Şimdi Ara

Oynamasam da Takımdan Ayrılmayı İstemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Oynamasam da Takımdan Ayrılmayı İstemiyorum

Sarı lacivertli takımda forma şansı bulamayan milli futbolcu, ayrılmak yerine Dereağzı’ndaki genç oyuncularla çalışmayı kabul etti. Deneyimli savunmacının bu kararının arkasında ise F.Bahçe’den aldığı yüksek ücret yatıyor.

F.BAHÇE’de teknik direktör Ersun Yanal tarafından gözden çıkarılan Serdar Kersimal, buna rağmen ayrılmak istemeyince A2 takımına gönderilmişti. Yanal tarafından kadro dışı bırakılan tecrübeli savunma oyuncusuna dün çalışma programı verildi. Milli futbolcu, bugünden itibaren Dereağzı’nda bir antrenör vasıtasıyla çalışmalarını sürdürecek.
    Temmuz başında takım ile çalışmalara başlayan yeni teknik patron Yanal, o dönem gönderilmesi gündemde olan Krasic, Stoch ve Serdar gibi oyuncuları kamp süresince görüp kararını öyle vermek istedi. Hatta Krasic ve Stoch’un takımdan ayrılmalarına onay vererek, bu iki oyuncunun da kiralık olarak ayrılmalarını sağladı.

SAKATLIKTAN SONRA TOPARLANAMADI

SIRA Serdar Kesimal’a geldiğinde ise ikili arasında şu ilginç diyalog yaşandı:
    YANAL: Seni takımda düşünmüyorum. O mevkide çok sayıda oyuncumuz var. Bu yüzden gitmeni istiyorum.
    SERDAR: Hocam ben oynamasam da takımdan ayrılmayı istemiyorum.
    YANAL: O zaman çalışmalarını vereceğimiz program dahilinde A2 takımında sürdüreceksin.
    Böylece Serdar Kesimal, F.Bahçe’den aldığı yıllık ücreti başka kulüpten alamayacağını düşünerek 24 yaşında olmasına karşın A2 takımına gitmeyi göze aldı. Genç futbolcu sarı lacivertlilere transfer olduktan sonra geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmış ve bir daha form tutamamıştı.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24677123.asp

Malesef takımda oynayıp oynamamak umrunda olmayan, yüklü miktarda garanti para alan çok oyuncu var...

• Herifi oynatmadan form tutmasını bekliyorlar.şu herifi oynat 4-5 maç üst üste ya da maçın gidişatına göre 60. Dk dam itibaren al oyunada göstersin kendini ve form tutsun.24 yaşında hemde bir form tutsa 10 yıl stoper derdimiz kalmayacak.Ama yok vur ölsün zihniyetindeyiz hep.

Bekir gibi kazmaya , baroni gibi gamsız ve ruhsuza , selcuk gibi kabiliyetsiz ağır vasıtaya bu kadar katlanıyorlar ama şu herifi kazanmaya calısmıyorlar.allah akıl fikir versin hepsine.sonra türk stoper bulmak için yırtınır dururuz.Önce elindeki adam kazanmaya çalış sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseride süperdi bu adam

sonra milli takıma falanda seçildi ne olduysa bekir gibi bi adamdan kesik yedi
  • Bizdeki Ersan'ın çok iyi olduğu zamanlarda siz de Serdar'ı almıştınız. Ligin en iyi Türk stoperinden bir tanesiydi, ne olduysa artık , bir ara sakatlandı sanırım sonra küstürüldü. Ama hala genç ve oynaması lazım bir şekilde, yazık oluyor.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    günde 3-4 saat antrenman yapıp geri kalan 12-13 saatte de hayatını yaşıyo (bende yapıyorum 2 saat sağlık için) ve bunun için yılda 1,5 milyon kazanıyo.

Fenerbahçe için faydalı bişeyler yapacağına inanan taraftar var sadece, adamın oynamak gibi bi derdi yok ki, ne oynaması ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

günde 3-4 saat antrenman yapıp geri kalan 12-13 saatte de hayatını yaşıyo (bende yapıyorum 2 saat sağlık için) ve bunun için yılda 1,5 milyon kazanıyo.

