Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (408. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
243.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam böbürlenmek değil benimkisi ben oyun bitiminde sadece lool yazıyorum bazen oyun içinde saçma bir şekilde ölürsem de yazıyorum . Benim taktığım konu şu dün geceden beri gm lere laf anlatamıyorum adam ısrarla bana oyun kurallarını atıyor ben kimseye küfür etmemişim millet beni sürekli şikayet ediyordur olabilir dediğiniz gibi veletlerin sürekli şikayet etmesidir bu konunun nedeni . Ama gm ye diyorum ki benim ban yememe sebep olan yazıyı bana gösterin bana yine kuıralları atıyorlar . Yine dediğiniz gibi bu ilk uzaklaştırılmam değil bundan önce uzaklaştırılmam da yine bazı oyun sonlarında millete ez demem di . Ben sadece mantıken düşünüyorum yanlış olabilirim . Aşırı şikayet üzerine hesabım askıya alınabilir ama ititrazım sonucu gm lerin yazdıklarımı kontrol etmesi ve hesabımın askıya alınmasının hata olduğu görülmesi gerekmez mi ?
  • Defias kullanıcısına yanıt
    Adamların politikası şöyle, çok fazla kişinin sizi abusive chatten reportladığını ve önceki cezalardan dolayı şimdiki cezanızın katlanarak uzaklaştırılmanıza neden olduğu.

Yani bunun aynısını ben yaşadım, haksız bir ceza sayılmaz. Yani size şunu şunu yaptınız bu nedenden böyle oldu demiyorum, ama adamlar siz ne söylemişsiniz bakmıyor bile sonuçta orada bir mahkeme kurulu değil :) Yani öyle olsaydı bir dilekçe verelim , izah edelim durumunuzu , en olmadı dava açalım gibi bir durum yok işte :) Dolayısıyla adamların da sizin savunmanızı düşünmesini beklemek mantıklı değil. Kim bilir kaç kişi ban yiyor. Daha hesap yeniyken bu report yeme sayınız fazla olduğundan orada dikkat etmek lazım, daha sonra bir kere susturulduktan sonra, ya da ceza aldıktan sonra esas yazışmalarınıza ve report yememeye özen gösterin derim ben. Çünkü bu şey gibi biraz, mimlendikten sonra en ufak bir reportta hemen yine ceza almanı büyük olası. Yani adamlar ceza yiyenleri demekki bir daha ceza alabilecek gözüyle baktıkları için, ikinci üçüncü seferde artık kaç report sayısı varsa o sayı düşüyor ve atıyorum 50 report sonra yine suspended yiyorsunuz. Geçmişe bir çare yok, en azından bundan sonra dikkat edim derim ben. Çünkü en ufak şeylerde yine suspended olacaksınız hemde daha uzun süreyle.

• İlk defa oyunu alacak birisine 2. oyunu beklemeyi mi yılbaşı indiriminde 1. oyunu almayı mı tavsiye edersiniz? 2 arkadaşımla beraber bu ay alıp oynamayı planlıyorduk ama yeni oyunun yakın tarihte çıkacak olması tereddütte bıraktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JulienDuCasse

İlk defa oyunu alacak birisine 2. oyunu beklemeyi mi yılbaşı indiriminde 1. oyunu almayı mı tavsiye edersiniz? 2 arkadaşımla beraber bu ay alıp oynamayı planlıyorduk ama yeni oyunun yakın tarihte çıkacak olması tereddütte bıraktı.
    2.oyunu beklemenizde fayda var.Diğer yandan İlk oyunda çok zevkli,uzun süre götürür
  • yeni patch 11'de geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinciyi beklemek daha dogru bence. Gerci Blizzard iki oyunun tek olacagini ve bizim gibi ilk oyunun oyuncularini da ikinci oyuna otomatik gecirecegini soyledi (PvE kapali bicimde). Ne yapacaklarini bence kendileri de bilmiyorlar. Ilk basta farkli oyun gibi duyurdular, sonradan ayni oyun oldugu anlasilinca zaten biz geciricez ilk oyundakileri ikinciye dediler. Ben sizin yerinizde olsam ikinciyi beklerdim yine de.
  • Yapılması gereken yapılmış shiel'ların enerjisi azaltılmış. 2 kalkanı olan tank +1 becerikli sniper oyunu resmen kitliyordu. Her seferinde ''kalkanı kırın'' demekten bıkmıştım.
  • Bence almaya karar vermişseniz ikinci oyunu beklemenin bir anlamı yok hocam. Asıl keyifli yönü yine online kısımda dönecek. Benimde tahminime göre ikinci oyun çıktığında ilk oyunun satışını durdurucaklar. ikinci oyunda yüksek fiyattan çıkacaktır. Key satan arkadaşlar var tabi o ayrı konu. ikinci oyunda ilk oyun sahiplerine indirimli olucaktır. jeff oyuncuları tek oyunda birleştiricez demişti çünkü. Bizlere daha uygun fiyata upgrade imkanı tanıcaktır. Bunlar tabi benim tahminim hocam komplede yanılabilirim :D

Ama tavsiyem beklemeden almanız. şuan wonderland etkinliği var zaten haritalar kış temasında karlı, görüntü olarak epey hoş bi dönemdeyiz şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just one bad day -- 13 Aralık 2019; 0:46:59 >
  • Doktor bu ne ?

