Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.156
Cevap
62
Favori
246.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hitscan counterı olmasın mı oyunda ?

Ben de Genji nerflensin istiyorum o zaman

Soldier oynarken ultimin önüne geçip Deflect açıyor

Ben de ona ayar oluyorum Genji nerf diye ağlıyayım mı şimdi?

Her karakterin güçlü zayıf yönleri var

Çek zarya winston mei 3lüsünü düşmandaki dvayı oyundan silersin adam kendisi değiştirir belli bir süre sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Dva matrixi fazla güçlü, oyunun zevkini kaçırıyor mercynin rezi gibi

Ha ptr'daki durumu kötü, ufak iyileştirmeler lazım

Dva en çok oynadığım herolardan biri, golden gun almış biri olarak biraz nerflenmesi gerektiğini düşünüyorum

Bu arada bir süredir hog oynuyorum, olmuş bence, karşısında oynarken de kötü hissettirmiyor.

Lunar colonynin defans için spawn kapısından memnum değilim, bir ara bölüm yok direkt can tamamlama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D.Va Golden Weapon bende de var. Ve 100 saatten fazla dva 250 saatten fazla Soldier oynamış birisi olarak Dvanın matrixini ne çok güçlü ne de çok zayıf buluyorum
    Solider oynarken her zaman DVa nın mekasının kırılmasını bekliyorum. Çoğu zaman sadece pilot dva ölüyor chatte "WORTH ?" görüyorum
    ama az da olsa 4-5 killik Tactical Visor için Dvanın ölmesi lazım

Golden Weapon tam bir Kumar oyunda bugün A olan şey yarın B olabiliyor
    Bkz RoadHog, Mercy heroları kökten değiştirecek Buff ve Nerfler Golden Weapon almalı mıyım sorusunu tekrar tekrar sorduruyor

Ben Doomfiste Gold alıcaktım eğer ilk çıktığı gibi kalsaydı şuan Lucio Ballun etkisi ile 5000 küsür Cp birikti gold alacak hero arıyorum
    zaten her zaman oynadığım herolarda var.
  •  Overwatch [ANA KONU]

8 Player FFA modunu yenmeme rağmen(ilk 4 kişi kazanmış sayılıyor ben 1. olarak bitirdim) Reward look gelmedi
    Sanırım sistemde bir sorun var
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    Ben de 3.olarak bitirdim ama lootbox gelmedi dediğiniz gibi bir sorun var sanırım.

• ebonus.gg
    eBonus.gg - Free Google Play, PSN, Xbox Live and Games codes
    https://ebonus.gg/ref/vlhRBfdE

Bu linkten üye olup beleşe Overwatch edinebilirsiniz. Biraz zaman alıyor ama olsun, sonuçta bedava.

• Şu mercy reworkü gelsin artık lütfen ya vallahi inanılmaz bir ulti bu ben böyle bir adaletsiz ulti görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleHawk

Overwatch [ANA KONU]

8 Player FFA modunu yenmeme rağmen(ilk 4 kişi kazanmış sayılıyor ben 1. olarak bitirdim) Reward look gelmedi
    Sanırım sistemde bir sorun var

Ben Pazar akşamı Deathmatch lootbox'ını açmıştım. Ek olarak diğer üç Arcade lootbox'larından ikisini açmıştım. Dün baktım hepsi resetlenmiş ve tekrar kazanılabilir hale gelmiş. Tekrar Deathmatch yaptım, hak kazandığım halde lootbox gelmedi. Okuduğum kadarıyla Blizzard sorundan haberdarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 6 Eylül 2017; 11:54:55 >

• Hog hala çok kötü değil mi ya? tracer a bile tek atamıyorum. Önerisi olan var mı? Nasıl oynuyorlar yeni hogu? Hep sağ clickle mi hedef alayım tanklar hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 6 Eylül 2017; 15:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Hog hala çok kötü değil mi ya? tracer a bile tek atamıyorum. Önerisi olan var mı? Nasıl oynuyorlar yeni hogu? Hep sağ clickle mi hedef alayım tanklar hariç.

Vurduktan sonra melee attack da yapman lazım
  • Sol clickle vurduğumuzda Tracer için bile ikinci sut gerekiyor.

Armor olarak Hog çok sağlam olmus valla kolay kolay ölmüyor.yalnız dmgsi biraz daha yüksek olabilirdi.

Sağ clickin range si de azalmış baya.Pharah vuruyordu önceden.

E. mercy hiç ölmüyor utanmasa dmg yemeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 6 Eylül 2017; 17:3:0 >
  • strafor kullanıcısına yanıt
    Ya yeter be. Ekşiden sonra buraya mı dadandınız bıktım şu reklamlarınızdan haa.
  • Az önce maçın başında beni oyundan menüye attı anlamsız şekilde. Rejoin'e bastım defalarca ama işlemedi. Oyunu kapatıp geri açtım ama maçın başı olduğu için, ben gelene kadar maç iptal oldu ve 9. placement maçımı da yenilmiş sayıldım. Teşekkürler blizz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 6 Eylül 2017; 18:34:42 >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Ben o olayı 3. Sezonda 3490ken yaşadım

Oyunun ortasında blizzard app güncellenmeye başladı

Pingim 800lere fırladı ne oluyor falan derken oyun lost connection verdi

Daha baseden çıkamadan oyundan düştüm oyun daha başlamadan oyunculardan birisi çıktığı için oyun iptal oldu tam 50 sr düşmüştüm (sanırım herkeste oyun terk ederse tam 50 düşüyor)

• antiretro kullanıcısına yanıt
    Daha ne istiyor be adam

İstersen pharah gibi uçmaya başlasın

Adı da GOD olarak değiştirilsin

Duvarlardan geçsin baktığı kişi direk -1000 yesin

Böyle bi hero mu istiyorsunuz oyunda

• mercyden nefret ediyorum surekli resliyor Blizzard neden hic elinin ayari yok

• 5 ay sonra oyuna geri dönüyorum. İki sorum var. Roadhog 50 metre uzağa atmasına rağmen hala karakterleri çekebiliyor mu? Widow saçma sapan yerlere nişan alıp hala Hs atabiliyor mu?
  • iar İ kullanıcısına yanıt
    widow uzak mesafeden karnına bile vursa hs yiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.