Varmı dostlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
OYUN BAĞIMLILIĞI OLAN VARMI

-
-
Ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başından kalkamadığınız vazgeçemediğiniz her şeyin bağımlısı durumundasınızdır. Oyun bağımlılı muhtemelen bu forumun en az yüzde 70 i öyle
-
Nasıl çözülür
34 yaşımdayım hala bağımlıyım, işten gelir gelmez yemek bile yemeden oyunun başına geçerim. Maalesef kurtulamıyom.
-
Herhalde bagimliligin yolu bagimliligini parcalamak ile çözülüyor birebir yer değiştirmesi değil yani sigarayı bırakıp cipse abananlar gibi değil de harcadığınız zamanı kısıp yerine başka bir şey koyarak
Gençseniz zamanla geçiyor kendi deneyimime göre şöyle bi sorumluluklar artınca oyun oynamak iskence gibi geliyor
Sonra oynarım oynarım diyip hiç oynamadığın oyun ve araç gereçle doluyor çevren en çok vakit geçirdiğin uygulama PS Store oluyor hiç birini açıp oynayamamışsın bile
Sonra bir şekil agalar Valorant çağırır gidersin bakarsın zaman geçmiş hassiktir nasıl calisicam yarın diye kafadan kura kura yatarsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yakında herkes kurtulacak çünkü güzel oyunlar yapamıyorlar omg
-
maaş kaç
Zaman ve para(korsan oynasan bile pc lazım) gerektiririyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6500 TL.
-
Oğlum VOLARANT bağımlısı siz ?
Oyunla maaş ne alaka ?
Ben galiba Elden Ring bağımlısıyım :) Öyle bir dünya yaratmışlar zindanlar, ormanlar, dehlizler vs. bir sürü şey var. İçerilerinde gezinmek mutlu ediyor beni.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 e kadar bagımlı sayılırdım artık yaş geçti dersler ağırlaştı bakamıyorum .bir de yeni cıkan oyunları bilgisayarım acmıyor
-
Var ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayatınıza daha öncelikli sorumluluklar girmeye başlayınca kurtuluyorsunuz. şu an için başka sorumluluğunuz yoksa ve gençseniz dert etmeyin o kadar. oyun sanıldığı kadar kötü bir şey değil. mmo'lar sayesinde dile merak sardım, pratik yaptım ve şu an çevirmenlik yapıyorum.
-
ne işi
Eskiden çok oynuyordum ama artık bir iki saat bakıp kapatıyorum, çabuk sıkılıyorum o da yaş ilerlediği için sanırım.
-
Vaktinde aralıksız 20 saat oyun oynayan bende artık nedense 1 - 2 saat oynayıp sıkılıyorum, yaşlıda sayılmam oysaki
Ben gibi coh bağımlılığı var sende de galiba.Eklesene Steam'dan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yakında herkes kurtulacak çünkü güzel oyunlar yapamıyorlar omg |
Benzer içerikler
- pssd nedir
- çin topu
- ankara forma satan yerler
- telaffuzu zor türkçe kelimeler
- sevenleri ayırmak günahı hadis
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X