Şimdi Ara

Oturduğunuz binada ceset olmadığını nereden biliyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafyanın en çok kullandığı ceset yok etme taktiklerinden birisiymiş. Bina yapımında beton dökerken o betonun içerisine cesetleri atıyolarmış ve o haliyle kuruyormuş beton.

Özellikle üniversite inşaatlarında çokmuş

• Yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starbucks' ların temelinde de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatsın dursun orda bana ne

• mantikliymis. ben banyonun icind agir yanici bir asitle yakmayi düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

mantikliymis. ben banyonun icind agir yanici bir asitle yakmayi düşünüyordum

Jesse pinkman'ı buldum.

• Olmadığını kim söyledi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herhangi bir paranormal olay olmadı bizim evde

• İnşaat filmini izleyin

• Belki senin oturduğun binada da vardır.
  • çünkü biz yaptık
  • quote:

Banyoda yapma binayı eritiyor. Plastik kutuda yapabilirsin
  • Evi bizzat kendimiz yaptık,temel sağlamlaştırma için bolca ceset kullanıldı,cesetler depremlerde evin yıkılmasını önlüyorlar.Cesetler bulundukları evin temelini mezar olarak zannettikleri için deprem anında mezarlarının yıkılmaması için ilahi bir kuvvetle mezarlarından kalkarak hep beraber evi 4 köşeden tutuyorlar.Deprem geçtikten sonra tekrar rahat rahat mezarlarına yatıyorlar.
    Kapı girişlerinin bulunduğu temele atılan ceset ise hırsızlıklar için birebirdir.Kötü niyetli kişilerin ruhunu görebildikleri için gelen gideni çok rahat seçebiliyorlar.Hırsızlık ya da kötü amaç için gelen kişilerin ayaklarına çelme takarak merdivenlerden düşmesini sağlıyorlar.

Ayrıca kapı önündeki asfalta atılan bir ya da bir kaç ceset kapı önünde olası trafik kazalarını da önlüyorlar.Diyelim ki kapı önünde bir araç size ya da çocuğunuza çarptı.Ceset tam o esnada olay yerine intikal ederek aracın önüne geçerek çarpmanın şiddetini azaltıyor,çarpmanın etkisi ile havalanan kişinin yere sert düşerek ağır yara almasını önlemek için kendisini siper ederek kendi üzerine düşmesini sağlıyor,bu sayede kişi beton zemine değil de pamuk yığının üstüne düşmüş gibi oluyor burnu bile kanamadan kurtuluyor.

Evlerimizi cesetler ile yaparak geleceğimizi ve kendimizi garanti altına alabiliriz.

Ceset tedarik etmek için,fiyat ve kargo işlemleri için lütfen Özel Mesaj gönderiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 22 Şubat 2016; 15:46:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

quote:

Banyoda yapma binayı eritiyor. Plastik kutuda yapabilirsin

ya plastik ya da cam bir banyo iste

• quote:

Boşuna deneme Mythbusters'da denediler olmuyor...

• evimden soğudum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.