Şimdi Ara

Oyunda pratik zeka mı ? tecrübe mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Neutrally

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Pratik zeka tecrube gerektirir.

Bence zeka olmasi yeterli tecrubeyi nasil olsa edineceksin

Onu dememin sebebi pratik zeka tecrubeyle olusuyor. Atiyorum Yasuo oynayacaksin. Ilk defa oynayan adam e e e e yaparak skillshotlardan kacamaz. Fakat Yasuo'yu 20kez 30kez oynayan adam ceyrek caniyla full canli bir gragasi kesmeyi basarabilir . Bunu da pratik zekasini kullanarak yapar. Ama eger tecrubesi olmasa o haraketi yapabileceginin bile farkinda olmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

%75 şans
    %20 zeka
    %5 tecrübe

takımına afrikanın balta girmemiş ormanlarının maymunları gelip feedlemeye başlayınca zekan ile yen bakalım rakibi , olay tamamen şans. şanslıysan kötü bile olsan laneyi kaybetsen bile 0/4 bile gitsen takımın seni taşır gidersin

kim kim

• quote:

Orijinalden alıntı: Meleklerimin

Oyunu iyi oynamak için , bütün şampiyonlara hakim olmalı ve karşısında nasıl durulduğunu çözebilmen lazım , pratik zekayla bunu yapamazsın , düşünene kadar rakibin özelliklerini bilmediğinden feedlersin , en başta herşeyi tecrübe edip sonra pratik zeka konuşturmak gerekir , yani tecrübe seviyeleri aynıysa pratik zeka öne çıkar , yani burada seçici faktör pratik zekadır ama temelinde gene tecrübe olması lazım , turnuva seviyesindeki tecrübede oyuncuları pratik zekayla yenmek imkansıza yakındır bence.

Duygulara tercuman entry.
    En mantikli aciklama bu her ne kadar kurt gibi bi player da olsam bilmedigim herolara karsi afalliyorum, karsidakinin oyun stilini cozerse bi insan tecrubesiyle farmdan tutun tflere kadar ustunluk kurar

• pratik zeka
  • %100 Berrak zihin.
  • %5 şans %5 zeka %5 refleks %40 anne dırdırı %45 manita dırdırı
  • Tecrube, tecrubelı bir oyuncu zaten nerde ne yapacağını bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

Bende başladığımda Lissandra yeni çıkmıştı Aatrox çıkıcaktı şu an Gold II yim işte.

+1 Bende Silver sıralamadayım :( solo q girmeye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

%100 Berrak zihin.

Aynen
  • Bir de insanın gününde olması da önemli gibi geliyor bana. Bazı günler hep kazanırken bazen de hep kaybedilebiliyor...
  • Hocam simdi soyle pratik zeka oyunu cabuk kavramani saglar ama tecrube her seyi kapsar ve tecrube oynadigin yila gore olmaz kendimden biliyorum sezon 1 in sonundan beri oynuyorum ve hala silver gold arasi bir oyunculugum var cunku 700 kusur normal win 400 tane de toplamda ranked vardir.Gecen sene oyuna baslayan benden 1-2 yas kucuk arkadasim su anda challeger oldu cunku cocuk 1 yada 1.5 sende 1500 normal 1450 kusurde ranked atmis umarim anlatabilmisimdir bayagi uzun oldu ama biraz farkli bir durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlik karar verme onde gelir

• Bu oyunun yetenekle uzaktan yakından alakası yok tamamen tecrübe, refleks ve takım oyunu

• beyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.