Şimdi Ara

Oturup adam gibi [ eşşek gibi ] ders nasıl çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar merak ediyorum. şöyle oturup 3-4 saat boyunca başka şeyle ilgilenmeden kısa molalar vererek ders nasıl çalışılır? 11.sınıftayım.

( evde televizyon (ilgimi çekmez) , bilgisayar , internet bağlantısı ve kendime ait telefonum bulunmakta. =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 20 Aralık 2009; 12:45:31 >

• Aynen ya bende 9.sınıftayım hiç öyle 3-4 saat ders çalışmışlığım yok anca 1.5-2 saat çalışırım ama anlayabileceğim şekilde.
  • Çok denedim,başaramadım.
  • zor bi iş . Ama elbette sen tuvalete büyük şeyini yapmaya gidiyorsundur . Al bi sözel kitabını tuvalette onu oku. Bari sözelleri kurtar. Gerçekten çok işe yarıyor. Kafana çok çabuk griiyor tuvalette. Tecrübeye sabittir
  • dh de bu sorunumuza yardımcı olabilecek bir sürü arkadaş var. o arkadaşları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: confidence35

zor bi iş . Ama elbette sen tuvalete büyük şeyini yapmaya gidiyorsundur . Al bi sözel kitabını tuvalette onu oku. Bari sözelleri kurtar. Gerçekten çok işe yarıyor. Kafana çok çabuk griiyor tuvalette. Tecrübeye sabittir

Aynen. Tuvalette dikkat dağıtacak hiçbir şey olmadığı için normalde olduğuından çok daha verimli çalışabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Çok denedim,başaramadım.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershaneye git zorunlu olarak 4 ders görüyorsun zaten bir girdin mi çıkma şansın da yok
  • Hayatta asla yapamayacağım şeylerden biridir oturup 3-4 saat boyunca ders çalışmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaius

Hayatta asla yapamayacağım şeylerden biridir oturup 3-4 saat boyunca ders çalışmak.

ben calısmak zorundayım. dershaneye zaten gidiyorum . haftaiçi gitmiyorum. evde calısmaktan bahsediyorum
  • hiç çalışamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cznokoxp

hiç çalışamam

+1
  • üniversite de görürüm sizi. eğer dersleri son güne bırakırsanız sabaha kadar nasıl çalışırsınız biliyomusunuz. yani ya seve seve ya ......
    4-5 defa yaprım sabaha kadar çalışma işini. bir termik turbo için 110 sayfalık sayısal ve sözel soru ve çözümünü ezberlemiştim yaz okulunda. günde en az 6-7 saat kasıyordum geçömek için. 82-96 AA geçtim
  • bende lise 1 im günlük 30 dk ders calışmışlıgım yok ama notlarım +40 en düşük 40 dersleri iiyi dinle
  • benim wc de olmaz sa olmazım ya cahillikler kitabı serisidir. ya da age of empires tır. daha az önce adanın yarısına çöktüm direk (hardest level, resources low)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

üniversite de görürüm sizi. eğer dersleri son güne bırakırsanız sabaha kadar nasıl çalışırsınız biliyomusunuz. yani ya seve seve ya ......
    4-5 defa yaprım sabaha kadar çalışma işini. bir termik turbo için 110 sayfalık sayısal ve sözel soru ve çözümünü ezberlemiştim yaz okulunda. günde en az 6-7 saat kasıyordum geçömek için. 82-96 AA geçtim

hacı konstantre olamyorum
    acıkcası yumurta kemige dayanınca kendimi toplayabiliyorum

• Eğer öss yi ilk senede kazanamayıp 2. seneye kaldığınızda ders çalışma sorununuz çözülür.
  • arkadaşlar ben ders çalışmaya.. hadi :D
  • Kendini odaya kitle anahtarıda kapının altından diğer tarafa at.
  • bende bırazdan 7 sayfalık yazı yazıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.