Şimdi Ara

oyun oynarken kapaniyor ss li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba oyun oynarken ozellikle leage of legends oynarken ekran boyle kararip kapaniyor
     oyun oynarken kapaniyor ss li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar özelliklleri 4 gb ram 1 gb ekran kartı[paylaşımsız]ati ekran karti 2 ghz işlemci oyuna girdiğimde direk kapanıyor
  • Ekran kartını güncelle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Ekran kartını güncelle.

ekran kartını güncelledim fakat sorun devam ediyor
  • Ne zamandan beri bu sorunla karşılaşıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Ne zamandan beri bu sorunla karşılaşıyorsunuz?

Önceden böyle bişey yoktu yeni olmaya başladı fanların falan tozunu aldım ama genede olmuyor
  • ekran kartı arızalı olabilir genelde anakart ile birleşik oluyor yani anakart ile değişmesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

ekran kartı arızalı olabilir genelde anakart ile birleşik oluyor yani anakart ile değişmesi lazım

Nasıl ?
  • Ekran kartı yerine tam oturmamış olabilir vidasını söküp slotuna hafifçe bastır kartı ve yeniden takıp öyle dene.
  • başka çözüm önerisi olan varmı
  • ekran kartı işlemci ve anakart modelini yazarsan yardım edebilirim.
  • Sıcaklıklara bi baksana oyundayken AİDA64 Extreme edition ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor3461

Sıcaklıklara bi baksana oyundayken AİDA64 Extreme edition ile

61 derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushPower

başka çözüm önerisi olan varmı

Window'u yüklerken bu sistem varken mi yükledin? Yeni donanım taktıysan hemen windows'u yeniden kur sonra yeni enson driver'ları indirip kur.
    sıfır GTX670 ekran kartında da böyle oluyordu 1 hafta uğraştım enson windows'u yeniden kurunca düzelmişti.

Yine olmazsa oyunun düzeltme yaması varsa PATCH bunu bul yükle. Belki oyundan da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuncoskun -- 10 Haziran 2013; 16:24:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

quote:

Orijinalden alıntı: RushPower

başka çözüm önerisi olan varmı

Window'u yüklerken bu sistem varken mi yükledin? Yeni donanım taktıysan hemen windows'u yeniden kur sonra yeni enson driver'ları indirip kur.
    sıfır GTX670 ekran kartında da böyle oluyordu 1 hafta uğraştım enson windows'u yeniden kurunca düzelmişti.

Yine olmazsa oyunun düzeltme yaması varsa PATCH bunu bul yükle. Belki oyundan da olabilir.

sorun 2 3 haftadır vardı bende bilgisayarı fabrika ayarlarına döndürdüm hepsinin güncelleştirmesini yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

ekran kartı işlemci ve anakart modelini yazarsan yardım edebilirim.

Ekran kartı Ati Mobility radeon hd 4650
    İşlemci:İntel core 2 duo cpu t6400 2.00ghz
    Anakart:dual ddr2 galiba yoltürü intel agtl+
  • RushPower kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem bir bakımlarını yapmandır,oyun donanımı fazla zorluyor olabilir.Format at,sorun düzelmezse büyük ihtimalle gpuda sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Tavsiyem bir bakımlarını yapmandır,oyun donanımı fazla zorluyor olabilir.Format at,sorun düzelmezse büyük ihtimalle gpuda sorun vardır.

dediğin gibi bakım yaptım format atmadım ama fabrika ayarlarına geri döndüm gene sorun geçmedi gpuda sorun varsa nasıl çözebilrim bu sorunu benim yapabilecegim bişey yok değilmi?
  • ...elinize bir silgi alıp ekran kartının girdiği yerleri silgi ile temizleyiniz silerken diğer komponentlere dikkat ediniz. !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.