Şimdi Ara

Oyunda pratik zeka mı ? tecrübe mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda iyi olabilmek için hangisi daha ağır basıyor bir arkadaşımla tartıştıktan sonra bu konuyu açayım dedim . Bence pratik zeka kesinlikle daha önemli

iki örnek vereceğim :

1- Oyunu sezon 2 den beri oynıyan adam var ve hala gold liginde oyuna sezon 3 ün sonlarında başlamış ve gold olmuş ki sezon 2'den beri oynıyan haliyle daha tecrübelidir ona rağmen ondan sonra başlıyan adamla eş seviyedeki ligte

2- bir heroya alışmak tecrübe ister mesela uzun süreden beri zed oynuyorsun artık gölgelere hakimsin ama pratik zeka olmadıktan sonra sen gölgelere hakim ol playz dediğimiz haraketleri yapamaz çünkü o haraketi yapmak o savaş anında aklına gelmez yani pratik zeka bence daha önemli sizin fikirleriniz nedir ?

• bence zeka daha on plana cıkıyor
  • Zeka olmadan ders çıkarıp tecrübe edinemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pratik zeka. Bir arkadaşımı oyuna başlattım. Ben sezon 2 nin sonlarında başlamıştım , onu sezon 3ün ortalarında başlattım. Zed ile ilgili örneğinden sonra aklıma geldi bu olay. Çocuk lig olarak beni geçti inanamadım. Onlara gittim biraz izledim. Çok iyi düşünüyordu , çok mantıklı oynuyordu. Özellikle Zed ile yaptığı hareketler beni benden aldı. Bir anda kendimi ondan tavsiye alırken buldum.

• turnuvalarda daha çok tecrübe kazanıyor gibi ama örneğin wildfire ve bad dunpy maçında wildfire tecrübesini konuşturdu
  • tecrübe %50
    zeka %30
    şans faktörü %20

Şimdi tecrübe derken oyunu ne kadar uzun süredir oynadığın değil ne sıklıkla oynadığındır bence.Yani oyunu 3 yıldır oynayıp günde 2 maç atan adam oyunu 6 aydır oynayıp günde 10 maç adamdan daha iyi olmayacaktır tabikide.
  • %75 şans
    %20 zeka
    %5 tecrübe

takımına afrikanın balta girmemiş ormanlarının maymunları gelip feedlemeye başlayınca zekan ile yen bakalım rakibi , olay tamamen şans. şanslıysan kötü bile olsan laneyi kaybetsen bile 0/4 bile gitsen takımın seni taşır gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi %75 in şans faktörü olduğunu düşünüyosan birine öldükten sonra all dan yav bala bak yav nasılda kaçtın diyen adamlardan farkın yok sanırım :d
  • ikiside lazım olan şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

Ciddi ciddi %75 in şans faktörü olduğunu düşünüyosan birine öldükten sonra all dan yav bala bak yav nasılda kaçtın diyen adamlardan farkın yok sanırım :d

tamamen şans işiyle takımına gelen 4 kişiyle oyun oynuyorsun. adamları seçmiyorsun. o gelen kişilerden 1 tanesi bile 5.dkda çıkıp bir daha gelen kişilerden olsa dünyanın en zeki adamı bile olsan o oyun gider. daha demin ki oyunumda 8-0 gidiyorduk. sonra herkeste 2-3 kill vardı teker teker kuleleri alırken adcmiz oyundan çıktı. 5v4 kalıncada adamlar direndi ve oyunun kontrolünü ele aldı. şimdi o adam çıkmasa adamlar kesin 20de sur verecekti ama çıktı yani tamamen şans faktörü hatta %75 değil %90 şans olması lazım. oyunda bağlı olduğun şey takımına şans eseri düşen kişilerin insan olması

• ikiside gerekli

• %50==== pratik zeka
    %20==== tecrübe
    %20==== oyun stratejisi
    %10==== şans ( takımına çöp adamlar düşer afk olsa dua edersin )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

tamamen şans işiyle takımına gelen 4 kişiyle oyun oynuyorsun. adamları seçmiyorsun. o gelen kişilerden 1 tanesi bile 5.dkda çıkıp bir daha gelen kişilerden olsa dünyanın en zeki adamı bile olsan o oyun gider. daha demin ki oyunumda 8-0 gidiyorduk. sonra herkeste 2-3 kill vardı teker teker kuleleri alırken adcmiz oyundan çıktı. 5v4 kalıncada adamlar direndi ve oyunun kontrolünü ele aldı. şimdi o adam çıkmasa adamlar kesin 20de sur verecekti ama çıktı yani tamamen şans faktörü hatta %75 değil %90 şans olması lazım. oyunda bağlı olduğun şey takımına şans eseri düşen kişilerin insan olması

oyunu solo q dan ibaret sanman biraz komik değil mi sence de

• zeka şart
  • %40 zeka
    %40 tecrübe
    %20 sans etkili durumda bence.
    günde 2 maç atan biri ile 10 maç atan biri aynı olmayacağı gibi, herkes aynı şekilde düşünmez, kimileri farklı metalar ortaya çıkarırken (en sevdiğim diamond'ur bu konuda adam jungle da kendi metasında her zaman)i kimileri de o metaları uygular. ama bunların hepsi yanında şans olmadan bir anlam ifade etmemekte genel olarak konuşursak.
  • %99 tecrübe, dünyanın en gerizekalı adamı bile 1000 oyundan sonra düşük hp li iken karthus un ulti atacağını düşünür. %1'lik kısımda şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

%50==== pratik zeka
    %20==== tecrübe
    %20==== oyun stratejisi
    %10==== şans ( takımına çöp adamlar düşer afk olsa dua edersin )

tamamıyla katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portakaladam

Zeka olmadan ders çıkarıp tecrübe edinemezsin.

Güzel demişsin dostum

• Zeka buyuk bir yer tutmuyor bu kadar buyutmeyin oyunu, ne adamlar var hayati oyun olmus cok da iyi oynuyor ama iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Zekadan kasit oyun mantigiysa bir sey demem ama o da zamanla oturuyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

oyunu solo q dan ibaret sanman biraz komik değil mi sence de

ben yorumları kendim sen ben o için yazdım. forumda hangimiz lcs turnuvalarına takım olarak katılıyoruz ? bronz5 takımları saymazsak hepimiz bir soloq oyuncusuyuz. yani turnuva için yorum yapmıyorum çünkü turnuvadaki lol ile soloq lol çok farklı oyunlar bana göre. oyunun doğrusu turnuvalarda ki , oyun takım oyunu. sen tanımadığın adamlarla giriyorsun oyunun mantığına ters ama işte oynuyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.