|
Selam arkadaşlar, korsan oyunlara kolayca ulaşabilen biz vatandaşlar var bende dahil. Bu oyunları indiriyoruz fakat klasik sözümüz "babasının hayrına" yapmıyorlar. Cidden merak ediyorum, bu elemanlar çok büyük gruplar falan filan neyse ama adam ilk gün oyunu kırıp repack veya normal olarak upload edip indirmeye açık sunuyor. Biz kullanıcılar güvendiğimiz sitelerden örn rg mechanics veya qoop repack vs. gibi sitelerden indiriyoruz. Fakat bu oyunlar beleş indirdik oynadık anormal işlemci kullanımları yok şifre hırsızlığı yok bişey yok hiç bir şey yok. Yıllardır kullanıyorum fakat şifrelerim çalındı mı bilmiyorum tabii ama ben PC'de tc'mi de girdim şifrelerimi de girdim ve çalınma durumu şüpheli bir davranışa rastlamadım sizce garip değil mi? Tüm bu korsan oyun crackleyen gruplar cidden virüssüz repackleyip mi koyuyor yoksa virüssüz gibi görünsede ufaktan pek bu gibi şeylerden anlamasam da "veri satma" vs. gibi durumalar söz konusu mu? Herkes paraya bayılır bu adamlar oyun crackleyip ve bunu hırsızlık vs. yapmadan beleş sunuyorlar ama nasıl para kazanılıyorlar onu anlamıyorum. Biz normal kullanıcıların anlamadığı şey ne? arkada sessizce çalışan bir yazılım mı var yoksa güvendiğimiz sitelerden indirdiğimiz oyunlar virüssüz mü? Biliyorum çok fazla aynı soruları sorup süslemiş olabilirim fakat çok garip bir durum yani. Yazılım vs. gibi şeylerde profesyonel olan insanlar elbette bu forumda vardır, sorumu cevaplarlar ise sevinirim. (muhtemelen kimse yazmayacak :D) Arkadaşlar öncelikle ben şu kafada bu kafada bir insan değilim. Yahu ben offline oyuna niye para vereyim yok ben bu oyuna niye 300 lira vereyim ben şu oyun kötü olmuş ise niye para vereyim korsan alayım gibi tiplemelerden hiç biri değilim. Tek sebep ortalama bir durumum olmaması o kadar :D yoksa gerçekten bir oyuna para vermeyi isterim, çünkü kurulum kolaylığı setup yok bir şey yok indir oynaya bas, mutliplayer oyna steam kolaylıkları ayrıcalıkları kolaylığı vs. bir çok seçeneği değerlendirebiliyorsun. Paran yoksa da oynama diyecek arkadaşlar, niye oynamayayım dostum benim korsan oyun indirdiğimi kim bilecek ki? :D Ehm.. evet, duyuyorum seni "ya virüs bulaşırsa" bu konuyu bu yüzden açtım ya bende. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt