Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (337. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
62
Favori
242.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl grup oluyor onlar ? 1000 sr fark ile grup olamıyorsun onu geçtim diamond üstünde grup ile giriliyor mu ? Siz solo oynarken karşıya neden 3 kişilik grup atıyor ki ? İşte bu oyunu ben bu yüzden hafta bir oynama başladım. Yakında ayda bir defa oynayacağım.

    Kesinlikle team league gelmesi lazım, solo ranked giren adam solo eşleştirme olmalı yoksa adil olduğunu düşünmüyorum ben. O adamların ne hakkı var oradaki silver ile oynamaya ? O adamın oluşturduğu grupla oynamak zorunda değilim ki ben ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asosyalist

    oyun vermemiş adamlara, onlar grup olmuş ama bunda bir iş var normalde o seviyede 500sr sınırı var comp için

    grup olamaz hocam. 3400sr aşağısı yoktu karşıda. 2000sr fark var nerdeyse.
  • Son günlerde hiç ping sorunu yaşayan var mı? 2 gündür ne zaman girsem 200 ping civarı oluyor. Battlefield 1 ve CS GO'da denedim 50-60 ping ile oynuyorum.

    Vodafone Net kullanıyorum.
    https://eu.battle.net/forums/en/overwatch/topic/17614984152?page=6 başka insanlarda da var galiba bu sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 17 Ağustos 2017; 22:46:5 >
  • hayaller reddit, hayat donanımhaber

    ayrıca master'la silver nasıl grup oluşturuyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 17 Ağustos 2017; 23:59:3 >
  • Vodafone Net Fiber, aynı sıkıntı var 2-3 gündür.
  • Overwatch oynayan kitleden gerçekten gına geldi. 3050'den 2500 küsürlere düştüm. 5 maç ard arda oyundan çıkan kişiler geldi. Hatta bir tanesi aynı kişiydi, oyuna giriyor şampiyon seçmiyor 2 dakika gibi. Sonra seçiyor biraz gidip ölüyor ve çıkıyor. Başka maç oluyor hiçbir şey yok ya ortada adam torbjön ya da hanzo kilitliyor I need healing spamlıyorlar ve ölüyorlar. Hal böyle olunca onlar hanzo torbjön aldı ben niye bunu oynuyorum diyip widowmaker falan alıyorlar. Gerçekten çıldıracak seviyeye geldim ve çok kötü elo hell'deyim. Support oynamama rağmen çoğu altın madalyalar bende oluyor ama yok kazanamıyoruz böyle olduğu için.
  • bu oyunda hep absürt şeyler benim başıma geliyor. tallbjorn

     Overwatch [ANA KONU]
  • Oyunu satın almak istiyorum uygun fiyata alacağım site ve dikkat etmem gereken şeyleri yazabilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buyukbang

    OW istatistiklerine bakıldığında göreceksiniz ki:

    - Pharah kullanım oranı hiçbir SR seviyesinde DPS'lerde birinci değil. Hele Master itibariyle oldukça azalıyor. Çünkü çok kötü counter'lanıyorlar. Burada Tracer ve S76 birinci.

    - Pharah elimination ve damage'da hiçbir SR seviyesinde DPS'lerde birinci değil.

    - Pharah'ların winrate'leri anormal değil, diğer DPS'lerle aynı seviyede. Yani karşı takımda Pharah varsa kesin yeniliyoruz konusu bence büyük efsane Ben geçen sezonu %52 winrate'le Diamond bitirdim. Diamond sonrası için tracer çalışmaya başladım, çünkü o seviyede Pharah havada ki keklik

    Pharah'a hiç boşuna nerf beklemeyin. Blizz istatistiklere bakıyor ve üsttekileri nerfliyor, alttakileri buff'lıyor. S76'ya nerf, Mcree'ye buff gelmesi kullanım oranı elimination ve damage ortalaması yüzündendi. Pharah hiçbirinde en üstte değil.

    Ben şahsen karşı takımda benden iyi bir Pharah varsa alıyorum S76'yı indiriyorum anında. Pharah'ı namlunun ucundan bir saniye kaçırmıyorum. Nasıl öldüremiyoruz diyorsunuz hayret ediyorum. Dediğim gibi Lucio ile bile her round iki Pharah leşim var. İnanmayanı spec'e davet ederim :) Tabii hero'yu haritaya göre seçiyorum. 3 haritada defansta sadece bastion kullanırım. Yine Pharah'a geçit vermem, net.

    Ben Pharah nefretinin tamamen takımla ve aim'le ilgili olduğunu düşünüyorum. Hadi Widow'da ben de çok kötüyüm yorum yapmayayım onun için, ama eğer S76 alıp Pharah'ı vuramıyorum çünkü çok hareketli diyorsanız o zaman aim'iniz kötü demektir.

    Bu arada bilmeyenler için yazayım Pharah Feriha'nın Arapça'sının İngilizce yazılışı. Pharah Mısırlı ve Ana Pharah'ın annesi. "Adını Feriha Koydum"

    Pharah'ın Feriha olduğunu ben de yeni fark ettim. Osmanlıca yani eski yazımı geliştiriyorum bu aralar. Geçen akşam da şu animated short'ları tekrar bir izleyeyim dedim, yanlış hatırlamıyorsam Ana videosunda bir yerde Pharah'ın Arapça yazılışını gördüm saniyelik de olsa. Farihah gibi bir şey okudum göz ucuyla, sonradan dank etti, ulan dedim bu bizim bildiğimiz Feriha işte... Mesajın üzerinden 2 ay geçmiş ama aynı şeye yeni denk gelince yazayım dedim.



    Bu arada oyunda kanser olduğunu hissedenler, siniri bozulanlar, oyunu oynamak istiyorsa kesinlikle yeni bir hesap açıp asıl hesaplarına ara vermeli. PC'nin anakartı arızalı olduğu için PS4 üzerinden oynuyorum; 100 level üstü bir hesabım olduğu ve ortalamam da fena olmadığı için genelde hayvani adamlarla oynamaktan ve bu sebeple de diğer karakterlerde kendimi geliştirememekten bıkmıştım. PS4 üzerinde çok kolay olduğu için ikinci hesabımla girdim, uzun zamandır uğraşıp bir türlü yapamadığım şu Genji ultisi ile 4 adam kesme olayını ikinci maçta yapıverdim... Mcree hiç kullanamazdım, yavaş yavaş ona dahi alışmaya başladım. Sens. seviyesini artırıp yüksek sens ile Genji ve Tracer ile daha rahat oynamaya başladım. Baya baya kendimi geliştiriyorum yani. Gerçi bu yüzden 10-11 levellık hesabımla 80-90 hatta yıldızlı adamların maçlarına vermeye başladı beni. Yani level-seviyeden çok oyun seviyenize, yeteneğinize göre eşleştiriyor oyun.

    Kısacası; yeni hesaba geçtim ve oh be dedim, uzun zaman sonra gerçek anlamda zevk alarak oynuyorum oyunu. Uzun zamandır PC'de oynayamadığım için durum nedir bilmiyorum, fakat PS4'te quick play maçları dahi yüksek levellarda son derece rekabetçi yapıda olduğu için stres olmadan oynamak mümkün olmuyor kolay kolay. Yalnız bir türlü şu Mercy'nin dörtlü res'ini yapamadım, denk gelmiyor bir türlü yahu. Healer olarak hiç de fena oynamam aslında. Lucio ve Mercy olarak takımı çok rahat taşıyıp maç kazandıracak seviyede heal verebiliyorum, fakat ne yaptıysam şu Mercy'nin kupasını alamadım...




