Şimdi Ara

Otoyollarda hız denetimi ortalama hıza göre mi anlık hıza göre mi yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben otoyollarda hız denetimini iki gişe arasında ortalama hıza göre yapıldığını biliyordum ama geçen hafta tarsus adana gaziantep otoyolunda geliş gidişte bir sürü gezici ve sabit radar gördüm.Artık duble yollardaki gibi araçla anlık hıza göre mi denetim yapıyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otoyollarda hız denetimi hem Anlık hıza göre hem de ortalama hıza göre yapılıyor Bulunduğun Şehir ve yola göre de tabi Değşiyor 

• Ben şu ana kadar ortalama hız cezası görmedim, ama 140 üzeri süratleri anlık avlayan radar gördüm. (Avrupa Otoyolu)

• Canlarının keyfine göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdiye kadar ortalama hızdan ceza yediğimi hiç hatırlamıyorum.

1 sene içinde en az 10 tane hız cezası gelir, hepside ya sabit radar yada gezici radar hız sınırını %10 aştığım için.

• Eds’ler ortalama hızdan kesmiyor mu yav. Ben hep bir fren sıkıyorum limitliyorum hızı ama girmeden ama çıkınca da yapıştırıyorum. Anlık mıymış onlar birisi aydınlatsa iyi olur chatgpt’ye mi sorsam kafama takıldı şimdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı yollarda hız koridoru şeklinde yani ortalama hız tespiti yapılıyor. Ortalama hız testi öncesi genelde levha ile belirtiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapay Zekâ Destekli Mobil Hız Tespit Sistemlerini bazı duble yollarda gördüm ama otobanlarda rastlamadım.

Yakın zamanda otobanlarda da görebiliriz.

• Pts lerin arasında ortalama hız uygulaması var. Pts nin dibinde şu kadar km (20 30 50km vs) boyunca diye tabelayla yazıyor. Ben uyuyorum ama uygulanıyor mu emin değilim.(70 e tabelayla sınırlanmış yerleri bu hesaplama içinde ayrı değerlendirip ona göre mi süre oluşturuyor onu bilmiyorum ama millet pek uymuyor buna) bilen varsa yazarsa sevinirim. Aynı zamanda sabit radarlar da eskisi gibi hala mevcut ancak aon bayramdan sonra herkesin ezberlediği yerler dışına da koymalar başladı.

• eds hem ortalama hemde o an gectiğiniz hızdan ceza yiyebirsiniz.

• C.McRae kullanıcısına yanıt

her iki türlü de ceza yedim. son yediğim iki ceza aynı yerde: avcılar-k.çekmece düzlüğünde ortalama hız cezası. giriş ve çıkış olarak bir sayfada iki foto gönderiyorlar cezayla birlikte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.