Şimdi Ara

OTOmatik 2001 suzuki swift alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • en fazla 13 bine eşime otomatik bi araç bakıyorum;model yılı yeni km. si az olan suzuki swiftler var seçenek olarak..ama bakım-parça ve usta olayı nasıldır??? başımız ağrır mı?? birde 2. elde elden çıkarmak kolay olur mu??
    ben eşim acemiliğini atana kadar kullanıp elden çıkarıcam aracı en fazla 1 yıla kesin satılmış olur araç..

Suzuki swift dışında TAM OTOMATİK en fazla 13 bine kadar ;özellikle kullandığınız-memnun kaldığınız alternatifler önerebilirseniz çok makbule geçer..saygılar.

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC
  • Çok yakar az kaçar 3 ileri tork konvertörlü şanzumanı vardır. Sağlamdır. Her parçası pahalı değildir. Bakımı ucuzdur. Km sayacı 5 hanelidir. Toyota starlet alternatif olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_102547314/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 9 Şubat 2015; 16:41:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın alacaksanız da kesinlikle manuelini alın. Suzukinin şanzımanları cidden çok berbat 2010 model grand vitara 2.0 otomatik var bizde ve şanzıman kararsız,arabayı sürekli bağırtıyor yüksek vites yerine düşüm viteste gitmeyi tercih ediyor. Gidişi de çok kötü. Sizin yerinizde olsam farklı bir araç bakardım suzuki adamı kanser eder cidden

iPhonedo Sevenler Kulübü
  • Düşük viteste gitmesi tasarruf için yapılmış bir özellik genellikle otomatik araçlar düşük devirde atar daha doğrusu siz gaza nasıl basarsaniz oda o şekilde yukseltir vitesini

• Alınır bakımlı ise sorunsuzca binilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    2020 Suzuki Swift alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rehaburakacar1907

Almayın alacaksanız da kesinlikle manuelini alın. Suzukinin şanzımanları cidden çok berbat 2010 model grand vitara 2.0 otomatik var bizde ve şanzıman kararsız,arabayı sürekli bağırtıyor yüksek vites yerine düşüm viteste gitmeyi tercih ediyor. Gidişi de çok kötü. Sizin yerinizde olsam farklı bir araç bakardım suzuki adamı kanser eder cidden

açıkçası 13 bine pek seçenekte yok;swift-pejo 306-206- eski kasa clio -çok eski kasa honda civic HB :)-fiat bravo-brava...

en makulu yine JAPONDUR diye düşündüm ama en korktuğum yüksek maliyetli arıza ihtimalleri ve aracı anlayan bakımın yaptırabileceğim bi usta bulabilirmiyim??

fiat - pejo alsam kesin anlayan usta bulurum ama 13 binlik araçlarından ne kadar randıman alınır o çok şüpheli!!!

:::::DH MITSUBISHI TAKIMI:::::
    2006 COLT INVITE- 2006 AVENSIS VVT-I-2012 FB7 CiViC

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

quote:

Orijinalden alıntı: Rehaburakacar1907

Almayın alacaksanız da kesinlikle manuelini alın. Suzukinin şanzımanları cidden çok berbat 2010 model grand vitara 2.0 otomatik var bizde ve şanzıman kararsız,arabayı sürekli bağırtıyor yüksek vites yerine düşüm viteste gitmeyi tercih ediyor. Gidişi de çok kötü. Sizin yerinizde olsam farklı bir araç bakardım suzuki adamı kanser eder cidden

açıkçası 13 bine pek seçenekte yok;swift-pejo 306-206- eski kasa clio -çok eski kasa honda civic HB :)-fiat bravo-brava...

en makulu yine JAPONDUR diye düşündüm ama en korktuğum yüksek maliyetli arıza ihtimalleri ve aracı anlayan bakımın yaptırabileceğim bi usta bulabilirmiyim??

fiat - pejo alsam kesin anlayan usta bulurum ama 13 binlik araçlarından ne kadar randıman alınır o çok şüpheli!!!

Opel corsa otomatik bakın japonların yanında. Temizini bulursanız üzmez. Genel olarak suzukinin otomatik modelleri kötü. Pejo da bakabilirsiniz ama arızası çok olur renonun da aynı şekilde.

iPhonedo Sevenler Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: seKo3467

Düşük viteste gitmesi tasarruf için yapılmış bir özellik genellikle otomatik araçlar düşük devirde atar daha doğrusu siz gaza nasıl basarsaniz oda o şekilde yukseltir vitesini

Düşük vites derken şunu kastediyorum araba 60 ile normalde 3.viteste gitmesi gerekirken 2.viteste gidiyor ve ekonomiyle alakası yok bence. Bu her viteste böyle hem arabanın yakıt tüketimini arttırıyor hem de içeriye çok daha fazla motor sesi alınmasına neden oluyor.

iPhonedo Sevenler Kulübü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.