Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (339. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.156
Cevap
62
Favori
246.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7GB indirdikten sonra Duramadım 16GB Destiny 2yi de indiriyorum
    Open Betada oyunu deneyeceğim beğenirsem alabilirim.
    Şuan en ucuz versiyon 60 EUR pre-ordera değmez. Oyun çıktıktan sonra 20-30 EURlara düşünce alabilirim
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Master ve grandmasterda zaten rank düşme var o yüzden diamond ve altı yazıyor. Ayrıca ne alaka diamonda kasmaya gerek kalmadı? Sezon sonu daha yüksek comp puan almak için kasıyor zaten herkes. Bu değişikliğin amacı diamonda çıkıp sonra gold seviyesine düşen ama hala diamond simgesi olduğu için maçlarda ben diamond oyuncuyum egoistliği yapan tipleri ve bundan dolayı çıkan tartışmaları önlemek.
  • Zaten oyun ilk çıktığında böyleydi, plattab düştüğünüz zaman gold oluyordunuz. Ama sonra değiştirdiler rank düşsün ama plat olarak kalsın dediler. Siz belki bilmiyorsunuz ama ben biliyorum, ve ne dediler biliyor musunuz ? İnsanlar düşünce mutsuz oluyorlar bu yüzden kaldırdık dediler. Şimdi de yine eskisi gibi yapacaklarmış. Ne yaptığıklarını biliyorlarsa adam değilim ben.

Ben bıraktım oynamayı, güncemlemeyi görünce höh dedim. 7gb güncelleme bu oyunun daha çok alacağı yol olduğunun kanıtıdır. İnanmayanlara...

Blizzard hakkında da şunu söyleyeyim, oyunu daha erken erişim gibi çıkartır size oynatır. Patch geliyor ayağına 5-10 yıl oynarsınız, bu esnada da sizi yolmaya bakar. Adamlar diabloyu daha yeni yeni adam ettiler, hala eksiği var kaç yıl olmuş. Diablonun oyuncu kitlesi bıraktı oyunu zönk diye kaldı blizzard, overwatch oynayan kitle bırakmadığı için müstehak diyorum ben. Tıpkı karısını döven adama döver de sever de diyen kadın gibi, vur müstehak. Ben bıraktım oyunu size kolay gelsin 3-4 gündür oynamıyorum zaten. Konuyu takip ederim ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deathmatch çok zevkli, girip deneyin. Doomfist ve mcree iyi gidiyor

Roadhogı ilk kez denedim, iyi olmuş

Bazı haritalarda ufak değişikliler farkettim. Numbani spawn yerinde bir herif hakkında yazı var, yine lunarda bu tarz bir iki değişiklik var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada DM oynanır oyuna güzel bir hava katmış
  • Onu bilmiyordum tamam o zaman sorun yok. Ben sadece Diamond ve altına getirdiler diye düşündüm.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Ben en baştan oynamadığım için bilmiyordum. Öte yandan bir örnekte Mercy için verebilirim.

Karakter ilk başta Res yaparken dokunulmaz olmuyordu. Sonra dokunulmaz olma özelliği getirdiler. Şimdi gelecek olan güncellemeyle tekrar bu özelliği aldılar.
  • Yeni bir reporting sisteminin geleceğini biliyorduk bunun hakkında açıklama yapmış Jeff.
    Şuanda birinci önceliklerinin bu olduğunu belirtmiş.
    Bir Dev. Videosu çekmişler geçen hafta ama ne zaman geleceğinden emin değilmiş.
    Kısa, orta ve uzun olmak üzere kategoriye ayıracaklarmış cezalandırmaları.
    Reportladığınız birisi hakkında işlem yapıldığında bize mail olarak bildirim gelecekmiş.

Sezon sonu ödül banı, Competitive banı vs... şeylerden bahsediyor. Tam metni okumak isteyenler;

• Mercy oynaması çok daha zevkli olmuş bence ultisi ile heallemek vs çok daha keyifli.
  • qpde her el widow hanzo alan zeka özürlüler dmye geçer qp düzelir diye bekliyorum. hiçbir şey değişmedi yine içine ediyolar qpnin.
  • tolgay007 kullanıcısına yanıt
    yeni ultisi tam olarak ne yapıyor anlamadım

• 20 saniye boyunca.
    Uçabilme yeteneği veriyor.
    Silahı daha fazla hasar veriyor ve sınırsız mermiye sahip.
    Eğer ultiyi kullanmadan önce res yaptıysanız, ultiyi kullandıktan sonra 30 saniye olan cooldown sıfırlanıyor ve ulti boyunca 10 saniyeye düşüyor cooldown süresi.
    Daha çok heal veriyor ayrıca daha fazla dmg boost yapıyor. + eğer birden fazla karakter birarada duruyor ise yaptığınız heal veya boost takım arkadaşlarınıza zincirleme olarak bağlanıyor. (Orisa'nın ultisi gibi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 30 Ağustos 2017; 17:0:53 >
  • Lucioball sezon moduna gecince kalıcı olduğunu sanmıştım ama kaldırmışlar. Cok zevk alarak oynanan mod neden kaldirilirki.

• Game Browser'a gir Filtera Lucio Ball'u (copa lucio ball mu ne) seç kesin oynayan en az 10-15 server vardır

Gir oyna

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Kormayın Classic Blizzard kesin onu da nerflerler

Durduk yere çalışan şeye çomak sokup bozduktan sonra da düzltmeye çalışıyorlar Hog D.va Mercy Doomfist acaba sırada bozulacak hangi hero kaldı

------ edit

Nerflemişler Bile

• LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Dvanın roketleri iyi olduda şu Matrixi 2 saniye yapmak nedir ya bida daha yavaş doluyormuş artık reinhardt Winston varken dva oynanır mı bilemiyorum

• Roketlerin hiç bir anlamı yok

Tüm roketleri 100% accuracy ile bile 142.5 dmg veriyor

Bana göre mükemmel bir atış ile 200+ vermesi lazımdı

142.5 dmg için matrixin yarıya düşmesi saçmalıktan başka bir şey değil. Şuan dva hogdan bile useless durumda PTR

• Bu son yazılanlara bakıyorum da güncel değişiklikleri tartışmışsınız doğal olarak, fakat inatla değişmeyen şu meinin 2 saniye boyunca üzerinize değilde kenara tutsa bile %90 slow verme olayı ( 1 sn de stun atan ultisini yazmıyorum ) ya da synmetranın overpower silahını ( rangesinin uzaklığından mı bahsedeyim, silahın damagesinden mi yoksa duvarın arkasından bile hala bağlı kalmasından mı bilemiyorum ) nedense kimse dile getirmiyor hayret ediyorum. Bahsettiğim karakterler aimsiz herolar bu arada ve oynadığımız oyun temelde fps oyunu

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.