Şimdi Ara

Otomobil ve Obsesif Kompulsif :D...''Arızalı Kullanıcılar Kulübü''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı şeyleri çok kafama takıyorum.Park ettiğimde araç eğik duruyorsa gider tekrar manevra yapar,düz durmasını sağlarım,tekerlekler düz durmak zorunda.çukura,tümseğe sert girdiğimde günlerce kafama takarım.Bu benim için bir problem değil,aslında düşünüyorumda,aracın sağlığı için güzel bişey ama sizdede var mı böyle problemi olanlar,merak ettim açıkçası

Kulübe çevirelim diyen arkadaşlarımız oldu,onları kırmayalım dedik

Donanım Haber
    Otomobil Genel Forumu
    Arızalı Kullanıcılar Listesi

1-İbrahimKıraslan
    2-LionTech16
    3-sienaumut
    4-Akhilleus
    5-Derin Mavi
    6-Joseph S.
    7-ken_618
    8-Prestor
    9-banchi_doğan
    10-oldsalt
    11-engişdene
    12-BARKU
    13-acme45
    14-Roland Deschain
    15-ZSARA
    16-KNTLG
    17-Abzurt Teori
    18-space_jam
    19-MacTavish®
    20-TanerGöde
    21-ekorender
    22-Fil0zof
    23-salserol
    24-djoz
    25-smg05
    26-offday
    27-mert107
    28-evoXr
    29-aagir
    30-Ayrton_SENNA
    31-aoe_
    32-Red_Devils_
    33-chncnyhn
    34-rewolwer_
    35-Metalurjist
    36-zulfikar
    37-werty_tr
    38-cello_74
    39-burakkagan
    40-HaCKeRBoY64
    41-Rallyman61
    42-AykutEsk
    43-Lé Cola
    44-emr256
    45-aanil
    46-~Trabzon61~
    47-Only Gamer
    48-DH Konsey
    49-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıraslan -- 10 Ocak 2012; 19:12:18 >

• Bende de sıfır park etme hastalığı var
  • Bu sabah arabanın şoför tarafındaki cam ile yolcu tarafındakini eşit açtığımı farkedip, acaba böyle takıntıları olan başkalarıda var mıdır, konusu açılmış mıdır forum da diye düşünmüştüm; demekki varmış
  • kesinlikle müziksiz gidemem.rahatsız olurum.acil bi durumda olsa,kontağı çevirmeden önce,yolda dinleyeceğim müzik albümünü hazırlar,öyle yola koyulurum.

hatta trafiğin tıkalı olduğu bir noktadaydım,hatalı bir yere parketmiş,arkadaki aracın uyarısı doğrultusunda direksiyona geçmiştim.tabiiki her zamanki gibi,kontağı çevirmeden önce dinleyeceğim müziğin sesini,hangi müziği dinleyeceğimi falan ayarlıyordum
  • Bende çoğu zaman içerde ışık açık kalmış mı, kapıları kilitledim mi diye döner bakarım.
  • Yol yamuk bile olsa direksyonu düz tutma hastalığım var.Mesela sağa biraz fazla kırık seyretmek durumunda kalıyorum sola yatık yolda,arada gıcık olup sağ şeride geçiyorum ve direksyonu düz hale getiriyorum sol şeride geçtikten sonra tekrar sağa kırılı kalmak drumunda kalıyor ama o birkaç saniye bile beni tatmin etmeye yetiyor.Camları eşit açma hastalığım var.Park ettikten sonra direksyon ve tekerlekler düz duracak.Dizel arabada 3k benzinlide 4k rpm'i geçtikten sonra redline da atarım vitesi hazır çıkmışken tam çıkalım hesabı.Frene basmama gibi bir takıntım da var,hatta kendi kendime yarışmalar düzenliyorumDAha ne diyeyim bu kadar psikopat bir insanım işte daha birsürü var da söylersem forum saldırır

• Bende de debriyaja basmamaya çalışma hastalığı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı sokağa parkettiğimde yaklaşık 10 dk yürüdükten sonra "acaba arabayı kitledim mi" sorusu aklıma gelir ve tekrar geri yürürüm
  • mesela bir başka takıntımda,kapıları kilitlediğim halde,etrafında dolanır,bütün kapıları tek tek kontrol ederim.bütün kapıları,bagaj kapağını,hatta kaputu dahikontrol ettikten sonra lastiklere bakarım,lastiğin birisi biraz yere yakın duruyorsa,üşenmeden lastikçiye gider,şişirim gelirim ve kapı kontrol etme mevzusuna tekrar dönerim,bu sabaha kadar bir döngü halinde devam eder
  • sürekli radyo kanalını değiştirmek en büyük ve kötü takıntım bazen 1-2 saat boyunca bir şarkıyı dahi baştan sona dinlemediğimi farkediyorum
  • vay arızalar vay

şaka şaka
  • Benim araçta elektrikli aynalar var fakat otomotik değiller tuşla kapatıyorsun.Bende ki hastalık şu;kontağı açtıktan sonra ayna tuşuna basıyorum açılıyor,kontağı kapattıktan sonra basıyorum kapanıyor.İlla bu sırayı izleyecek arada olsa olmaz.Artık ezikliği mi kalmış nedir tam otomatik olmamasının
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

mesela bir başka takıntımda,kapıları kilitlediğim halde,etrafında dolanır,bütün kapıları tek tek kontrol ederim.bütün kapıları,bagaj kapağını,hatta kaputu dahikontrol ettikten sonra lastiklere bakarım,lastiğin birisi biraz yere yakın duruyorsa,üşenmeden lastikçiye gider,şişirim gelirim ve kapı kontrol etme mevzusuna tekrar dönerim,bu sabaha kadar bir döngü halinde devam eder

Koyu olan kısımların aynısı bende de var

• quote:

mesela bir başka takıntımda,kapıları kilitlediğim halde,etrafında dolanır,bütün kapıları tek tek kontrol ederim.bütün kapıları,bagaj kapağını,hatta kaputu dahi

Diğer yerleri anlarım da, kaputa yuh artık diyorum
  • Araci bende 0 cekerim, annem yeter falan der, lakin eskisehirin kostebek yollari, gereksiz kasisler yuzunden arabanin anasi agliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

mesela bir başka takıntımda,kapıları kilitlediğim halde,etrafında dolanır,bütün kapıları tek tek kontrol ederim.bütün kapıları,bagaj kapağını,hatta kaputu dahi

hastayız hocam,doktora gitmemiz lazım maalesef

• Nasıl bir yerde takılıyorum yaw
  • Benimde arabayı kilitledim mi diye gece 2.30 'da uykudan uyandığım olmuştur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

hastayız hocam,doktora gitmemiz lazım maalesef

Bizi kimse anlamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Bende de debriyaja basmamaya çalışma hastalığı var

Bende de frene basmama hastalığı.

biraz sakat bi durum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.