Şimdi Ara

Ötv indirimi bekliyormusunuz tahminleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araç fiyatları aldı başını gitti herşeye ragmen satışlar iyi durumda, satışların iyi olmasında birçok etken mevcut

Gerek 2018 zamlı mtv gerek yükselen döviz kurları ve dahada yükselecek beklentisi

Ben gidişatın iyi olmadığını düşünenlerdenim örnek verecek olursam daha dün 20 kişi çalıştığımız fabrikamız iflas etti kapandı ve işsiz kaldım

Bana göre asıl sıkıntı bu zamana kadar vatandaş birikiminin yaninda 30-50 bin gibi rakamlar da kredi cekip aracını alıyordu

Beklenen durumda b sınıfı araçların 100-150 bin bandına gittiği durumda 30 bin birikimi olan vatandaş 70-80 bin kredi çekip araç yürütemez

Durumu olan bir çok insan var sonuçta 80 milyonluk ülkeyiz

Ama yeterli seviyede alım olurmu burası tartışma konusu

Bende tam buradan yola çıkarak düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçimden önce evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum, yakında %53 lük, reis yapacak bir kıyaq

• Bende sizin gibi düşünüyorum arkadaşlar 2018 yada 2019 da Kesinlikle birseyler olucak

• Araç fiyatları baştakilerin umrunda mı ki ? Beklemeyin olmaz öyle bir indirim. Varsa ihtiyacınız bekletmeden alın. Elinizdeki araç yeterliyse bakımını yapın binmeye devam edin.

• Bence olmayacak.

• Satışların iyi olması kredi kampanyaları. 2018 de faiz artışı olur olacaktır satışlar düşecektir ama satış kotaları azalacağından firmaları çok etkilemez çünkü devlet firmaların kar marjını korumak için tedbir alıyor halkı düşünen yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÖTV indirimi yapılmasa da silindir hacmi saçmalığı bir şekilde tarihe gömülmeli.
  • Millet harıl harıl araç almaya devam ettiği müddetçe indirim beklemek hayaldir.

• Ötv indirimi bi hayal bosuna beklemeyin adamlar sodaya meyve suyuna ötv getirdi arabadamı indiricekler :) seçim vs hayalide kurmayın seçim vaadleri bir sürü var ötv indirimine gelene kadar bedelli askerlik taşerondan kadroya geçme emekli zammı vs gibi şeyler olacaktır seçim kampanyaları.

• Dış ülkelere ve mültecilere mutfak tüpünden tut, traş köpüğü ve limonataya kadar koydukları ÖZEL TÜKETİM Vergisi ile para dağıtıyorlar. Kendi cebinden vermiyor bu adamlar. Man Adası'ndaki hesaplarından da vermiyorlar. O yüzden zannetmiyorum indirim olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Aralık 2017; 14:53:19 >
  • türk lirası çok kısa bir sürede %20-%30 devalüe olursa ekonomik sıkıntıya girilirse o zaman düşebilir ötv ama o durumda da şu ankinden ucuz olmaz fiyatlar
  • Ne yazsam,cevab versen boş...Boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok.Aynı tas,aynı hamam.Alan memlum,satan memlum ..Bugün gittim mercedes-benz bayisine bir,iki otomobil dışında hep satıllık yazısı vardı.Zengine dokunmayın ama orta gelirlilerin hay haline... Şuan 400.000tl veren kişi hiç düşünüyor mu acaba başka ülkede bu fiyata satıldığını...
  • İndirim mi? Güldürmeyin arkadaşlar... Paranız varsa alın yoksa arkanızı kollayarak yola devam... Sağlıcakla kalınız...

• Şöyle ağzına kadar dolu bir benzinli giulietta ve 1.5 tsi evo motorlu highline gene full opsiyonlu bi golf 7.5 alabilsem keşke of. İkisinin toplam fiyatı galiba 320 bin lira filan yapıyor. Keşke o kadar param olsada alsam

Bi bakıyorum dışarda g30 alıyor millet. Valla şöyle nasıl haramla alıyolar şu paraları anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 17 Aralık 2017; 14:50:7 >
  • işsiz kalmışsın zaten. ne indirimini düşünüyorsun. indirim olsa ne olacak. alamazsin ki. 2018 de yeni zamlar geldikten sonra 2019 da indirim olsa ne olur. 10-15 sene öncesinden daha kötü olacağımız kesin.
  • Siz de Tenekelere binmeyi verin , araçlara boşuna para vermeyin. Alın ikinci el bir araç , temiz temiz kullanın. Sıfır tenekeler iş görmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar düşse bilse ötvyi indirmezler.başka kalemlere yüklenirler.

• büyük kriz olmaadn inmez,beklemeyin
  • Cari acik korkunc seviyeye ulasmis.Cumh.tarihindeki aciklarin ortalama 3 katindan fazlasini veriyor ulke,tasarruf diye yirtiniyor bakanlar,yastik altindaki altinlari bile cektiler bir kisim olarak.Ellerinde olsa gram ithalat yapmayacaklar final urun olarak.Kim neyin tesvigini istiyor anlamak mumkun degil.
    Knizi bunlara issiz kalmis iken yormak mantik isi degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 17 Aralık 2017; 15:35:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.