Fenerbahçe için faydalı bişeyler yapacağına inanan taraftar var sadece, adamın oynamak gibi bi derdi yok ki, ne oynaması ?

Oynattında oynamak mı istemedi ? Bi maçta gekasa rezil oldu diye silip attılar adamı.sakatlıktan cıktıktan sonra kac kez sans verildi bu herife ?

Adamı görmezlikten gelip siler atarsan o da hayatını yaşar.Burda suclu teknik heyettir.oynamak gibi derdi olmayan cristian bekir selcuktur.Senelerdir paranın dibine vurdu yatarak cristianla selcuk.

Serda sans tanınsa bekir birdha 11 yüzü göremez.ama nerdeeee

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    adam oynamasamda ayrılmam diyo

Dostum bu adam da dediğin gibi bi azim olsa ve gerçekten oynatılması gerekirken hakkı yeniliyo Bekir oynatılıyo olsa
    Ersun Yanala oynatmıyosanız ben ayrılmak istiyorum sen benim hakkımı yiyosun gider başka takımda oynar GS BJK ye transfer olur milli takıma yükselirim der.

Adam diyo ki ben oynamasamda takımdan ayrılmak istemiyorum.
    Antrenmanda çalışmayan zaten takıma girmek gibi bi derdi olmayan adamı Ersun Yanal alsın takıma mı koysun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

adam oynamasamda ayrılmam diyo

Dostum bu adam da dediğin gibi bi azim olsa ve gerçekten oynatılması gerekirken hakkı yeniliyo Bekir oynatılıyo olsa
    Ersun Yanala oynatmıyosanız ben ayrılmak istiyorum sen benim hakkımı yiyosun gider başka takımda oynar GS BJK ye transfer olur milli takıma yükselirim der.

Adam diyo ki ben oynamasamda takımdan ayrılmak istemiyorum.
    Antrenmanda çalışmayan zaten takıma girmek gibi bi derdi olmayan adamı Ersun Yanal alsın takıma mı koysun

O konuda haklısın birşey diyemem.Ama işin özüne dönmek gerekir birazda.Zamanknda gekasa rezil oldu diye bıçak gibi kestiler takımdan ve suclu ilan edilip küstürdüler.üstüne birde sakatlık geçiridkten sonra hiç umursamadılar herifi.Zamanında o hatasına rağmen sahip cıkılsaydı bugün takımın değişilmez 11 i olcaktı ve sakatlıktsn sonra form kazanmak icin cabalayacaktı.

Ama calıssada kadroya alınmayacağını hissettiği için salladı herşeyi.kendine de yazık etti takımada.burda en büyük suclu bu adama sahip cıkmayanlardır.bnde onun yerinde olsam aynısın yapabilrdim.nasıl bir psikoloji ıcınde olduğunu bilemeyiz.

Şu haliyle(kac senedir oybamıyor neredeyse) 2.ligde ki takımlar bile almaz serdarı.ki kendide gitmek istemez.mecbur sözleşmesi bitene kadar kalmal istiyor bizde.bende olsam aynısını yapardım , oynamasam bile Tr nin en büyük 2 kulübüden birindeyim ne de olsa.

• gelen 1 futbolcumuz da aldığı paranın hakkını verme derdinde olsun be kardeşim

• Bu adamı destekleyenler oldu bide zihniyete bak sen... Gekas hattrick gibi ne maçla verdi bir ara sağolsun yarım puanın belkide eseri...

• Ne guzel hayat yolunu bulmuş akıllı arkadaş

• Diger stoperlerden cok baska tarzi olan bi oyuncu. Forma sansi bulsa -en azindan bekir ve baroni denen iki kisi kadar bulsa- cok rahat toparlar.

