değil 2 katı net görüntünün garantisini veriyorum.



    https://forum.donanimhaber.com/4k-oyun-fpsleri-msi-gtx-1070-eklendi-gtx-980-samsung-u28d590d--107157536

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonun fişini taktınız mı. Bence sorun o :)
  • Bilmiyorum uyanan varmı. Konu aslında ps4 vs pc. Ps4'culer pc'lere karşı altında yatan. Başlık yanlış bence
  • Teknoloji forumunda 4K ile 1080p'nin görüntü kalitesi arasındaki farkı olmadığını çok ilginç bir şekilde tespit ediyoruz.

    bazı sitelerde de adamlar 3 tane ekranı yan yana koymuş 8K çözünürlükte mükemmel görüntü kalitesi ile oyun oynuyoruz diyorlardı. .

    Memleketin her alanı böyle adamlar tarafından işgal edilip, bilgisizliğin eline mahkum ettiriyorlar.

    Konu için ek bir not düşeyim, S3 ekran kartım (!) ile GTX 1080 kartım 1080P çözünürlükte masaüstü, aynı kalitede gözüküyor.
  • 'bende hdmı 2.0b kablo var bagladık tv ye'
    HDMI 1.3, 1.4, 2.0b abchdjdsfaf vs.. diye bir "kablo" yok, bu oyunlara gelip kabloya fazla para vermeyin. Uzerinde High-speed yada category 2 yazmasi yeterli tum HDMI standartlarini destekler.
  • Şaka gibi yahu sürekli böyle konular.

  • Şaka gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayla rezil olmak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bunu yapıyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yorumum olacak dedım dayanamadım yıne.W3 den 4k - 1080p - 1080p 8xaa lı olacak sekılde 3 tane ss aldım ve kalıte kaybı olmasın dıye bmp olarak yukledım.4k olan resmın boyutu zaten 23mb sag tus ozellıkler yapın bakın.Hızlı resım gıbı sıtelere yukleyınce jpeg e donusturuyordu o yuzden rarladım dosyayı.

    Sımdı 1080p ekranda 4k nasıl goruntu aldın dıye soracaklar oncelıkle dsr kullanmadım.Tv yı 4k upscale ettım fakat ss olarak aldıgım ıcın yanı kamera ıle degılde oyun goruntusu olarak aldıgım ıcın gercek 4k goruntusu alınmıs oluyor.Bunu bılmeyen varsa ogrensın.

    Bunun ustune bakalım nasıl yorumlar gelecek.Emınım sacma yorumlarda gelecek ama yınede umıdımı kaybetmıyorum ben


    Dosya boyutu 15.41mb ıcınde 3 adet ss var.
    http://s6.dosya.tc/server8/vf4im7/W3.rar.html




  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Hala nasıl idda ediyorsun kardeş. Üşenmedim indirdim baktım. 4k monitörden bakıyorum bunuda ayrıca belirteyim. Senin 1080p 8xaa'ya 4k bariz fark atıyor. Sadece Geraldın yüzündeki çizgiler yaralar, dudaklarındaki ince ayrıntı bariz farklı. 4k'da sakallarını bile tek tek sayıyorum nerdeyse. Bu neyin kafasıdır anlamadım.


    Bende dağlar kadar fark var senin attığın resimlerde. Gene kendi attığın resimleri yanyana zoomlayıp ss yaptım kendin görebilecenmi. Zaten göremezsen senle tartışmaya gerek yok :)




  • drhiziracil kullanıcısına yanıt
    Dunden berı bunu konusuyoruz ama sen olayın dısında kalmıssın bellı kı.Zoom yaparak tırtıkları gordugun ıcın sana forumca tesekkurlerımızı ıletıyoruz.

    Konuyu bıraz okumus olsan su yorumu yapmazdın zaten.Dunden berı konusulan tek sey tırtıklar meselesı oda anca zoomda meydana cıkıyor bu yuzden 4 kat fps dusecekse ben almayayım kımse kusura bakmasın

    EDİT: Ayrıca sımdı farkettım 1080p ıle 4k karsılastırması yapmıssın 1080p8xaa lı olanla degıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 10 Şubat 2017; 20:39:32 >
  • WARTIME kullanıcısına yanıt
    Valla cok büyük trollmusun yoksa çok büyük cahilmisin anlayamadım. Yada tv'in dandik. Ben sana tırtıklardanmı bahsettim? Zoomda filan çıkıyor değil kardeş yanyana koyunca 4k monitörde fark dağlar kadar. Bahsettiğim o "ayrıntılar". Sen hala tırtıklanmada kalmışsın :D netlikte zaten konuşmaya gerek yok senin 1080p 8xaa bulanık. Neyse senin gibi kara cahille daha fazla tartışmaya gerek yok

    EDİT: Bi resmi aç bak bakayım başlıklarında ne yazıyor bakalım 1080p'miymiş o yoksa 1080p 8xaamı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhiziracil -- 10 Şubat 2017; 20:45:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WARTIME

    Dunden berı bunu konusuyoruz ama sen olayın dısında kalmıssın bellı kı.Zoom yaparak tırtıkları gordugun ıcın sana forumca tesekkurlerımızı ıletıyoruz.

    Konuyu bıraz okumus olsan su yorumu yapmazdın zaten.Dunden berı konusulan tek sey tırtıklar meselesı oda anca zoomda meydana cıkıyor bu yuzden 4 kat fps dusecekse ben almayayım kımse kusura bakmasın

    EDİT: Ayrıca sımdı farkettım 1080p ıle 4k karsılastırması yapmıssın 1080p8xaa lı olanla degıl.


    Sen bazı şeyleri "Farkedemiyosun" kardeş
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.