Bildirim
outlook expreste imza sorunu ( Profosyoneller için )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Outlook express , imza için yazı haricinde birşey kabul etmiyor.
Profesyonelim ama %99 doğru olsa da tam olarak emin değilim._____________________________ -
ama bir şekilde olmalı bu. Çünkü ileti gönderirken resim ekleyebiliyoruz o sayfaya. _____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin -
önce o jpg yi gif yap daha az yer kaplasın ve o gifi ölesine boş bir html sayfasına koy (frontpage olabilir) o html sayfasınıda imza şablonu olarak kullan _____________________________ Allah bes, baki heves -
Denemediğim yöntem kalmadı. Ama senin dediğin olabilir. Çünkü ben hep htm olarak kaydediyordum. Bir de html olarak deneyeyim. _____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin -
resmi text dosyasının içine koyup htm olarak kaydet.
tools--->options---->mail format---->signatures---->new--->use this file as a template kısmından kaydettigin bu html dosyasını sec. tamamdır
NOT: Profesyonle değilim
ama yapabiliyorum. bazen profesyonellerin de yapamayacagı seyler vardır. Ama acemiler yapamaz demek degıldır bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 16 Aralık 2005, 16:36:43 >_____________________________ Mühendisten iyi koca olur, Çünkü problemlerle uğraşmak ve çözmek onun işidir. -
Hocam sağol.. ama outlook express i kastetmiştim. Outlookta bir sorun yok. Ben outlook express için kastetmiştim _____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin -
quote:
Orjinalden alıntı: XgandalfX
önce o jpg yi gif yap daha az yer kaplasın ve o gifi ölesine boş bir html sayfasına koy (frontpage olabilir) o html sayfasınıda imza şablonu olarak kullan
Bu yöntemi kullan. Ben kullandım, sorun yok._____________________________ -
İleti- Yeni İletide Kullanılacak-İleti Örneği Seç-Yeni Oluştur a tıklatın Bir sihirbaz gelecek karşınıza...
Yönergeleri ve yönlendirmelere devam ederek istediğiniz şekilde bir imza oluşturabilirsiniz._____________________________ 17 / 110
"En güzel isimler O'nundur." -
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
İleti- Yeni İletide Kullanılacak-İleti Örneği Seç-Yeni Oluştur a tıklatın Bir sihirbaz gelecek karşınıza...
Yönergeleri ve yönlendirmelere devam ederek istediğiniz şekilde bir imza oluşturabilirsiniz.
Holcam harika bir yöntem ama bunu her iletide yapmak gerekiyor sanırım. Ben posta oluşturduğumda otomatik olarak eklesin istiyorum iletiye. Olabilir mi bu._____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin -
başka fikir yok mu arkadaşlar _____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin -
Hadi arkadaşlar mutlaka vardır bunun bir yolu. _____________________________ twitter.com/rektin
facebook.com/rektin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler