Şimdi Ara

Oumar Niasse Galatasaray'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, Oumar Niasse'ye imzayı attırdı

Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı.
    Sarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
    (Milliyet)

• Antalya Eto'yu bitiriyor, biz Niasse'yi. Yazık gerçekten yazık. Galatasaray adına utanılacak bir gün.

Resmen Akhisar yolunda ilerliyoruz. Bilal, Niasse, Güray. Güray'a da artık yalan demeyin. Niasse hani medya uydurmasıydı? Güya Hamza'yı zor durumda bırakmak için medya Niasse haberleri yapıyormuş. Alın size.

Takımda sözleşmesi devam eden oyunculardan bir tanesi dahi ayrılmadı. Ve biz şuana kadar 3 oyuncu aldık. Kadro 28 kişiye düşecekti sanırım. 20 Türk maksimum 8 yabancı olur. Takımın 1 yılı gitti. Bu yönetim takımı yola getirecek bir Td'de bulamaz. Yani hem Hazma hemde yönetim beraber gitmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • u

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun... En azından elimizde patlarsa patlayan 800bin euro olur. Satın alma opsiyonu ve Hamza hoca Niasse için motivasyon kaynağı olacaktır. İnşallah önümüzdeki yılın 'Fernandao'su Niasse olur. Bu temenniden başka yapacak bir şey yok!

• Beyler niasse 15 gölün altında atmaz niye sevmiyorsunuz anlamadım lig için ideal bi forvet ayrıca şmp. ligi için Burak gibi bi forvet var elinizde 8 gol atmıştı galiba daha ne istiyorsunuz veee bonus olarak umut var juventus deplasmanında attığı gölü ne çabuk unuttunuz ayrıca birlo geldi xelcuk ile mükemmel ikili olacaklarindan suphem yok Burak bu sene 20 golün altına düşmez ve ayrıca oyuncularıniz yedek kulübesine baktıklarında karşılarında hamza hoca gibi karizmatik sert biri gorucekler ve performansları articaktir

• Aatıf hamlesini bekliyoruz alternatifoğlundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel transfer ; niasse güray bilal inşallah gekas'ıda alır bu yönetim. Burak'ın 15'e okutulup yerine gekas niasse alınmalı.
  • hayırlı olsun iyi işler yapacaktır.
  • Kiralamak için 1 milyona yakın para mı veriyoruz? Sonra para yok. Göz göre göre ettiler takımın içine.
  • çok bir şey değil.
    bir elmander, bir baros, bir kewell, ujfa, eboue.
    nokta transfer istiyoruz sadece.
    bu kadar mı dar vizyon?
    sadece sözleşmesi biten 2-3 oyuncu transfer edilebilse yeterliydi.
  • Yazık yazık.Ünal Aysal'ın kalkması için o kadar uğraş verdiği yabancı sınırı sonunda kalktı ama başımızda değil.Yabancı kuralı sanki 4 oyuncuya düşürülmüş gibi bir hava var transfer politikamızda.Adam gibi çıkıp, " Mali düzenlemeye gidiyoruz.Bu yüzden transfer politikamız değişti " deseler herkes anlayışla yaklaşmaya çalışır.Böyle yönetimlerle işimiz çok zor.Tek korkum bu sene Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekmek.Umarım biz yanlış düşünüyoruzdur, her şey çok güzel olacaktır.
  • Hamza & Dursun el ele taraftar ölüme...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanacaksınız :)
  • Başıma bir şey gelmeyecekse ben bu adamı Akhisar'da baya beğeniyordum, hatta hepimiz beğeniyorduk. Rusya'da ne yaptı, nasıl oynadı bilmiyorum ama bence kiralık olması iyi bir hamle olmuş. Bence kesinlikle kötü topçu değil ama en büyük olumsuzluğu yönü Burak ve Umut'tan farklı değil oyun stili.

• Biraz gerçekçi bakalım

Hala takıma 11'e nokta transferler lazım

Ancak umut yerine yedekte niasse olsun daha iyi ve çok para da vermemişiz iyi hamle bence.
  • sövsenizde.. kızsanızda.. yerin dibine bile soksanız bu adam size bunu yaşattı;

o gün biz ne istersek o oluyordu... ama bugün işte olan bu beyler... ve bunu MİDESİ kaldırabilen bir gslı varsa söyleyenecek fazla bir söze gerek yok bence..
  • Bu takımda 2 sene öncesine kadar drogba oynuyordu forvette,taraftar niasse'a şükreder hale gelmiş,yazık

• iyi oyuncudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Başıma bir şey gelmeyecekse ben bu adamı Akhisar'da baya beğeniyordum, hatta hepimiz beğeniyorduk. Rusya'da ne yaptı, nasıl oynadı bilmiyorum ama bence kiralık olması iyi bir hamle olmuş. Bence kesinlikle kötü topçu değil ama en büyük olumsuzluğu yönü Burak ve Umut'tan farklı değil oyun stili.

Sorun da bu zaten. Bizim böyle bir forvete ihtiyacımız yok ki. Top tutacak, kanatları pozisyona sokacak forvet lazımken Burak Yılmaz tarzında birini aldılar.

Yedekte Umut olacağına Niasse olsun isterim tabii ki ama Umut'un asla gitmeyeceğini hepimiz biliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.