3:45'e kadar olan kısım.

• just one bad day kullanıcısına yanıt
    Ben de dediklerinize katılıyorum. Beklemeyi düşündüm ama beklediğim zaman oyunun ne kadar fiyattan çıkacağı belirsiz. Ki zaten uygun bir fiyata çıkmayacağı kesin. Yılbaşı indirimlerinde biraz daha düşmesini bekleyeceğim eğer düşmezse mecbur şuan ki fiyattan alacağım.
  • Sık sık 20 euroya düşüyor. Key satış kısmında 70 80e satan arkadaşlar vardır. Bi ara humble bundle da çıkmıştı 12 dolara çünkü. O dönemden kalan keyler vardır belki bir bakın isterseniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JulienDuCasse

Ben de dediklerinize katılıyorum. Beklemeyi düşündüm ama beklediğim zaman oyunun ne kadar fiyattan çıkacağı belirsiz. Ki zaten uygun bir fiyata çıkmayacağı kesin. Yılbaşı indirimlerinde biraz daha düşmesini bekleyeceğim eğer düşmezse mecbur şuan ki fiyattan alacağım.
    Az önce denk geldim hocam, Durmaplayde 85 lira şuan da. 2 kişi alacaksanız daha uyguna bulamazsınız bilginize
  • Durmaplay candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayser kullanıcısına yanıt
    Sanki son güüncellemeden sonra CPU kullanım oranı arttı buna bağlı olarak da gpu'da ani düşüşler oluyor. MSi afterburner'dan bakma şansınız var mı?
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Aynı durum var can sıkıcı

• Ayrıca son 10 gündür de oyuna girmek çok zor. Hadi 3. 4. oyun olsa anlarım da daha ilk el neyin harita seçmesi 7-8 dakika bekletiyor oyuna girmek için. Bilerek yaptıklarını düşünüyorum.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    Dps bekleme süresi çok fazla. Uzun süredir tank oynuyorum baya seri giriyor oyuna. Yeni sistem güzel olduda dps bekleme sürs can sıkıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama maçlar kaliteli oldu arkadaşlar, yani unuttunuz öncekini bence. Saniyede maça girip ikinci dakikasında kaybettiiğim maçlar vardı. Hesap edin artık 3-4. dk.da ikinci oyuna giriodum lose streak ile. Hiç değilse millet maçı önemsiyor gibi. Dps daha çok beklediği için, ulan hiç değilse oynayayım bari der. Demese bile ertesi maç alt,f4 çeker gider. Uğraşmıyoruz artık noob dps ler ile fazla. Vakti olmayan da çay içer gibi , tenefüs arasında maç atmaya giren velet bile olduğunu düşünmeye başlamıştım zaten, girmesin bir zahmet.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz aslında bekleme süreleri konusunda. Yine de insanı sinir eden oyuncular görmüyor değilim. Biraz önceki maçta Rialto'da Mei'nin duvarını öyle doğru anlarda doğru yerlerde kullandım ki resmen sayemde ileri ittik takımı. Payload muydu neyse adı artık resmen gitmiyordu. Mal Rus mudur nedir adam Zarya'yı almış bir şey yaptığı da yok, sürekli wall yapma deyip durdu ne zaman yapmasam itemedik. Oyundaki en sinir olduğum oyuncu tipi yeteneksizler değil ben de yeteneksizim aslında ama beyinsiz oyuncuya maçın gidişatını anlayamayan oyuncuya deli oluyorum.
  • Arkadaşlar oyunu beta dan beri ps4 te oynuyorum. Sık sık ara verdiğim oldu. PS4 konusu ölü olduğu için buraya yazayım dedim. Son matchmaking sisteminden sonra dps ile o kadar zor maç bulunuyor ki. Hesaplamalarıma göre ortalama 14-18 dk civarı bu süre (YUĞĞĞĞ). Hızlı maç bulsun diye support ve tank alıyoruz ama onlarda bayıyor. Normalde dps oyuncusuyum zaten. Bunun bir çözümü olur mu yada overwatch 2 yi mi beklemek gerek bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 20 Ocak 2020; 15:38:13 >
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.