< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
250-300k arası araba önerisi

-
-
1.4 el palio
Az yakar cok kacar. Tabi bagaj buyuk olsun vs istegin yoksa hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten en çok kafama yatan o. Ama km’lere baktığımda hep 250-300k km arası gidip geliyor.Sizce çok fazla sorun çıkartır mı km’sinin böyle olması?quote:
Orijinalden alıntı: akspace
1.4 el palio
Az yakar cok kacar. Tabi bagaj buyuk olsun vs istegin yoksa hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baktım hocam güzel arabaya benziyor. Değerlendiricem, teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: H4-
Bu mesaj silindi.
hocam artık 2030 yılına yaklaştık. bahsettiğin ve almak istediğin araçlar dede yaşına girdiler. 250 binde bulursan şükret bence. artık hep 500 bine yaklaştılar veya geçtiler. bugün 2015 model bi CLA almak istesen 150 bin KM'den başlıyolar zaten. eski arabalar 250 300 gayet normal. 450-500 bin üzeri ise motor yapılı olanlara bak.
-
Bu paralara alınacak en mantıklı araç hidrolik direksiyonlu kuş serisi olur kalan her araba mekanik ve kaporta olarak üzer. Hemde elinize para geçince 1 günde satarsınız model yükseltirsiniz. Arkadaşın söylediği mondeo eskilerin konforlu makam arabalarından ama hem usta bulamazsın hem parça hemde yakıt olarak üzer
400 k olsa bütçe kendimin de 2.araç olarak eşek niyetine bindiği 301 lere bak derdim.
hyundai accent admire öneririm ama düzgünleri için bir tık daha bütçe yükseltilebilir
-
bakacağın araç E110 kasa corolla dır. 1.3 veya .1.6 terra ve luna paketlere bak. masrafsız sağlamdır bu kadar kısıtlı bütçede koreden japondan saşma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Haziran 2025; 22:47:11 > -
o bütçede tam 2 ay araç baktım. binerim dediğim temiz araçlar Hyundai Accent Admire ve R19 idi. R19 eski teknoloji olduğu için içime sinmemişti. Bir de bu araçlardan alınca kenarda 50 bin TL tutacaksın. İlk 2 ay toparlamakla geçer. Zira ben az kalsın Accent alıyordum ama bagaj isteğime yenik düşerek 2007 Kangoo aldım. 280 TL ye. Klimalı, 2 airbagli, abs li bir modelini aldım. engelli yollardan geçerken süspansiyonlar biraz rahatsız ediyor ve viraja girip çıkarken hafif yaylanıyor, onun dışında işimi gördü. Tabi öğrenci isen karizmayı çizdirebilir. Accent Admire 1.3 bnenzinli tavsiye ederim kısacası. Klima ve abs olursa da tadından yenmez.
güncelleme: bu arada cepte 250 bin varken 280 TL'lik araba aldım. 30 bin borçlandım. İLk 1 ay sonunda yaklaşık 30 bin TL masraf yaptım arabayı toparlamak için. 60 bin içerdeyim kısacası. Bütçe 300 diyorsan 250 binlik araba bak. yoksa aylarca eksilerde gezersin.
-
Admire 1.6 tadından yenmez megan 1 1.6 da olur
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, hepsine bakıp uygun olan bi tanesine karar vereceğim inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X