Şimdi Ara

Oyungezer (20) vs Level (5) ( Yılın Anketi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar durumu biliyorsunuz. Level'den ayrılan bazı arkadaşlar Oyungezer dergisini çıkarıyor.

Ben şahsen Oyungezer alcam bundan sonra. Sizler hangisini tercih etçeksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 9 Ekim 2007; 22:58:18 >

• Ne olacak tabiki Oyungezer.Level bundan 2 ay sonra batar

Ya da Level derginin adını değiştirip konsol dergisi yaparlar
  • bu değişimden haberi olmayan insanlar olabilir bikaç ay sonra oyungezer iyi satış başarısı yakalar kanaatindeyim tabi istediğimiz kalitede devam ettirirse.

oyungezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 8 Ekim 2007; 23:09:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Ne olacak tabiki Oyungezer.Level bundan 2 ay sonra batar

Ya da Level derginin adını değiştirip konsol dergisi yaparlar

Bana da öyle geliyo. Yeni derginin adı da: 'Konsol ve Donanım İnceleme Rehberi Eşliğinde İğrenç Makaleler'

• MOHA nın grafiklerine vasatı aşamayan grafik diyen zihniyetlerin dergisini alcak kadar aptal değilim.

edit: tabikide OYUNGEZER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 8 Ekim 2007; 22:57:17 >
  • kesinlikle Oyungezer alırım..Doğan medya grubunun ticari olayına alet olacak değilim..artık derginin içeriğinden öncer nasıl para kazandıracağı önemli level için...
  • oyungezer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ikisinide alıcam

yook yok oyungezer olsun hadi ama 2 tane oyungezer alırım
    ama bu dvd poster ne olucak acep...
  • DH Gamer dergisi ne zaman cıkdı o zaman yorum yapacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

DH Gamer dergisi ne zaman cıkdı o zaman yorum yapacağım

dh gamer
  • oyungezer tabiki... ama bi süre daha level'a, sinan'ların kadro gittikten sonraki değişimi görmek içn devam edecem...
  • Yinemi
  • Yardımcı olalım yaw şu çocuklara bunca yılın emeği var boşa gitmesin hemde ekmek parası işte,imkanı olanlar ikişer üçer alıp eşe dosta dağıtsın,hadi bakalım bayram da geldi sevabına oyurgezer
  • ya oyungezer alacaz tabiki.ama son zaanlarda level dergisini uzun süredir okuyan biri olarak ciddiyetten uzaklaştıklarını farkettim.yani sanki yazmak artık eziyet gibi gelmeye başlamış bu nedenlede baştan savma puanlarla beraber oyun incelemelerinin yarısı saçma sapan muabbetlerle dolu oluyordu.umarım Sinan aga bunun önlemini oyun gezerde alır.örneğin saçma puanlar alan oyunlara örnek olarak;übersoldier oyununa 20-30 puan verip sadce 6 satırlık bir inceleme ayrılmış(yani hiç oynanmamış bence), xbox360 içinde crackdown'a 65 veren bir zihniyet hakim olmaya başamıştı.şimdi bazıları dicekki bunca yıllık oyun yazarlarından iyi mi bileceksin.ama dikkat edilmesi gereken nokta bende bunca yıllık oyuncuyum..
  • Oyungezer
  • o ayki tanıttığı oyunlara bağlı
  • ASlında bu çok yanlış bir anket.Yapılmasın falan demiyorum herkez tercihini belirtsin tabi ki ancak şunu unutmayın.Cevabınız level de olsa,Oyungezer de olsa aynı şeyi kastetmiş olacaksınız.ÇÜnkü Level i Level yapan adamlar şimdi Oyungezer i yapıyor.Yani bizim kıyaslamaya koyduğumuz iki dergide zaten aynı adamların eseri.Anket için tarih erken.Bİr iki ay geçmiş olsa neyse..KAldi ki oyungezer çıktığında anket dergi satış noktalarında yapılacak zaten.Umarım adil olan olur ve kaliteli oyunculuk kazanır.Oyungezer kazanır..
  • tabiki oyungezer cıktıgı ılk gun kosa kosa almaya gıtcem
  • oyungezer
  • Oyungezer in içeriğine bağlı...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.