|
Bildirim
|
Eskiden oyunlar hayat tarziydi yasama sevinciydi simdi ise benchmarktan ileri gitmiyorlar neden eski ruh yok hocam alayi grafik
|
Hocam ulaşılması zor olan her şey kıymetlidir. Bilmiyorum herkes için de öyle miydi ama eskiden oyunlara ulaşabilmek bu kadar kolay değildi. İnternetler yavaştı bir kere. Bir de bizim gibi internetin yoksa konu komşuya bağımlıydın zaten.
Bence sadece oyunlar için değil günümüz insanının mutsuzluğunda yatan temel sorunlardan biridir bu. Her şeye erişebilmek bu kadar kolay olunca bir şeyin hayalini kurmaya ya da özlemeye fırsat bile kalmıyor. Edit: Gerçi siz oyun bazında söylemişsiniz hocam ben genel olarak şimdiki oyunlar niye eskileri kadar mutlu etmiyor ondan bahsettim. |
Duygulandım okurken güzel günlerdi hakketten. Koy önüme Cod4 gene oynarım o zamanlara özlem var. |
Çoçukluğum aklıma geldi. Oyunları görünce her bir oyun ile anılarım varmış onlar canlandı gözümde. Güzel konu olmuş eline sağlık kardeşim.
|
Duygulandım okurken güzel günlerdi hakketten. Koy önüme Cod4 gene oynarım o zamanlara özlem var. |
oraya Knight online'yi ekle hocam. |
Ekledim hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliratio -- 2 Aralık 2020; 8:27:44 > |
|
hala knight online oynuyorum :D |
|
Şunlardan aldığım zevki şu aralar hiçbir oyundan alamıyorum. |
mazi içimizde bir yara neredeyse %70'ini oynamışımdır |
Arkadaş bu ne final sunumu mu hazırlıyorsun helal olsun emek verilmiş. |
|