Şimdi Ara

Otopark test işini bırakmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler dün paylaştıkları yazı şakaymış kızsamda sevindim

• belliydi ama bayağı da ciddi ciddi yazmışlardı acaba dedirtti insana,iyi ki devam ediyorlar en samimi oto inceleme kanalı takip ettiğim
  • İçini dökmek için şaka yolunu seçmiş and

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 3 Nisan 2015; 0:55:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi zaten ama yine de bir şüphemiz vardı neyse ki devam ediyorlar
  • Yaptıkları eşşek şakasıydı.
  • ateş olmayan yerden duman çıkmaz
  • Bir takım problemler var zaten. İnşallah açmışlardır onları da.

Pİyasada en objektif bulduğum test grubu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emeklerini takdir ediyorum ama taşıma suyla değirmen dönmez. bence fazla zorlamasınlar çünkü sürekli cepden yiyorlar arkalarında ne bir kanal var ne de bu işlere ayırıcak yeterince zamanları
  • güldürmedi.
  • Bu işten para kazanıyorlarmı,kazanmıyorlarmı bilmiyorum da hobi içinde sürekli yapılacak iş değil gibi duruyor.

Sürekli araç bul,benzin koy,zaman ayır,kameraları yerleştir,video çek,montaj yap yayınla bilmem ne zor iş.

Bir kanalla anlaşamazlar,yeri geliyor aracı gömüyorlar yeri geliyor yüceltiyorlar doğal olarak. Hiç bir marka aracının tv'de gömülmesini istemez.

Para kazanmıyorlarsa bıraksınlar,mevcut işlerine devam etsinler.
  • Mesaj şaka olmasına rağmen, editörler ile ilgili verilen bilgiler doğru olabilir. Birisi yurt dışına çıkmış bir iş yoğunluğundan tetleri bırakmıştır muhtemelen... Son videolar tek kişi yapılıyor... Bu sorun oluşturur mu? Bence oluşturmaz zira editörlerin bir araç hakkında pek karşıt fikirleri olmuyordu zaten... Devam edebildikleri kadar devam etsinler bence, böyle farklı sesleri duymaya da ihtiyacımız var...

• Şaka da olsa "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" havası vardı biraz.
  • sinan mı yurtdışına gitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece gerzekçe bir şakaydı.

Bildiğin üzüldüm, hatta kahroldum. Araba testi izlemek faydasız ancak benim gibi araba meraklıları için tatlı bir uğraş. Türkiye'de bu işi yapabilen adam sayısı çok çok az.

Otomobil Dünyam var. Eren Tekin adlı arkadaş cidden Türkçe bilmiyor. Zaten 5 dakika süren videolarında aynı şeyi üç kez söylüyor. Her cümleye "Baktığınız zaman..." diye başlıyor...

Carviser var. Eleman her arabayı övüyor. Kolej bebesi gibi tuhaf bir tavrı var.

Saffet Üçüncü gereksiz bilgiye boğuyor.

8. Etap son derece orta yolcu.

Bu arkadaşlar bu işi iyi yapıyorlar ama son yaptıkları ağır dilencilik. Sen çizgini koru, televizyonlar seni zaten bulur. Para zamanla gelir ki az da reklam gelirleri olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben takibe devam edeceğim ama artık bir "arkadaş" değil benim için And ve diğerleri. "İyi test yapan elemanlar" sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelidost -- 5 Nisan 2015; 3:33:45 >

• nuxwomi kullanıcısına yanıt
    Muhip Abi gitti.
  • egelidost kullanıcısına yanıt
    Carviserdeki elemanla ilgili kolej bebesi süper benzetme cuk oturmuş hocam. Gereksiz ayrıntıya girmemesi iyi ama olumsuz fikir hiç yok adamda yada çok az.. Kolej bebesi ha

• quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Son derece gerzekçe bir şakaydı.

