Şimdi Ara

Otomobil ve Obsesif Kompulsif :D...''Arızalı Kullanıcılar Kulübü'' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
1
Favori
9.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman kulübü kurma ve başkanlık işini, Takıntılı Olma ve Takıntıları Dillendirme Anabilim Dalı Başkanı Sayın Ord. Prof. Dr. okuryazargezer arkadaşımıza bırakalım.

Eğer kulübü kurarsa bizde üyesi oluruz

Yol kenarina park ettim mi mutlaka dikiz aynasini katlarim...

Bir de bu sanirim sadece bende vardir...Gostergelerin isiklandirmasinin kontrastini en dusuge alirim...Sanki ampulu az yipranacakmis gibi....

• bu tür takıtılarım yok şükür. ilk aracımı aldığımda biraz fazla dikkat ediyordum ama şimdi neredeyse araca donup bakmıyorum bile...
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectaküler

Arabayı yıkayıp kuruladıktan sonra,aynadan sıçrayan sular beni hasta eder.Gittiğim yer müsaitse bir de orada silerim üşenmeden...

Su izi kadar kötü bir şey yok. Her yağmurdan sonra arabayı yıkatıp kendim kurularım petrolde. Bu bir takıntıysa evet bende takıntılıyım

Giresun'da oturduğumuda düşünecek olursak baya takıntım varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slade Wilson -- 21 Ekim 2011; 18:08:15 >

Orijinalden alıntı: ZSARA

O zaman kulübü kurma ve başkanlık işini, Takıntılı Olma ve Takıntıları Dillendirme Anabilim Dalı Başkanı Sayın Ord. Prof. Dr. okuryazargezer arkadaşımıza bırakalım.

Eğer kulübü kurarsa bizde üyesi oluruz

Teveccühlerinize layık olmaya çalışıyorum efemm.

Tamam,başlığı değiştiriyorum...
  • Benim derdim hız sabitleyiciyle birkez devreye aldığım zaman isterse yüzlerce km yol yapayım devreden çıkamasın diye frene basmamak icin azami gayret gösteriyorum bazen öndeki arabanın dibine giriyorum sağından geçiyorum başarılı olursam kendimi takdir ediyorum başaramaz isem kendime çok kiziyom salakca ama elimde değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gajiin

sürücü ve ön yolcu koltuklarının sırtlıkları aynı açıda geriye doğru yatmış olmalı ve koltuk kafalıkları aynı oranda yüksekte olmalı

+ bende buda var

Orijinalden alıntı: sienaumut

Bu sabah arabanın şoför tarafındaki cam ile yolcu tarafındakini eşit açtığımı farkedip, acaba böyle takıntıları olan başkalarıda var mıdır, konusu açılmış mıdır forum da diye düşünmüştüm; demekki varmış

+1

Ayrıca kapıları kilitlediğime neredeyse emin olduğum halde tam apartman kapısından girerken emin olamayıp mutlaka kumandaya bir kez daha basarım :) Şu ana kadar kapatmamış olduğuma şahit olmadım. Bakalım ne zaman kurtulacağım
    - Kapıları her seferinde en az(!) 3 kez kitlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

mesela bir başka takıntımda,kapıları kilitlediğim halde,etrafında dolanır,bütün kapıları tek tek kontrol ederim.bütün kapıları,bagaj kapağını,hatta kaputu dahikontrol ettikten sonra lastiklere bakarım,lastiğin birisi biraz yere yakın duruyorsa,üşenmeden lastikçiye gider,şişirim gelirim ve kapı kontrol etme mevzusuna tekrar dönerim,bu sabaha kadar bir döngü halinde devam eder

O dolaşma hastalığı bendede var :D Ama ben 1 kere değil en az 2-3 kere dönüp kontrol ediyorum :D

• Bozuk yol ve çukur takıntısı var. Es kaza çukura girsem günlerce aklımdan gitmez.

TODAY TOMORROW TOYOTA

• Orijinalden alıntı: D-Assault
    Bir de bu sanirim sadece bende vardir...Gostergelerin isiklandirmasinin kontrastini en dusuge alirim...Sanki ampulu az yipranacakmis gibi....

inanmıyorum dünya ne kadar küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 21 Ekim 2011; 20:04:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

Arkadaşlar bazı şeyleri çok kafama takıyorum.Park ettiğimde araç eğik duruyorsa gider tekrar manevra yapar,düz durmasını sağlarım,tekerlekler düz durmak zorunda.çukura,tümseğe sert girdiğimde günlerce kafama takarım.Bu benim için bir problem değil,aslında düşünüyorumda,aracın sağlığı için güzel bişey ama sizdede var mı böyle problemi olanlar,merak ettim açıkçası

