Şimdi Ara

Oyunda pratik zeka mı ? tecrübe mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %30 Zeka
    %20 Şans

Bence böyle.
  • pratik zeka ve refleks

bkz:faker,bjergsen
  • IHebele kullanıcısına yanıt
    %25 zeka %25 Tecrübe %25 şans %25 refleks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

Ciddi ciddi %75 in şans faktörü olduğunu düşünüyosan birine öldükten sonra all dan yav bala bak yav nasılda kaçtın diyen adamlardan farkın yok sanırım :d

tamamen şans işiyle takımına gelen 4 kişiyle oyun oynuyorsun. adamları seçmiyorsun. o gelen kişilerden 1 tanesi bile 5.dkda çıkıp bir daha gelen kişilerden olsa dünyanın en zeki adamı bile olsan o oyun gider. daha demin ki oyunumda 8-0 gidiyorduk. sonra herkeste 2-3 kill vardı teker teker kuleleri alırken adcmiz oyundan çıktı. 5v4 kalıncada adamlar direndi ve oyunun kontrolünü ele aldı. şimdi o adam çıkmasa adamlar kesin 20de sur verecekti ama çıktı yani tamamen şans faktörü hatta %75 değil %90 şans olması lazım. oyunda bağlı olduğun şey takımına şans eseri düşen kişilerin insan olması

oyunu solo q dan ibaret sanman biraz komik değil mi sence de

ben yorumları kendim sen ben o için yazdım. forumda hangimiz lcs turnuvalarına takım olarak katılıyoruz ? bronz5 takımları saymazsak hepimiz bir soloq oyuncusuyuz. yani turnuva için yorum yapmıyorum çünkü turnuvadaki lol ile soloq lol çok farklı oyunlar bana göre. oyunun doğrusu turnuvalarda ki , oyun takım oyunu. sen tanımadığın adamlarla giriyorsun oyunun mantığına ters ama işte oynuyoruz

İnsanın kendi şansını kendi yarattığına inanıyorum hocam haklısın tabi ki solo q şans işi olabilir ama moba türünde ki pratik zeka, hızlı düşünme, refleks gibi özellikler gerektiren bir oyuna %90 şans demek bence yanlış.

• %50 zeka %25 refleks %10 tecrübe %15 şans
  • Solo q da %95 şans , %2 Yetenek , %1 Zeka , %1 Tecrübe , %1 Çevre faktörü
  • quote:

%75 şans
    %20 zeka
    %5 tecrübe

takımına afrikanın balta girmemiş ormanlarının maymunları gelip feedlemeye başlayınca zekan ile yen bakalım rakibi , olay tamamen şans. şanslıysan kötü bile olsan laneyi kaybetsen bile 0/4 bile gitsen takımın seni taşır gidersin

• %30 Tecrübe
    %25 Zeka
    %20 Yetenek + Refleks
    %15 Şans
    %10 Ekipman
  • Bende başladığımda Lissandra yeni çıkmıştı Aatrox çıkıcaktı şu an Gold II yim işte.
  • pratik tecrübe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zukape

%99 tecrübe, dünyanın en gerizekalı adamı bile 1000 oyundan sonra düşük hp li iken karthus un ulti atacağını düşünür. %1'lik kısımda şans.

2000-3000 oyunla bronze da olanlara ne diyeceksin?
  • Vez IX kullanıcısına yanıt
    Oyunu bıraksınlar.
  • pratik zeka
  • Tecrübe bence. Pratik zekan var , tecrüben yok diyelim. Tecrüben olmayınca karşındaki rakibin aldığı heroyu , kabiliyetleri de tam bilmiyo olucaksın. Karşındakini tam bilmezsen zaten bi iş yapamazsın ki. Karşıdaki heroyu bir oyunda çözemezsin de zaten. Farklı hareketlerle , farklı şampiyonlarla , farklı buildlerle geliştirirsin kendini.
  • Pratik zeka tecrube gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tecrübeli olursan yükselirsin zamanla,
    hem tecrübe hem pratik zeka sahibiysen lcste oynarsın gibi.
  • Oyunu iyi oynamak için , bütün şampiyonlara hakim olmalı ve karşısında nasıl durulduğunu çözebilmen lazım , pratik zekayla bunu yapamazsın , düşünene kadar rakibin özelliklerini bilmediğinden feedlersin , en başta herşeyi tecrübe edip sonra pratik zeka konuşturmak gerekir , yani tecrübe seviyeleri aynıysa pratik zeka öne çıkar , yani burada seçici faktör pratik zekadır ama temelinde gene tecrübe olması lazım , turnuva seviyesindeki tecrübede oyuncuları pratik zekayla yenmek imkansıza yakındır bence.
  • %40 zeka
    %20 tecrübe
    %40 şans

• IHebele kullanıcısına yanıt
    1. örneğe şöyle bir açıklama yapmak istedim, dereceli oynarken 2side gold olabilir 1 oyunda bile troll gelse takıma işler değişiyor o yüzden tecrübe %60 pratik zeka %40 bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Pratik zeka tecrube gerektirir.

Bence zeka olmasi yeterli tecrubeyi nasil olsa edineceksin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.