Şimdi Ara

Oyun tavsiye edin ne olursa!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Thief3,Suffering,PainKiller,Syberia,Beyond Good&Evil haric:) onlar var

• benim elime dün geçti bugün bitirdim enclave hoş bir oyun.....
  • True Crime ı çoğu kişi sevmemiş ama ben oynuyorum güzel geliyor bana değişik en azından
  • oo enclave cok baba bi oyun ikincisi yapılıyo ben 3 kere bitirdim
  • walla mmorpg deyince aman benden uzak olsun da ne olursa olsun derdim . taa ki Ragnarok Online ile karşılaşana kadar oyunda türkçe dil desteği de var bence zevkle oynanabilecek bir online oyun oyun hakkında fikir sahibi olmak isterseniz 15 gün ücretsiz oynama imkanınız var

www.euro-ro.net

iro.ragnarokonline.com

www.rodatabase.org

• su anda patchleri yüklüorm yeni gircem oyuna hackky biraz bilgi verirmisin oyun hakkında

therm kotoru dene
  • oyun online rpg ve konu insanlarla yaratıklar arasındaki savaş :) karakter geliştirmeye dayalı bir oyun . oyuna novice olarak başlıyosun daha sonra 1. lvl meslek ve 2. lvl meslek seçimi oluyo . base level ve job level diye 2 ayrı leveli var karakterlerin. job lvl 10 olunca 1.lvl meslek , job lvl 40 olunca 2.lvl melsek seçiyosun ( örneğin swordman-knight, merchant-blacksmith) oyunun en zevkli yanı hem avrupadan hem de türkiyeden birçok kişiyle chat imkanı ve hoş vakit geçirmek. ayrıca oyunda guildler ve partyler kurmak da mümkün. siz en iyisi oyunun web sayfasını bir ziyaret edin. çünkü anlatacak çok şey var....

www.euro-ro.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TOTAL CLUB MANAGER SERİSİ YAKINDA 2005 İ ÇIKACAK
  • manhunt
  • yaw oyun çok "sevimli" gözüküyor. ben sevmem öyle. şöyle çıksa bir wow da, savaş çığlıkları ata ata uçsuz vadilerde lvl lerden lvl lere koşsak :( ama yok...

bu arada enclave bayağı oldu çıklalı şimdiye kadar oynamamış olmn kötü. tabi zararın neresinden dönsen...
    oyunun özellikle grafikleri uçurmuştu beni ilk oynadığımda.
  • winfast ekran kartının içinden çıkan Gun Metal diye bir oyun var, tavsiye ederim..
  • Sölediğiniz oyunların hepsi varmış ya en iyisi ben gidip bakım ne gelmiş
  • benim elime dün geçti bugün bitirdim enclave hoş bir oyun.....

ben bu oyunu 1 sene once bitirdim show time dostum sen bayagı gec kalmıssın ama cidden cok tatli bir oyun ama cok kısa bırkac saate bitirdim her neyse dostum ben sana tek bır oyun soyleyecem ONİMUSHA al al al ama mutlaka al hasta olacaksin ya bittim oyuna ama son yaratıgı oldurene kadar kıcımdan terler aktı sel oldu neyse yalnız onimusha xp isletim sisteminde calısıyor ve 4 cdlık oyun ona gore yane parayı denklestır oyle al ama samuray olmak bu kadar gozel olabılır
  • bende alcaktımda dört cd gözümü korkuttu vethekan deermi cidden güzelmi? biraz acıklasan gamepad destei varmı?
  • rainbow six:raven shield diyecem ama o da kesin vardır sende
  • sana şiddetle Armed&dangerous isimli oyunu öneriyorum. Ben oyunu oynarken gülmekten altıma edecektim. Ayrıca da çok zevkli ve renkli bir oyun.
  • +1 hellmarch
  • manhunt
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanavci

manhunt

degişik bir oyun ama güzel tam bir piskopatsın oyunda sonlara dogru baya zorlaşıyor ama......
  • unreal tournament 2004
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.