Şimdi Ara

Overrated diye düşündüğünüz diziler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
2
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supernatural, Game of Thrones, Breaking Bad bana göre.

• Game of Thrones ve Breaking Bad'e overrated deme taş olursun.

Person Of İnterest,Supernatural ve The Big Bang Theory bana göre.

Underrated

Boardwalk Empire,Sons Of Anarchy,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 6 Ekim 2013; 13:03:57 >
  • ''Breaking Bad en iyi dizidir ''şeklinde başlıklar açılıyor son dönemlerde .Bi' de Walter White gelmiş geçmiş en iyi dizi karakteridir diyenler var . Bu tür insanlar çoğaldıkça B.B overrated olma yolunda ilerliyor .

Overrated demem Breaking Bad'e ancak ; bu tür görüşler artarsa bu kategoriye girecektir benim gözümde .

Overrated ; Supernatural , Dexter , Game of Thrones,Spartacus

Underrated ; Six Feet Under,The Wire , The Sopranos ,House ,OZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 6 Ekim 2013; 10:03:25 >
  • Supernatural ın ilk 5 sezonu izlediğim en iyi dizi sezonları arasına girer ama devamı gerçekten çok zorlama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supernatural, The Vampire Diaries.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Ekim 2013; 9:43:19 >
  • Overrated diyebileceğim bir dizi yok ama House MD'nin underrated olduğunu biliyorum.
  • Supernatural
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Game of Thrones,Supernatural

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Overrated

Breaking Bad'in, overrated olduğunu düşünüyordum ancak 4 ve 5.sezonları izledikten sonra yanıldığımı anladım.

Blue Mountain State forumda bazı kişilerin bittiği için çok üzüldüğünü, çok iyi bir dizi diye yazdıklarını okumuştum. Bu kadar abartılacak bir yanı olduğunu düşünmüyorum, eğlenceli bir dizi, ama sadece bundan ibaret.

Underrated

Entourage, forumda konusu bile yok. Dizide Ari Gold karakteri efsanedir benim gözümde.

Homeland, 3.sezon başlamasına rağmen konusu 11-12. sayfalarda. Dizinin, gereken ilgiyi görmediğini düşünüyorum.

House M.D., House karakteri için bile izlenebilecek bir dizidir. 8 sezon ve 170 civarında bölümü olması, izlemeyi düşünüp de izlemeyenlerin gözünü korkutabilir.

Modern Family, 5.sezonu başladı ancak forumda ki konusu sadece 5 sayfa. Çok iyi bir komedi dizisi. Bu türü sevenlerin kaçırmaması gereken yapımlardan biri.

The Newsroom, gerçek olaylardan esinlenilmiş, dram ağırlıklı bir dizi. Tek dezavantajı konuşmaların çok fazla olması. 1 saatlik bölümü izlemem neredeyse 2 saatimi alıyor. Ama bundan şikayetçi değilim, izlediğim en iyi dizilerden birisi...

Two and a Half Men, 11.sezonunu geçiriyor. Charlie'nin ayrılmasına rağmen oldukça iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Komedi türü severlerin izlemesi gereken dizilerden bir tanesi.

• breaking bad'te 2. sezonu bitirmek üzereyim, overrated değil ancak insanlar bu derece abartmaya devam ederse o sıfata girecek.

birçok insan overrated-underrated kavramlarını yanlış biliyor. bu kavramlar kişi sayısının fazlalığıyla ilgili değil, o konu hakkında yorum yapanların beğenme dereceleriyle alakalıdır. mesela the wire çok az bilinir ancak bilen herkes ona hak ettiği değeri verir, o yüzden the wire'a (aynı şey ülkemizde six feet under ve the sopranos için de geçerli) underrated demek yanlış olur.

overrated'ın babası game of thrones'dur. 1. sezonu dışında çok yanlış işlenilmiş bir dizi bana kalırsa.
  • Supernatural
  • Supernatural ve Game Of Thrones
  • 'Overrated' kelimesinin Türkçe karşılığı yok sanırım..
  • overrated:suits,HIMYM
    underrated:friends
  • Overrated : Fringe, HIMYM
    Underrated: Friends, Seinfeld.
  • over:himym,walking dead
    under:it's always sunny in philadelphia,the killing,continuum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

'Overrated' kelimesinin Türkçe karşılığı yok sanırım..

"Fazla abartılan" diyebiliriz. Yani, kendi değerinin üstünde değer verilen şey olan.
  • overrated'a karışmam da underrated olarak Sons of Anarchy başa oynar
  • Prison Break,SuperNatural . Tartışmasız.
  • big bang theory,how i met your mother,two and a half men...kısacası tüm laugh trackli sitcomlar.Ben bir tv showunun bana ne zaman gülmem gerektiğini söylemesinden nefret ederim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.