Şimdi Ara

Otomobil ve Obsesif Kompulsif :D...''Arızalı Kullanıcılar Kulübü'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
1
Favori
9.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Orijinalden alıntı: space_jam

Camları eşit açma, tekerlerin düz olması, kapılar kilitlendimi diye arabaya geri dönmek bendede var :)

Bi de sizden alalim meslek bilgilerinizi

quote:

quote:

Camları eşit açma, tekerlerin düz olması, kapılar kilitlendimi diye arabaya geri dönmek bendede var :)

Ogrencilik meslegini icra ederken ben de sizin gibiydim. Tek dert sinavlar ve araba. Tek muhabbet te kantinde araba sinifta sinav :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

Ogrencilik meslegini icra ederken ben de sizin gibiydim. Tek dert sinavlar ve araba. Tek muhabbet te kantinde araba sinifta sinav :)

Benım kafadan bır arkadas bulsam daha ıyı olacak. Arabaya sadece araba olarak bakıyorlar. Halbukı ben cok derın dusunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabayı illa düzgün park etmeye çalışmak, kapıları kilitledimmi acaba diyerek geri dönmek bende de olan bir takıntı. Aslında genelimiz böyle olduğuna göre çokta endişe etmeye gerek yok sanıyorum .

quote:

quote:

quote:

+ olarak fen fakültesi işletme fakültesi gibi fakültelerdeki kızlar ve ulan uzatırsam babam beynimi dağıtır muhabbeti

• Ayağımı debriyajın üstünde tutuyorum sanırım oda bir hastalık gibi birşey yada alışkanlık.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joseph S.

Arabayı sokağa parkettiğimde yaklaşık 10 dk yürüdükten sonra "acaba arabayı kitledim mi" sorusu aklıma gelir ve tekrar geri yürürüm

hahahaha o bende de var ya sonra dönüp kontrol ederim 4 kapıyıda :D

R 1 3 5
    ╚╬╬╬
    .. 2 4 6
  • bende arabaya park ettikten sonra bakarım düzgün parketmiş miyim diye.
    yanına park ettiğim araba bayan arabası ise arabayı oradan kaldırır başka yere park ederim.

geçen gün mahalleden biri "bu araba da yata yata çürüyecek burada, keşke almasaydın" dedi..
    ya dedim günde 3-4 farklı yere gidiyorum daha ne olsun? gözüyle görmeyen inanmıyor..
    artık sırf inansınlar diye aracın burnunu bir gün doğuya doğru, bir gün batıya doğru park ediyorum..

Bir de patlak ampul fobim var.. Stop-sinyal-park hangisi olursa olsun, araçta bir tek ampul patladı mı kendimi eve zor atıyorum.. her an kaza olabilir!!! utanmasam çekiciyle döncem eve..

• Siz iyisiniz benim kapının önünde park yeri arama hastalığı var gece yarısı boş olsun pijamalarla inip kapı önüne çekerim. Sabah aracıma bakarım yatmadan yine bakarım, park olayı tamamen kaldırıma 5 cm olcak şekilde olucak yoksa içim huzursuz olur.......
  • Şerit degiştirmekten nefret ederim bende ,dönüş yapacagım noktaya kadar mümkünse orta şeritten devam ederim.Sol şeridi kapayıp soldakilere kırmız yandıgı için takılıp saga dönen pisliklerden de nefret ederim.....
  • kapıları kitledikten sonra 4 kapıyı da kontrol ederim.kontagı kapatmadan ayagımı ne frenden ne debriyajdan çekerim.sollamada kör nokta kontrolunu önce dikiz sonra yan dikiz sonra başımı 90 gözümü +45 derece çevirerek sağlamak koşuluyla gerçekleştirim.hepsi de güvenlik amaçlıdır...kaskomda yapılıdır araçta..o yuzden anahtarı çıkartıp cebime koyarım(kasko kapsam dışında kalıyor çünkü anahtarı unutursam eger).5 dk sonra cebime koydugumu unutur tekrar bakarım cebimdemi diye..halbuki aracı kitledim kapıları da kontrol ettim ama aklıma neden se ilk gelen kasko karşılamaz diye anahtar cepte mi kontrolu oluyor...bu ve benzer şeyler dostum..yalnız sayılmazsın anlıycağın..
  • Hiç biri umrumda bile olmaz.
    Bu kadar takmaya gerek yok.Çünkü ne kadar takarsanız o kadar takıntı artar.
    Arabadaki en ufak tikirti cıtirti sesi bile davul sesi gibi gelmeye baslar.
    Hepsi kul yapısı.Dikkatli olun fakat abartmayın :)
  • İş için gündüzleri Doblo kullanıyorum. Belki de bu yüzden rahatım hiç takıntım yok, ofisin önüne trafiğe engel olmayacak şekilde gelişigüzel park ederim, yazın camlar hep açıktır, kapı kilitleme huyum da pek yok, sadece içeride güneş gözlüğü cüzdan telefon vs değerli birşey bırakmam. Evraklar, çizimler vb vitesin altında kalır.

Gittiğim yerlerde bile genelde aracı uygun yere ya da otoparka aynı şekilde bırakırım. Tek takıntım otoparkta ya da vale bulunan gittiğim yerlerde kendim park ederim.

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

Arkadaşlar bazı şeyleri çok kafama takıyorum.Park ettiğimde araç eğik duruyorsa gider tekrar manevra yapar,düz durmasını sağlarım,tekerlekler düz durmak zorunda.çukura,tümseğe sert girdiğimde günlerce kafama takarım.Bu benim için bir problem değil,aslında düşünüyorumda,aracın sağlığı için güzel bişey ama sizdede var mı böyle problemi olanlar,merak ettim açıkçası

Hocam aracın sağlığını düşüneyim derken kendi sağlığınızdan olmayın aman ha konuya dönecek olursak benim öyle takıntılarım yok fakat bir gün aracımı park ederken komşumuz kendisi uzun yıllardır kamyon şoförüdür beni uyardı arabanın tekerleklerini düz bırakmam konusunda özellikle hidrolik araçlarda aracın hidroliğine zarar verebilir diye bu uyarıdan sonra artık tekerlekleri düz birakmaya dikkat ediyorum .

• Liste güncellendi

Donanım Haber
    Otomobil Genel Forumu
    Arızalı Kullanıcılar Listesi

okuryazargezer
    LionTech16
    sienaumut
    Akhilleus
    Derin Mavi
    Joseph S.
    ken_618
    Prestor
    banchi_doğan
    oldsalt
    engişdene
    BARKU
    acme45
    Roland Deschain
    ZSARA
    KNTLG
    Abzurt Teori
    space_jam
    MacTavish®
    Lé Cola
    ekorender
    Fil0zof
    salserol
    djoz
    smg05
    offday
    mert107
    evoXr
    aagir

Dohtur, dohturr nerde lan bu dohtur, azdı bunlar, bölünerek çoğalıyo arızalılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.