Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN RESTART SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar
    E5200 (o/c 3.6 Ghz) işlemcimi ve Asus 450 Watt psu mu Q6600 işlemci ve LC Power 750 watt ile deistirdikten sonra Cod 4 multiplayer oynamaz hale geldim fps 150/170 civarındayken 30/40 kadar düştü oyuna basladıktan sonra pc cok kasılıyo ve 1 dk gecmeden pc restart ediyo kendini ayrıca eski sistemimle 3D Mark testinden 16000 civari puan alirken simdiki sistemimle 7500 puan alabildim oyun harici kullanımda bi sorun göremedim hatta bazı işlemci ve overclock test programlarını çalıştırdım bir sorun çıkmadı sistemim şöyle

Q6600 2.4 Ghz işlemci (eski işlemcim E5200 o/c 3.6 Ghz)
    Asus P5B anakart (bios 2104)
    Zotac Gtx 280 ekran kartı
    2x2 Kingston hyperx 1066 ddr2 ram
    Ocz Gladiator Max sogutucu
    LC Power 750 Watt psu (eski psu Asus 450 watt)
    Cooler Master RC 692 kasa

Emin değilim ama ekran kartımda sorun var gibi tuhaf olan işlemci ve psu değiştikten sonra bu sorunun ortaya çıkması yardım ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler

• baska psu ile dene. birde islemcimi degistirdim demissin bios ayarlarini duzelttin mi? biosunu sifirlayip hepsini tekrar yapmani oneririm.
  • bios ayarlarını default yapıp çalıştırdım elimde suan baska psu yok denemeye calıscam baska neden olabılır bu sorun?
  • Farklı bir açıdan bakmaya çalışıyorum olaya ama şunları deneyebilirsin donanımındaki montajdan sonraki bu olayların geliştiğini düşenecek olursak. usb card reader / dvdrom ( powerlarını çıkar ) / kasa için usb firmwire kablolarını çıkar. sadece cpu sistem power , hdd power vede dataları ilen sistemini boot et. amaç yeni almış olduğun psunun power uçlarını denemek . birde bios a girerek hardware monitorden yada işletim sistemin üzerinden hwmonitor yazılımı ilen bu cpuz yi yapanların prg mı ilen bir deneyeim orda post ekranını buraya upload edebilirsin. bunun dışında uzay kasa yaparak sistemini dışarda kasadan bağımsız olarak çalıştırıp denemen. bu şekilde bir hata yada çözüm arayabilirsin.

birde asusun sitesine girerek güç ölçerden güç testti yaptır.
  • asus sitesinde ki güç ölçer nedir bilmiyorum zaten sitesinde de bulamadım :) bios resmini ekliyorum

OYUN OYNARKEN RESTART SORUNU
  • öncelikle merhaba konu açayım dedim ama açamadım sanırım post gerekiyor bir miktar, konu acamadıgımdan buraya yazacagım inş yardım eden biri olur :)

Şmdik.. Benm pc'm xp di win 7 e geçtm geçtikden sonra driverleri yükledm vs.. xp dede daha önceden yapan bi sorun gene yapmaya başladı. pc herhangi birşey yaparken belli olmuyor Donuyor, oyunda rast geldi pc açınca yapıyor ilk açtıgımda genelde kesin yapıyor, ya reset atıyo ya kitleniyor.. Bu sorunu braz araştırdım genelde toz olablr ve Ram geçiyor.. Ben sorunumun ram lar olabilcegini tahmin ettm ve ramları cıkardım yerlerini fln deiştirdim bu sefer pc açılmadı bip sesi gelmedi 2 tanesini cıkarıyorum ses gelmio bazen geliyo.. Sonra eski hatırladıgm kadarıyla eski yerlerine takdım şmdi pc acıldı fakat gene doncak diye tahmin ediyorum.. şmdi acıldı acaba sorunum nerde olabilir ?
  • Bu psu benim sisteminden daha cok guc isteyen sistemlerde calisti (i7&5970 gibi) ben yinede baska bi psu ile denemeye caliscam bunun haricinde baska ne sebep olur bu soruna?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken hdd kapanma problemi
    12 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LC power i bilmem ama başka power desen ok derdim. Everest de 1000w var ama ben genede gider 800w thermaltake yada fsp gibi iyi marka almaya gayret ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.