  • bura ilan köşesi oldu madem 3623sr torbumu 150 tlye satıyorum. https://www.overbuff.com/players/pc/BestTorbEU-2241?mode=competitive



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 18 Ağustos 2017; 16:34:40 >
  • 4.2k hesabı 4.000 TL'den bırakıyorum şahinle de takas yapabiliriz.

    bu ne ya kimse bir hesabı liginden dolayı oyunun piyasa fiyatından fazlaya almaz. anca noire gibi skin varsa piyasa fiyatından fazlasına satabilirsiniz. 2. el hesaplar 50-60 TL'ye gider. ligi ne olursa olsun.
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Ps4 en büyük sorun çok büyük bir kitle izellikle derecelide mouse klavye kullanıyor bir çok arkadas bu yüzden konsolda oyunu birakti ds4 gore büyük avantaj oluyor. Blizzard kullananlari banlayacagini soyledi ama nerden tesbit edecekte banlayacak istese onlemini alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Benim hesap 1000+ level noire skinn de var widow için, hemen hemen her şey açık. Golden weapon'da var saymadım kaç para eder satsam alan olur mu acaba İşin kötü yanı içinde diablo da var ve heroes of the storm da oynadım orada da 600+ level hesap var baya item dolu. Arabayla takas etsem ben ederim, 3-4 yılını harcamadan kesinlikle sahip olunamayacak şeyler. Bunlar para eder ama rank için 4bin lira verilmez.
  • Oyunu önerir misiniz zevkli mi ? lol oynamaktan bıktım offline oyunlar sarmıyor ve fps geçmişimde hiç yok cs go bile oynamadım
  • Fps geçmişin yoksa tanklara yönelerek oynayabilirsin. Mesela Winston diye bir karakter var, sıfır aim ile grand master bile olursun. Yada symetra ile baya ilerleyebilirsin defans hero. Mercy var bide yine sıfır aim ile oynanabilir. Bu herolar la ilerlemen için gamesense lazım, pozisyon almayı bilmen lazım zamanla bunları da öğrenirsin. Oyunda her çeşit adama yönelik bir kaç Hero var, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Etunbak

    Oyunu satın almak istiyorum uygun fiyata alacağım site ve dikkat etmem gereken şeyleri yazabilir misiniz ?

    steam adresin varsa yaz
  • strafor kullanıcısına yanıt
    Peki oyun eğlendiriyor mu ? lol kanser ediyor mesela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazekai


    quote:

    Orijinalden alıntı: Etunbak

    Oyunu satın almak istiyorum uygun fiyata alacağım site ve dikkat etmem gereken şeyleri yazabilir misiniz ?

    steam adresin varsa yaz

    Oyunu satın alayım diye mesaj atıyorum bu yazan arkadaştan önce tek cvp yok konuyu kirletme bari ne yaptıgın belli deil.
  • Görsel ne kadar doğru bilemem ama bu oynucağın rolü seçerek girince sanırım eşleştiğin adamların tercihleri

    Atack-def

    Atack-tank

    Atack-sup

    Def-tank

    Def-sup

    Tank-sup

    Olucaktır. Yani matchmakingde takım kombinasyonu bu şekilde kurulcaktır. Kâğıt üstünde güzel bir yenilik ama pratikte cortlayabilir.



     Overwatch [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KawaiiHawk


    quote:

    Orijinalden alıntı: kazekai


    quote:

    Orijinalden alıntı: Etunbak

    Oyunu satın almak istiyorum uygun fiyata alacağım site ve dikkat etmem gereken şeyleri yazabilir misiniz ?

    steam adresin varsa yaz

    Oyunu satın alayım diye mesaj atıyorum bu yazan arkadaştan önce tek cvp yok konuyu kirletme bari ne yaptıgın belli deil.

    yav yukarıda kaç kere yazdım pm'lere telefon onayı gelmiş pm atamıyorum diye

    yüz kere dedim iletişim için bir şey bırakın
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.