Kulübe çevirelim diyen arkadaşlarımız oldu,onları kırmayalım dedik

Tamamen beni tarif ediyorsunuz, eksiği var fazlası yok. Beni de ekleyin

• cam hastalığı var klima açık olsa bile cam açık olacak..
    az bile olsa

park sıfıra sıfır olacak. indiğimde arabanın etrafını gezinirim.

kapıları kilitleyince kumandaya basar sinyaller tepki veriyor mu diye bakarım. vermezse sıkıntı yok.

birde mahallede park ettiğimde gece birisi rahat çıkabilir mi diye bakar eğer uygun değilse arabamın yerini değiştiririm. en büyük takıntımda bu. başımıza çok geldiğinden gece kimsenin zorda kalmasını istemiyorum. insan deliriyor çünkü.

beni de ekleyebilirsiniz listeye. yaş 22, meslek inşaat öğrencisi son sınıf.

• Yabancı olduğum yerlerde aracı 2 dakikalığınada bıraksamda inmeden evvel mutlaka aracı baston kilidi ile kilitliyorum,eğer takıntı sayılırsa
  • Arabayı 206, polo, mini gibi hatun araçlarının yanına park etmem, adam gibi adam aracı bulup onun yanına her iki tarafta simetrik olarak eşit mesafe kalacak şekilde park ederim. Eşim bir yerden geldiyse üşenmeden gidip park ettiği yere bakarım iyi park etmişmi diye. Dönüşlerin sonuna park etmem, ağacın ve duvarın altına park etmem. Yazın kapalı garaja park ederim.

Araca binerken ve inerken kuş pisliği varmı diye bakarım. Varsa bagajdan meguiars ultimate quick detailer'ı çıkarır hemen temizlerim. İç mekanda toz görürsem interior quick detailer ile temizlerim. Üzerine supreme shine protectant uygulaması yaparım. Millet amerikadan iphone getirtirken ben araç bakım kremleri, wax'lar, cilalar getirtirim. Bunları evde vitrinde saklarım, misafirlere gösteririm. :)

Hep aynı yıkamacıya giderim, bahşişini bol tutarım. Senede bir boya koruma ve deri koruma yaptırırım Yıkamacıya da motora dokunmamasını tembihlerim. Basınçlı suyla motoru yıkayanı görürsem döverim.

Benzini hep aynı yerden alır işlem bitene kadar başından ayrılmam. Yanlışlıkla benzin yerine dizel koyma diye uyarırım.

Motoru dinlerim, soğukken zorlamam, stop ederken turbonun yağlanması ve soğuması için 30 saniye beklerim. Bakımları ihmal etmem, aracı üzmem.

Gördüğünüz gibi ağır psikopatım... Daha devamı var da kafa şişirmeyeyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Arabayı 206, polo, mini gibi hatun araçlarının yanına park etmem, adam gibi adam aracı bulup onun yanına her iki tarafta simetrik olarak eşit mesafe kalacak şekilde park ederim. Eşim bir yerden geldiyse üşenmeden gidip park ettiği yere bakarım iyi park etmişmi diye. Dönüşlerin sonuna park etmem, ağacın ve duvarın altına park etmem. Yazın kapalı garaja park ederim.

Araca binerken ve inerken kuş pisliği varmı diye bakarım. Varsa bagajdan meguiars ultimate quick detailer'ı çıkarır hemen temizlerim. İç mekanda toz görürsem interior quick detailer ile temizlerim. Üzerine supreme shine protectant uygulaması yaparım. Millet amerikadan iphone getirtirken ben araç bakım kremleri, wax'lar, cilalar getirtirim. Bunları evde vitrinde saklarım, misafirlere gösteririm. :)

Hep aynı yıkamacıya giderim, bahşişini bol tutarım. Senede bir boya koruma ve deri koruma yaptırırım Yıkamacıya da motora dokunmamasını tembihlerim. Basınçlı suyla motoru yıkayanı görürsem döverim.

Benzini hep aynı yerden alır işlem bitene kadar başından ayrılmam. Yanlışlıkla benzin yerine dizel koyma diye uyarırım.

Motoru dinlerim, soğukken zorlamam, stop ederken turbonun yağlanması ve soğuması için 30 saniye beklerim. Bakımları ihmal etmem, aracı üzmem.

Gördüğünüz gibi ağır psikopatım... Daha devamı var da kafa şişirmeyeyim :)

arabanızı satarken haberim olsun

• Tamam hocam notumu aldım ;)

O listeye beni de ekleyebilirsin gönül rahatlığıyla.

Hepimiz sürücüyüz hepimiz arızalıyız.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.