Şimdi Ara

Oyun oynarken başı ağrıyanların (özellikle de astigmatı olanlanların) dikkatine... (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
515
Cevap
37
Favori
22.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Hocam bana tavsiye vermek düşmez ama vertigo da olabilirsiniz. KBB'yede görünmenizde yarar var. Ani baş dönmeleri kulak kristallerinin oynamasından da kaynaklanıyor.

Vertigo da olabilir. Şimdi denemek istemiyorum ama vertigo tespiti birkaç hareket önermişler. Onları yarın deneyebilirim.

Alıntıları Göster
    Doktora görünün derim. O hareketlerden sonra vertigonuz olduğu ortaya çıkarsa hareket dahi edemeyebilirsiniz. Tıbbi müdahale gerekebilir.

Annemde var vertigo ve kimi zamanlar koluna girerek acile götürüyorum iğne yapılması için. Vertigosu olan bir kişinin denge durumu çok değişken oluyor. Ben kesinlikle tavsiye etmem tek başınıza yapmanızı.

• HaypurTiryading kullanıcısına yanıt
    Evet, düzelmesi 2-3 saat sürebilirmiş. Benim de deneyip keyfimi bozmaya pek niyetim yok.

Geçmiş olsun. Şahsen hiç öyle bir durumda olmadım. Sadece anlattığım gibi baş dönmesi, mide bulantısı vesaire oluyor ama fazla zorlamadan bıraktığım için o kadar olup olmayacağını bilmiyorum.
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hayır yakın zamanda nvidia kullanmadım ama intel kart güncel olmasına rağmen aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    An itibariyle GT430 ve Intel hd4600 kullanıyorum intelde çok rahatım günlük kullandığım sistemde mevcut çünkü laptop'ınızın ekranı belkide gözlerinizi rahatlatıyor olabilir çünkü konudada bahsettiğimiz gibi buna sadece ekran kartı sebep olmuyor ben y560 kullanmış biriyim vaktiyle harika bir cihazdır ekranıda kaliteliydi
    Evet ekranla da çok alakalı y560 ın ekranı çok yumuşaktı ama benim y560 miadını doldurdu malesef.
    Yazık olmuş güzel makineydi :|
    Evet zamanının en iyilerindendi şu anda bile çoğuna taş çıkartır. 6. senesini doldurunca artık ben yokum dedi.1,2 yıl içinde yeni sistem toplayacağım. Ekran kartı arızalı, parçaları satmaya kalksam ne kadar eder acaba?

Ugrasmayin toplu halde 200 300e satin gitsin

Tamam hocam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Güncel nvidia driverlarını ve intel driverları kurarak rahat edebilirsiniz yakın zamanda nvidia kart kullandınız mı?
    Anlamsız şekilde 0.75 olan sağ gözüm 0.25 e düşmüş. Sol gözümde 0.25 ti 0.00 a düşmüş düzeltmek için uğraşmadım hiç ama ağrı oluyo yinede.
  • Up.
    Nvidia kart kullanmaya başladığımdan beri bende de aşırı göz yorgunluğu ve sinüzit ağrıları arttı.
    İlk sayfaları okudum biraz YCbCr444 ayarını yaptım monitör den de kontras ve brithness kısık.Çok fazla gelmişti bana.Yakın zamanda monitörü de değiştirdim.
    Ana sorun nvidia dan sonra başadı.

Pc den olduğuna eminim ayrıca
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Ben bi süre GT430 kullandım ama sorun yaşamadım siz ne kullanıyorsunuz? 9xxx serisi bir kart falan mı acaba veya 2xx?
  • şu mavi ışık filtreli monitör aldığımdan beri hiç bir sorun yaşamadım daha önce gözüm ağrırdı hep uzun süre pc başında durunca
  • quote:

Ben bi süre GT430 kullandım ama sorun yaşamadım siz ne kullanıyorsunuz? 9xxx serisi bir kart falan mı acaba veya 2xx?

1xx serisi kullanıyorum.
    Eski bir seri oldugundan ona yeni driver gelmemiş olabilir...
  • quote:

Eski bir seri oldugundan ona yeni driver gelmemiş olabilir...

Hımm biran kendimi geleceğe gitmiş gibi hissettim
    GTX 1080 sli kullanıyorum.
    gtx1080 sli için işlemci ne kullanıyosunuz darboğaz olmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

gtx1080 sli için işlemci ne kullanıyosunuz darboğaz olmaması için

gtx 1080 darboğaz yapmaması için 2 serisinden itibaren i7 işlemci 4.6ghz ve üzeri yeterli olucaktır.
    Ben 4.8ghz de çalışan "X"Serisi işlemci kullanıyorum.
    Önce sistem bileşenlerini yazayım;

Monitörüm Asus ML239H x 2 (Dual Kullanıyorum, sRGB modda)

Monster HDMI Kablolar

Asus Strix 1070 ekran kartı var.

Monitörleri 60@75hz'de kullanıyorum. 8bit, RGB Tam modda kullanıyorum.

Sürekli pc başında proje çiziyorum. Başım ağrımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

Önce sistem bileşenlerini yazayım;

Monitörüm Asus ML239H x 2 (Dual Kullanıyorum, sRGB modda)

Monster HDMI Kablolar

Asus Strix 1070 ekran kartı var.

Monitörleri 60@75hz'de kullanıyorum. 8bit, RGB Tam modda kullanıyorum.

Sürekli pc başında proje çiziyorum. Başım ağrımıyor

Ne mutlu size.
    Bende acaba herhangi bir çözümü varmı diyerek yazdım buraya.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.