< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2005 Opel Astra, otomatik vites seçeneğiyle sunulan popüler bir kompakt otomobildir. Eğer otomatik vitesli bir araç arayışındaysanız, 2005 Opel Astra'nın alınıp alınmaması sizin için merak konusu olabilir.
Avantajları:
Dezavantajları:
2005 Opel Astra 1.6 Enjoy Otomatik Vites Yorumları:
2005 Opel Astra 1.6 Enjoy otomatik vites, kullanıcılar tarafından genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Kullanıcılar, aracın konforlu sürüşü, geniş iç mekanı ve güvenilirliğini beğenmektedir. Ancak bazı kullanıcılar, yakıt tüketiminin yüksek olduğunu ve performansın sınırlı olduğunu belirtmiştir.
Sonuç:
2005 Opel Astra otomatik vites, rahatlık ve kolay kullanım arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, performans ve yakıt verimliliği sizin için önemli faktörlerse, manuel vitesli bir araç düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Kararınızı vermeden önce, sizin için en uygun seçeneğin ne olduğuna karar vermek için bir test sürüşü yapmanız önerilir.
Easy tronic sanırım robotuna baktır kavraması değişmiş mi robot yağı ve şanzıman yağı değişmiscmi istanbuldaysan Recep ustaya baktır baba oğul baya Astra h larla hasır nesirler .Sonuçta hem Opel hem de otomatik 2.el illaki masrafın olacak kacinimaz bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 19 Ocak 2022; 20:39:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel Servisiyim. Aracın Termostatı bozuk. Cahil ustalara güvenmeyin kolay gelsin. |
3008
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu araçların tek kavramalı otomatik şanzımanları kronik sorunlu. arıza yapmaması mucize olur. kayınçımın aynı otomatik 1.3 dizel astrası var. 2 yıl önce şanzıman F arıza moduna geçip kendini kilitledi. aracı bizzat kendim çekiciyle opel yetkili servisine götürdüm. uzun bir tamir sürecinden sonra sıfır şanzıman takılmadan toplam 11.000 TL'ye aracı teslim aldım. geçen ay aynı arızayı bir kez daha yaptı. bu sefer aracı başka bir opel yetkili servisine çektirdim. yine uzun bir tamirat sürecinden sonra bu sefer aracı teslim almaya kayınçım kendisi gitti. kaç TL ödediğini bilmiyorum, sormak da istemiyorum. benim şahsi düşüncem bu şanzıman arızalarında şanzımanın tamirine böyle büyük paralar verileceğine bizzat sıfırını alıp taktırmak en iyisi. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Termostat bozulup açık kalınca sürekli su devirdaim ediyor. Uzun yolda da karşıdan rüzgar geldiği için su soğuyup motoru da soğuk tutuyor. Soğuk motor verimsiz yanma, verimsiz yağlanma gibi sorunlara yol açacağı için araç kendini ısıtmak için gaza bassanız dahi vites büyütmeyerek yüksek devir çeviriyor. Soğuk kış günlerinde sabahları 2.vitese geç geçmesinin nedeni de budur. Şanzımana zararı hiç bir koşulda yok yani. Vectrada da bir zararı olmaz ancak bozuk termostatla da gezmenizi tavsiye etmem. |
|
Otomatik şartı var hocam.. Astra işi olmadı zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
otomatik bakıyorsanız astra doğru ama tork konvektörlü olanları sorunsuz 7 yaşına girecek mesela benimki ama tık demedi.hangi senede başlar bu tip hani corsa'daki easy secde ettiren değil de neydi bunun ismi active select olması lazım tam otomatik vites geçişini de hissettirmiyor ama çok yakıyor meret.buradaki arkadaşlar daha iyi bilir hangi senede başlıyor diye ama modelli başlıyor ise 150 değil de 300 350 olur yani 150'ye otomatik bir de eski opel ben olsam almam gider taksiye veririm 150 bini en azından bozuldu 10 bin bozuldu 20 bin diye iş çıkarmaz başıma. |
_____________________________ |
20 senelik arabanın şanzımanı sağlam olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |