Şimdi Ara

Otomaik Ödeme İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar az önce kredi kartıyla 10 tl ye 1 aylık hotspot shield üyeliği aldım ve hesabımda otomatik ödeme etkin yazıyor her ay kendi kendine yenilenicek mi, öyleyse nasıl iptal edebilirim.

• up
  • Merhaba
    Aynı durum bende de oldu ve otomatik ödeme etkin yazısı hakkında internette hiçbir bilgi bulamadım.
    Bizim onayımız olmadan bu ücret çekilecekmi. konu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArmadaTR33 -- 17 Ocak 2015; 20:41:28 >
  • ArmadaTR33 A kullanıcısına yanıt
    bende nereye baktıysam bişey bulamadım ve evet çekiliyo.
  • Merhaba bu sorun içinde çözüm bulundu. Farklı bir forum sitesinden kişi yardımcı oldu burdan tekrar teşekkür ediyorum.
    https://hsselite.zendesk.com/hc/en-us/articles/203412120-Turn-off-Cancel-automatic-renewal-of-your-subscription
    bu linki tıklayarak hangi ödeme seçenegi ile alındıysa ordaki talimatları uygulayarak iptal edilebiliyor.
    hocam ben buraya girdim ama bu e mail e ait bilgi yok diyor
  • bende de cıkmamıstı o önce, sms attım 7979 IPTAL yazıp gönderdim
    sonra bi msj geldi iptal etmek istediginiz abonelik kod şudur diye, ondan sonra IPTAL boşluk kodu yazdım 7979 a tekrar gönderdim iptal edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bende öyle yaptım iptal edildi dedi ama sonra gene para kesti nasıl sahtekarlıktır yaw.
  • başka yolunu bulamassam kredi kartını iptal edecem bakalm nolacak.
    ondan başka çare yok sanırım.
  • otomatik odemeyi nasıl iptal edebiliriz? bide ben uyelık aldım ama id pw yazınca kabul etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.