Şimdi Ara

Otomatik Vites Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
40.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşimin ve benim kullanabileceğim otomatik vites araç düşünüyorum . Önerilerinizi bekliyorum?

Biraz bilgi vereyim:

aracı eşimle birlikte kullanacağım. tatillerde memlekete gideceğimiz ve dönüşünde dolu bir bagajla geleceğimiz için biraz geniş olsun istiyorum.Ayrıca bebeğimizde yolda :) onun içinde...

Senede 10.000-15.000 arası yol yaparız.

Aracı dizel düşünüyordum ama sorduğum kişiler çok fazla yol yapmayacağım için gerek yok dediler.Benzin-lpg-dizel olabilir. Yakıtı iyi olsun yeter.

otomatik vites düşünüyoruz.

Sıfır ya da 2011-2012 model temiz ikinci el olabilir.

fiyat aralığı: 30.000 - 37.000 arası bi şey olacak.

Benim aklımda 2 model var sizinde önerilerinizi bekliyorum.

birincisi sıfır Chevrolet Aveo Sedan 1.4 LT AT ya da 1.3 dizel olanı

ikincisi ise Honda Civic temiz ikinci el modelleri

• yok mu önerisi olan?
  • Benim aklıma sıfır toledo ve rapid geliyor ama güncel fiyatları hakkında bilgim yok. Ama şöyle bi sıkıntı var otomatik seçeneği sadece 1.4 tsi motorda var. Ayrıca benzinli kullanacaksanız mazda 3 olabilir ama yakıt tüketimi çok fazla. 10 lt filan. Skoda fabia olabilir ama bagajı tatmin etmez. İkinci el temiz bir jetta olabilir.
  • Aracım 2011 model Kia Cerato. Düşünürseniz 33.000 TL istiyorum. 6 ileri,tiptronik vites. 1.6 motor, 128 HP. 8 hava yastığı, EBD destekli ABS, ASR, ESP mevcut. Ön konsolda piano black parçalar kullanılmış. Direksiyon simidi, vites ve kolçak deri kaplama. Sürücü koltuğu 4 yönlü. Direksiyon yükseklik ve derinlik ayarlı. 495 lt bagaj hacmi var. 17" alaşımlı jant. Otogaz ve benzinli. Şehir içi son ölçümüm 22 krş. (Konya- bayır,çukur, trafik yok). Şehir dışı 18 krş a kadar iner. (90 km yi geçmediğiniz sürece). Yol bilgisayarı, CD, radyo MP3 çalar, iphone ve adaptör çıkışı var. Mc Pherson bağımsız süspansiyonlu. Düşünürseniz detaylı fotoğraf gönderebilirim.
  • Honda civic 1.6 elegance
  • Otomatik derseniz secenekler azalır hondalar belki de en idealidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 yaris, tadından yenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suv otomatik araç Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Sorunsuz otomatik şanzıman araç
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Honda civic 1.6 elegance

benimde çok hoşuma gidiyor ama temizi çok nadir bulunuyor.
  • bugün Chevrolet bayisinde 2. el cruse modeli vardı. 1.6 otomatik vites, 19.000 km de 2011 model fiyatı 33.000 tl dedi. bir düşüneyim dedim gelip internetten bir araştırma yaptım geneli yakıt tüketiminin çok fazla olduğundan yakınmış. o nedenle Chevrolet ten biraz soğudum.
  • Otomatik viteste honda.Gerisi yalan
  • Onceki kasa Kia Ceed Sw dizel otomatik işinizi görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

bugün Chevrolet bayisinde 2. el cruse modeli vardı. 1.6 otomatik vites, 19.000 km de 2011 model fiyatı 33.000 tl dedi. bir düşüneyim dedim gelip internetten bir araştırma yaptım geneli yakıt tüketiminin çok fazla olduğundan yakınmış. o nedenle Chevrolet ten biraz soğudum.

Az önce bir bakayım dedim yakıt verilerine şöyle bir tablo var:

HONDA CIVIC Elegance 1.6 (Otomatik Vites)
    Yakıt tüketimi (lt/100 km)
    Şehir içi (lt) 9,6
    Şehir dışı (lt) 5,2
    Ortalama (lt) 6,8

Chevrolet Cruze Sedan 1.6 AT (Otomatik Vites)
    Emisyon Sınıfı Euro V
    Şehiriçi 10.3 lt/100km
    Şehirdışı 5.6 lt/100km
    Ortalama 7.3 lt/100km
    CO2 Emisyonu 170 g/km

ikiside aynı hesaba geliyor sanki...

• Otomatik vitesse honda ama honda nin ici büyük bagajı küçuktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

cruze modeline lpg uygulanabiliyor,15bin km az buz yol değil.
    Belli bir kilometreden sonra subap değişimi istiyor,o da yaptığınız tasarrufun yanında koskocaman bir hiç parasına geliyor.
    2. elde ağzına kadar donanımla dolu cruze alınabilir bu rakamlara.
    Honda güzel araba da 2. elde bile olsa fiyatları çok pahalı.
  • quote:

benimde çok hoşuma gidiyor ama temizi çok nadir bulunuyor.

Niye nadir bulunsun Civicin temizi?Boyasız ve km si düşük pek çok elegance civic var ama bütçenizi biraz yükseltmeniz gerekiyor.
  • otomatik olsun diyorsan dsg den uzak dur yada manuel den bozma i-şhift poverşhift gibi şanzumanlar yerine cvt at kullanan araçlara bak derim..
    yakıtta önemli ise b sınıfı araçlara yönel kıa rıo.. ford fiesta honda jazz bence 2012 ve sonrası için çok ideal araçlar.... bunlardan birieşimde var çokçok memnunuz her konuda...
  • jazz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konfor ve güvenlik açısından focustan da memnun kalırsınız. ben kullanıyorum ve hiç sıkıntı çıkarmadı. 4 ileri klasik otomatik bir şanzumanı var... Arabanın fren sistemi inanılmaz iyi. direksiyon tepkimeleri de çok başarılı.... Klasik otomatiklerden yana tercih kullanacaksanız yakıt tüketimi aşağı yukarı hepsi aynı. Belki 2002 honda civic bu konuda biraz daha başarılı olabilir ama onunda fiyatları çok abartılı üstelik güvenlik konusunda da tereddütlerim var. Otomatikleştirilmiş şanzumanlar ile ilgili olarak (aylarca easytronic bir araç kullanmış biri olarak) diyebilirmki size debriyaja basmama dışında bir şey vaat etmiyor sarsıntılı çalışıyorlar..
  • Honda Civic, olabilir ama bütçe biraz daha artması gerekiyor. Otomatik Honda Civic gerçekten bambaşka bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

otomatik olsun diyorsan dsg den uzak dur yada manuel den bozma i-şhift poverşhift gibi şanzumanlar yerine cvt at kullanan araçlara bak derim..
    yakıtta önemli ise b sınıfı araçlara yönel kıa rıo.. ford fiesta honda jazz bence 2012 ve sonrası için çok ideal araçlar.... bunlardan birieşimde var çokçok memnunuz her konuda...

hocam teşekkürler cevap için ama tavsiye ettiğiniz araçlar da biraz küçük geliyor çünkü eski arabam Palio'du. o araçlarlardan hangisi daha büyük? Kia rio mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.