• adam Ersun Yanalla niye beni oynatmıyosun çok çalışıyorum formayı hakediyorum tartışması yaşamamış ki

Şans falan da istediği yok zaten, her ay paramı verin ben kafama göre takılırım demiş....
  • Klasik anadoluda parlayıp Fener'e gelince sönen oyunculardan biri.

• Açıklama resmi siteden yapılmışçasına yorumlar atılmış, Yanal ile Kesimal arasındaki diyalogun bire bir aktarıldığı bu habere inanıp da oyuncuya sallamayı pek makul bulmuyorum ben.

Bu adamın oynadığı bir Trabzon maçı hatırlıyorum ben, uzun süre öyle stoper görmemiştim Fenerbahçe'de. Yobo, Egemen, Bekir varken oynaması kolay değil ama kupa maçları falan bir şekilde takıma ısındırılması lazım. Yaşı genç, yerli, ayağı düzgün; biraz da form tutup sertlik kazansa bu takımda uzun yıllar oynar, o kapasite var çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Herifi oynatmadan form tutmasını bekliyorlar.şu herifi oynat 4-5 maç üst üste ya da maçın gidişatına göre 60. Dk dam itibaren al oyunada göstersin kendini ve form tutsun.24 yaşında hemde bir form tutsa 10 yıl stoper derdimiz kalmayacak.Ama yok vur ölsün zihniyetindeyiz hep.

Bekir gibi kazmaya , baroni gibi gamsız ve ruhsuza , selcuk gibi kabiliyetsiz ağır vasıtaya bu kadar katlanıyorlar ama şu herifi kazanmaya calısmıyorlar.allah akıl fikir versin hepsine.sonra türk stoper bulmak için yırtınır dururuz.Önce elindeki adam kazanmaya çalış sen

Holmen kendisini nasıl hazır tuttu peki? Şu Profesyonel olmayan paragöz adamları savunmayın artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Klasik anadoluda parlayıp Fener'e gelince sönen oyunculardan biri.

desene o zaman Beşiktaşa transferi yakındır :)))) ahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Herifi oynatmadan form tutmasını bekliyorlar.şu herifi oynat 4-5 maç üst üste ya da maçın gidişatına göre 60. Dk dam itibaren al oyunada göstersin kendini ve form tutsun.24 yaşında hemde bir form tutsa 10 yıl stoper derdimiz kalmayacak.Ama yok vur ölsün zihniyetindeyiz hep.

Holmen kendisini nasıl hazır tuttu peki? Şu Profesyonel olmayan paragöz adamları savunmayın artık.

Allah askına birşey yazarken düşünün.holmen her sene oynamadığı maç yok gelmiş holmenle kıyaslıyorsun.

Selcukla bekir yüzünden uefada final ve ligde birsürü mac kaybettik.onlara verilen desteğin 10 da 1 i serdara verilse simdi milli takımın as oyuncusu olacaktı belkide.

Paragözmüş.takımda bi ton paragöz adam var saydırma şimdi bana tek tek.serdar bu takımda paragöz denilecek ve laf edilecek son adamdır.şans verildi de oynamadı mı ? İlk geldiğinde kesik yiyene kadar oynadığı oyun ortadaydı.yerli pique diyorduk adama.Bi maçta gekas beter etti diye herife 18 yüzü bile göstermediler.bekir cristian selcuk 3 lüsü bu takımda hala forma giyebiliyorsa serdar 20 kere daha fazla hakediyor o formayı.en azından maç secmiyor oynadığı zaman..

Herifi senelerce oynatma , hata yaptı diye kes at , takıma küstür sonra paragöz de , formsuz de.

• Oturarak para kazanmak kadar güzel bir şey yok tabi. İstanbul'da güzel şehir az buçuk oynamasanda popülersin. Ben olsam bende gitmem. Defansın Zafer Biryol'u
  • böyle bir şey söylemez çoğu futbolcu.ama hakkaten güzel iş serdarınki de.sözleşmesi bitene kadar FB den paraları alsın yan gelip yatsın,sonra zaten bir süper lig klübünde çıkar banko oynar.sorun sistemde mi yoksa takımlarda mı anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.