DH deki en garip katagori
Kim ne derse desin En garip katagori Gereksiz mesajlar dır
GP-5 Gaz maskesi filtresi Nasıl değştirlir -rehber
Dipnot: GP-5 eski modelldir çoğu asbest içerebilir kısacası sağlık için riskler doğrurabilir Bu yüzden filtrenizi gereksiz yere açıp kurcalayıp içini dağıtmayınız.
Öncelikle Maskemizi Çıkarıyoruz lastik kısımdan çekiştiriyoruz tabiki yırtmadan yapıyoruz GP-5 gaz maskemizin vidalıdır kısaca 40MM diş saat yönünde tersine çevirerek çıkarıtyoruz çıkardıktan Sonra conta kontrolu şartdır conta kısaca filtre girşidir çatlak sertleşme varsa sızdırma yapar
evet şimdi filtreyi takma kısmına geçiyoruz yeni filtreyi otuturup saat yönünde çevirerek takıyoruz Not : fazla sıkmayınız dişlere zarar verirsiniz ve gevşek de bırakmayınız.
Kontrol etmek için maskeyi takınız ve filtre girşini elinizle kapatınız ve nefes alınız maske içe doğru çökyorsa sızdırma yok demektir eğer ki hava geliyorsa Kaçak var demektir.
teşekkürler
Önemli bililendirme :
GP-5 standardı 40 mm NATO uyumlu değildir her zaman uymuyabilir eğer ki modern filtre kullanıcaksanız adaptör gerekir yinede Sovyetlerden Kalma filtreleri Kullanmanız daha iyi olucaktır.

Herkese iyi Akşamlar
Merhabalar daha yeni uyanıp hemen bakkala koşup 2 buçuk litre kola alıp pc başına geçip sigara içiyoruz işte sizden naber ?
uzun zaman sonra merhaba
özledim buraları sürekli gidip geliyorum bu sefer gerçekten burdayım artık hep burdayım
Bir sorum var
Arap Şükrü Çok Esmer Olduğu İcin Lakabı Arap Yoksa Gerçekten Mi Arap
?
Günaydınlar Güne bu şahasar Şarkı ile başlıyalım.
Yaptığım Uygulama nasıl olmuş ?
WINDOWS SYSTEM TOOL
- Sistem Bilgisi: Donanım detaylarını retro konsol üzerinden anlık gösterir.
- Dil: Çoklu dil desteği mevcuttur.
- Hakkımızda: Bolat Yazılım güvenlik ve proje vizyonu.
Detaylar ve güvenlik bilgilendirmeleri web sitemizde yer almaktadır.
Uygulama görselleri :

Uygulamayı indirmek için
Yapıtğım oyun nasıl olmuş ?
Buyrun gameplay videosu Biliyorum oyun biraz Eski tv lerdeki Çakma tetris oyunlarına benzemiş elimden bu geldi oyunu Grafik arayüzü müzik kadar ben yaptım tek kişiyle ancak bu kadar tabi birde java ile
DH forum geri döndüm.
Selamlar ahali en son konu açalı 2 hafta olmuş özledim buraları :)kon
Forum Üyelerin Yarısının Dede Olması
|
| █████ 31 HATAY █████ |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0