|
Otomobil pazarı ilk 7 ayda küçüldü: İşte en çok satanlar
-
-
O kadar boreal güzellemesi yaptılar ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Boreal gerçekten fiyatına göre çok güzel bir araba - dusterdaki o kötü kaliteyi borealde kullanmamışlar, tasarımı kalitesi kötünün iyisi olarak piyasada ki taigo, t-cross a 2m verene kadar her türlü boreal alırım
-
satılamayan araçlar için çılgın kampanyalar olacak diye herkes beklemede şu anda.
_____________________________ . -
Ne vardı şu yerli ottomobile yerli halkta rahatça ulaşabilse. 1.5 ml fiyat, 500 bin peşin Kalanı 10 bin taksitle halkın ihtiyacı şeklinde olsa ne vardı yani? Bakın o zaman görün satış rakamları nasıl oluyor. Her şeyden vergi alıyorlar ama halkın yararına 1 gr is yok memlekette.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hatchbackten bozma Taigo'dan ne anlıyorlar anlamış değilim Boreal tank gibi araç en azından
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Borealin alt taraf yüksekliği 50 cm var herhalde.Arkadan bakıldığında ince yüksek bir araç görüntüsü var.Altı traktörden yüksek duruyor.Rahatlıkla tarlaya,yük taşımaya,inşaata gider.Dacia ayarı bir araba.Eşek niyetine kullanılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Boreal eşek niyetine kullanılacak bir araba. Taigonun motoru izalasyonu ve logosu yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Renault Temmuz'da geçtiğimiz Haziran'a kıyasla da çakılmış. Neden acaba?
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
şu reno alanları anlamak güç
_____________________________ -
Piyasanın ne kadar büyük bir durgunluk içinde olduğunu gösteriyor rakamlar. 7 yahut 9 ayda fakir sınıfı araçlar 150 bin adet bile satmamış. 150 bin hani, nasıl ayakta kalacak bu koca fabrikalar... Dünyada ne olaylar olacağı yerde sesleri bile çıkamıyor yöneticilerinin.
Ve halen 2. el arabasının fiyatını arttırmaya çalışan ahmaklar var, ilan süresi yenileyip duruyor piyasa ne halde ne oranlayabilecek akıl var nede izan.
Asıl bundan sonrası korkutucu olur; geçen yıl durgunluk ve asıl kampanyalar ağustostan sonra başladı. Altın ilgisi karşılığı eylülden sonra göstermeye başladı satış sorunları. Geçen yıl Q1, Q2 de 2024'leri tüketmişlerdi zaten şuan 25'leri halen tüketememişler.
Bu renault'u anlayamıyoruz diyenler ne global piyasayı takip ediyor nede yereli analiz edebiliyor. Şuan globalde en iyi durumda ki markalardan birisi Reno, fiat çok daha kötü durumda. Aldıkları aksiyonlar sayesinde oluyor bunlar, bende sevmem clio, müşterisi olacağım birşey değil ama kişisel ihtiyaç ve yargılar oran kurmayı engellemez. Değerle adam gibi piyasayı bu reno, dacia'ların çok dengi olmadığını görürsün. Görülen durum sıralı listedekinin aynısı ya toyota'a gideceksin ki seçmemek için çok temel şeyleri de var yada renault'a.
Renault ve clio'lar eski konumu, statüsünde değil bunlar ilerletildi oranla daha pahalılar da o yüzden.
Hiç arabadan anlamayan adamlardan bile Boreal diyor çevreden duyuyoruz çünkü bakmış beğenmiş, beğenilmeyecek gibi de değil fiyat konumlandırması çaresiz yönde iyi.
Global de mesela USA da bütün markaların, modellerini dizdiğinde kısır gibi hissedilmez ancak yerel piyasa kısırdan da kısır. Bu durumun nasıl açılacağı da belli değil bunlar halen saçma sapan ötv düzenlemeleri yapıyorlar lafta çaresiz bıraktıkları enflasyon polit. korumak için.. hiçbir fabrika 1.5 yıl böyle duruma dayanamaz. Küçük fabrikatör de kasımda boşuna seçim hayali kurmadı, zihinleri çaresiz böyle nereye ne kadar daha gidebileceği belli değil.
Bizi teğet geçti deyipte ötv indirdikleri dünya zamanlarında yaşamıyoruz, herşey daha kötü gerçekleşiyor dibimizde savaş yaşanıyor. Bu hal üzere 2027 sonuna anca seçim dediklerine sanayi nasıl dayanacak meçhul, yerel otomotivdeki psikolojik kriz değil genel sanayide ki gibi reel rakamlarla gerçekleşiyor ve şişirilmiyor. Hele bir de yerel üretici sanayi buhran psikolojisine tam girerlerse onun meyvesini tüm sanayiden eşsiz şekilde toplarsın, bugüne kadar gördüklerin hiçbirşeymiş olur.
Garip memleketiz valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyverland -- 5 Ağustos 2026; 12:39:1 >_____________________________ Hp, Aerodynamic, Driver, Tire = Racing Machine"Hiç bir zaman kendi limitlerime ulaşamadım. Beni daha hızlı olmaktan alıkoyan hep aracın limitleri olmuştur. Kendi limitlerim değil."
-
Boreal dediğiniz araç dacia. Dusterdan iyi olması dacia olmasını değiştirmiyor. Taigo dediğiniz araç 1770 bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yanlışınız var taigo 1.0 tsi life manueli 2.2m'dan başlıyor sitesinden bakabilirsiniz. Müsait olduğunuzda da reno bayisine gidip boreali en azından görmenizi tavsiye ederim aradaki farkı anlayacaksınız.
-
Hocam siz liste fiyatlarını gerçek sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Biraz youtube üzerinden bayi pazarlıklı "gerçek" fiyatları öğrenebilirsiniz.
Ben net fiyatı yazdım hala yanılıyorsunuz yazıyorsunuz :) bayi fiyatı anahtar teslim
Hocam mantıken borealinde düşüyor ben ikisininde liste fiyatını karşılaştırdım bayiden bayiye fark eder ama şuan hiçbir bayinin taigoyu 1700den vereceğini sanmıyorum. Vwnin liste fiyatı düşerken diğeri sabit mi kalıyor?
-
Her bayinin fiyatlarına hakim olamam o yüzden ikisininde anahtar teslim fiyatlarına baktım. Birisi pazarlıkla düşüyorsa diğeri de düşecektir. Bu mantıkla yine boreal mantıklı demeye çalıştım. Ama en son reno bayisini gezdiğimde clio bile 1.6 - 1.7 arasıydı, taigo için bayinin o kadar düşeceğini sanmıyorum. Canlı şahit olduysanız inatlaşmam tabikide.
-
Düşen markalar var düşmeyen markalar var. Vw işin suyunu çıkardı, golf life dsg'yi mesela liste fiyatının 800bin tl altına veriyorlar. Boreal'de böyle bir durum yok. Hatta ötv muafiyetli araçların tamamında çok kısıtlı bir indirim oluyor
Togg faizsiz kredi varken başka araba almak fiyat performans açısından mantıklı değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
En Beğenilen Yanıtlar
|
Boreal eşek niyetine kullanılacak bir araba. Taigonun motoru izalasyonu ve logosu yeter |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt