Şimdi Ara

Polonya'dan ne istenmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , bugün telefonla polonyadan gelicek abim ne istediğimi sordu ben ise burda olmayan veya burda pahalı olupta orda ucuz olan birşey isteyeceğim yalnız hiç bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum .

"Not : Biliyorum kızları çok güzel ancak peşinen onlardan birini getiremeyeği belirtildi :D "

• Yapay Zekanın Yanıtı

Polonya'dan Satın Alabileceğin Ucuz ve Benzersiz Hediyeler

Polonya, zengin kültürü ve kendine özgü ürünleriyle ziyaretçilerine benzersiz hediye seçenekleri sunmaktadır. Polonya'yı ziyaret ediyorsanız veya uzaktaki sevdiklerinize düşünceli bir hediye arıyorsanız, işte Polonya'dan getirebileceğiniz bazı ucuz ve unutulmaz ürünler:

• Amber Mücevher: Polonya, Baltık denizinden çıkarılan değerli taş olan kehribarın ana kaynağıdır. Kehribar kolyeler, küpeler ve bilezikler ülkede çok uygun fiyatlarla satılmaktadır.
    • Seramik Eşyalar: Polonya, geleneksel ve modern seramik eşyalarıyla ünlüdür. Kazımierz Dolny ve Boleslawiec gibi şehirlerde el yapımı seramik tabaklar, vazolar ve diğer dekoratif eşyalar bulabilirsiniz.
    • El Nakışları: Polonya el nakışları, canlı renkleri ve karmaşık tasarımlarıyla bilinir. Lüks kumaşlar üzerine işlenmiş geleneksel nakışlı masa örtüleri, havlular ve giysiler özel hediyeler olabilir.
    • Cam Eşyalar: Polonya'nın cam eşya endüstrisi yüzyıllara dayanmaktadır. Kristalden vazolardan el üflemeli süs eşyalarına kadar Polonya'dan uygun fiyatlı ve zarif cam eşyalar satın alabilirsiniz.
    • Kozmetik Ürünleri: Polonya'nın bitkisel kozmetik endüstrisi son yıllarda hızla büyümüştür. Doğal içerikli sabunlar, kremler ve yüz maskeleri, sevdiklerinize veya kendinize uygun fiyatlı hediyeler olabilir.
    • Noel Süsleri: Polonya, Noel süsleri konusunda da ünlüdür. Ahşap, cam ve seramikten yapılmış renkli ve benzersiz Noel süsleri, evlerinizi veya Noel ağaçlarınızı süslemek için mükemmel seçeneklerdir.
    • Çikolata: Polonya, Wedel ve Wawel gibi ünlü markalara sahip köklü bir çikolata endüstrisine sahiptir. Lezzetli sütlü, bitter ve dolgulu çikolatalar ülkede ucuz fiyatlarla satılmaktadır.

Polonya'da geçirdiğiniz süreden en iyi şekilde yararlanın ve bu ucuz ve benzersiz ürünleri aileniz, arkadaşlarınız veya kendiniz için satın alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kız getirsin.
  • "Not : Biliyorum kızları çok güzel ancak peşinen onlardan birini getiremeyeği belirtildi :D "

ilk söylediğim oydu zaten :D
  • kız getirsin.
  • şöyle güzel bi 18 inde karı getirsin parası neyse veriyim.
  • kız getirsin.
  • bak onu yapar işte ne kadar bütçe ayırabilirsin ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Fransa`dan ne alınır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacicek

kız getirsin.

bunu görmek için girdim, yıkın burayı...
  • yok mu ciddi yorumu olucak kimse?
  • polonyanın buradan farkını bilmem fiyat olarak ancak mp4,tel falan sor fiyatını.Birde wisla kraków forması.
  • kız getirsin.
  • Kız eğirtsin.
  • Ekşi'de okudum , çok fena ırkçılık varmış , esmer tenliler filan sopa yiyomuş , gerisi aşağıda yazıyor.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=polonya (15.sayfa)

Bi çırpıda okudum , güzel yazmış eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber�

Ekşi'de okudum , çok fena ırkçılık varmış , esmer tenliler filan sopa yiyomuş , gerisi aşağıda yazıyor.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=polonya (15.sayfa)

Bi çırpıda okudum , güzel yazmış eleman.

polonyo ya gittim yok öyle bişey

ayrıca 5 ay önce burda 500tl olan telefonu orda 400 e görmüştüm elektronik daha ucuz burdan

• Telefon Ps. Elektronik eşya iste dostum.
  • Vodka.
  • Erkek getirsin
  • Vodka veya diğer içkilerden getirebilirsin burda 40tl olan ispirtodan bozma vodka orda en kalitelisi 10tldir anca.
  • Ben mentfollü sigara isteyebilirim.
    Çünkü türkiyede bulunmuyor.
    Davidoff mentfol unutma tamam :)
    elektronik olarak sony markasının ürünleri ucuzdur sadece diğerleri türkiye ile hemen hemen aynı yüzde 20 daha ucuz ona da değmez bence türkiyeden garantili almak varken.
  • 5 aydır Polonya dayım,erasmus için geldim buraya,eğer tanıdığınız dönmediyse mutlaka Zubrowka (polish vodkası) isteyin :) Cep telefonları da ucuz burda tr ye göre ama fotoğraf makineleri çok daha ucuz.aklınızda bulunsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.