Şimdi Ara

Oyun Esnasında Wifi Kopması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarda oyun oynarken (Genellikle online ya da yüksek grafik isteyen) sürekli kablosuz ağ bağlantı bağlı değil ya da sınırlı konumuna düşüyor.
    Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirince hemen kendine geliyor fakat bir süre sonra yine oyuna devam edersem aynı sorunu yaşıyorum.
    Farklı driver denedim olmadı. İşletim sistemini yükselttim olmadı. İnternette konu ile ilgili başka bir çözüm de bulamadım. Anlayanlar yardım ederse çok sevinirim.

Kullandığım Sistem :
    Qosmio F60 Laptop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polska905 -- 8 Mayıs 2016; 1:35:29 >

• Isı ölçme programı ile bağlantım kesilir kesilmez yaptığım test sonucu değerler:

CPU : 75 derece civarı
    Motherboard 78 derece civarı

Bilgisayarı açıp temizlemiştim bu değerler normal mi?
  • Oyun oynarken o sıcaklık normal. Bilgisayarınızı alırken yanında verilen driver CD sini kullanarak driver yukleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu denedim fakat çözüm olmadı. Realtek ve Intel ikisi de işe yaramadı.
  • Denetim masasından "Güç tasarrufu için bu aygıtı devre dışı bırak" seçeneğini devre dışı bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi kartında bir problem vardır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Denetim masasından "Güç tasarrufu için bu aygıtı devre dışı bırak" seçeneğini devre dışı bırakın.

Denedim fakat çözüm olmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: Sowyet

wifi kartında bir problem vardır muhtemelen

Wifi kartından mı bilmiyorum ama bir program kurdum ısı ölçmek için net gittiği esnada programı açıp kontrol ediyorum. Motherboard 80 derecelere kadar ulaştığını gördüm. Wifi kartından mı yoksa anakartta mı sorun var acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir çözümü olan var mı?
  • windows 10 ise bnu konu işinizi görecektir http://teknocozumler.com/windows-10-wi-fi-kopma-sorunu-ve-cozumu/
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyeismi

windows 10 ise bnu konu işinizi görecektir http://teknocozumler.com/windows-10-wi-fi-kopma-sorunu-ve-cozumu/

Kullandığım sistem Windows 8.1 maalesef bu yöntemler bana uymuyor.
  • Normal bir ethernet kablosu ile denedin mi kopmalar oluyor mu bu şekilde de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.