Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı mı Xbox mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bilgisayarı için çok paralar mı harcamak yoksa 600-700 lira verip 102 ekranda oyun mu oynamak.Çok kararsızım elbette Xbox daha cazip geliyor ama PC'de ki zevki verir mi diye düşünüyorum..Önerilerinizi alabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 16 Ekim 2010; 19:09:25 >

• Benim önerim aramayı kullanman ve benzer tonla konudan birkaçını incelemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Benim önerim aramayı kullanman ve benzer tonla konudan birkaçını incelemen.

• quote:

• quote:

+1

2-3 gün önce böle bi konu açılmıştı aramayı kullanmadın konuyu açtığın sayfada da mı göremedin ?
  • Xbox Xbox Xbox öff yeterrrr
  • Xbox 'a özel çıkan oyunları oynamadan yaşarım diyorsan, PC takıl derim. Konsolunda zevki baska çok baska ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynadığınız oyun tarzına bağlıdır.Örneğin strateji.mmorpg seven biriyseniz pc daha cazip.Ancak geri kalanlar için konsol ön planda.
  • multi platform oyunlarda grafik farkı çok yok xbox a oyununda iyiken pc b oynunda daha iyi grafik veriyor ama xboxın excleri olmadan yşanmaz ama strateji seviyorsan kesinlikle pc ama sevmiyorsan xbox alacağın pcde 1.5 sene sonra yok şurdan kıs yok burdan kıs derdiyle uğraşırsın yapma xbox derim
  • paran varsa pc yoksa xbox.oyunlarda xbox grafiklerine yakın grafik açıp iyi performans alacağın pc nerden baksan 1.200-1.500 tl arası xbox 360 slim gold da 599 tl
  • tartışmaya bile gerek yok xbox
  • En iyi kalitede oyun oynamak istiyorsan PC Game
  • Mümkünse ikisinide al.Bir xbox alıp uygun bir fiyatada orta düzey bir pc edinebilirsin(internet,download,donanımhaber vs.)
  • fazla para bayılmaya gerek yok,grafik duzeyinde pc den asagı kalır yanı yok xbox ın
  • oturup armut gibi her oyunun sistem gereksinimlerini takip etmek, 5 yılda bir sistem yenilemek, heyecanla aldığın oyunun tadını çıkarmak için önce kurulmasını beklemek, kurduğun oyunun işletim sistemiyle kusursuz uyumlu olması için dua etmek, oynadığın her oyunda klavyedeki onlarca tuşun ne işe yaradığını ezberlemek, virüs yediğinde formatlayıp her şeye yeniden başlamak gibi şeyler seni rahatsız etmiyorsa pc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

fazla para bayılmaya gerek yok,grafik duzeyinde pc den asagı kalır yanı yok xbox ın

Aynen öyle star wars son oyununda adamlar resmen şov yapmışlar.....
  • Mafia 2 her seyi acikliyor.
  • Bende xbox aldim ama pismanim bilgisayardan aldigim zevki alamiyorum nedense..
  • BIlgisayar basinda ,Kucuk ekranda Egrilip Kirilmaktan HOslaniyorsan Tamam bilgisayar al , Ama yok Ben Tv nin karsisina gecerim ,Yayilirim Koltuga oynarim oyunumu diyorsan Xbox
  • pc de oyun mu oynanırmış ya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.