Bildiğin üzüldüm, hatta kahroldum. Araba tedti izlemek faydadız ancak benim gibi araba meraklıları için tatşı bir uğraş. Türkiye'de bu işi yapabilen adam sayısı çok çok az.

Otomobil Dünyam var. Eren Tekin adlı arkadaş cidden Türkçe bilmiyor. Zaten 5 dakika süren videolarında aynı şeyi üç kez söylüyor. Her cümleye "Baktığınız zaman..." diye başlıyor...

Bu arkadaşlar bu işi iyi yapıyorlar ama son yaptıkları ağır dilencilik. Sen çizgini koru, televizyonlar seni zaten bulur. Para zamanla gelir ki az da reklam gelirleri olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben takibe devam edeceğim ama artık bir"arkadaş" değil benim için And ve diğerleri. "İyi test yapan elemanlar" sadece...

eren tekin ile görüşüne kesinlikle katılıyorum. hayret ediyorum o adama nasıl o kadar araç veriyorlar test için. eleman ne türkçe konuşabiliyor ne de ingilizce. tek kelime ile rezalet. Çekimlerinde de çoğu kez hata var. Çok boş bir adam eren tekin. Teknik bilgisi de çok yetersiz.

Otoparkın teknik bilgisi iyi. Baya bir okumuşlar etmişler. Belli ediyor kendini. Birde 2 kişi incelediklerinde araçları , baya keyifli oluyor izlemesi. Her ne kadar bu aralar tek incelemeler yapsalarda.

• SeRo-34 kullanıcısına yanıt
    Eren tekine de boş dediniz ya ne diyim ben size 😀 bazı şeyleri de kendiniz anlamaya çalışın ben de açıkcası otoparkın testlerini gereksiz buluyorum çoğunuzun hayatınız boyunca dokunmadığınz parçalardan bahsedip duruyorlar

• Adamlar guya saka ayagina direk altmetin olarak para verin dediler ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Son derece gerzekçe bir şakaydı.

Bildiğin üzüldüm, hatta kahroldum. Araba testi izlemek faydasız ancak benim gibi araba meraklıları için tatlı bir uğraş. Türkiye'de bu işi yapabilen adam sayısı çok çok az.

Ben takibe devam edeceğim ama artık bir "arkadaş" değil benim için And ve diğerleri. "İyi test yapan elemanlar" sadece...

Bu insanlar takipçiler için ugraşıyor,

And tek başına test ederken takipçiler,And süper olmuş ellerine sağlık yerine sinan nerde ? Sen çok sıkıcısın. Sinan sız olmuyor.otomobil dünyama benzedin gibi sinir bozucu mesajlar atıyorlar

And da maden sinan'ı istiyorsunuz bu adamı buraya getirmemiz için paraya ihtiyacımız var dedi ve isyan edenlerden destek istedi.

Sonuç ? O sinan sız olmaz diyen ekip isterseniz yapmayın artık gözümden düştünüz takipçiden destek istemekte nedir dedi...

Mantıklı düşünmek lazım,Otopark takipçileri için yani sizler için destek istiyor,sizlere daha iyi hizmet için istiyor.

Bedava izlerken çok güzel oluyordu ama haftalık bir korsan film'e bile 5-10 tl para veren insanlar,ayda 4 tane video için 1 dolar yani 2,50 tl veremediler.

Arkadaşlar daha iyisi için destekçi olmamız gerekiyor,otopark.com'un bir AEA gibi olmasını istiyorsak bağış yapmalıyız,sponsor ayarlamalıyız,belki arabamızı 1-2 günlüğüne vermeliyiz,genel merkezlerden otopark için test arabası istemeliyiz yani destekçi olmalıyız.

And kendiside söyledi bu bağışlar 1.000 dolardan fazla olursa sinan'ı görebiliriz diye.
    Aylık 1.000.000 kişi ziyaret ediyor %1'i bağış yapsa otopark çok farklı bir platform olur.

Destek için

https://www.patreon.com/otoparkcom

Otopark'ın destek yazısı

http://www.otopark.com/destek/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.