Şimdi Ara

Otobüste çok garip şeyler oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle anlatıcaklarımın yalan olmadığına dair yemin ederim.

Nese Beşiktaş'a gidiyodum dershaneye.Bindim otobüse önümdede 2 tane kız 18-19 yaşlarında.Otobüs çok kalabalıklaştı tıkış pıkış gidiyoduk birden frene koydu şoför bende önümdeki kıza arkasından biraz dayandım ama bile bile değil tutamadım birden nese kız hafif arkası döndü güldü falan.Nese ilerliyoruz işte gene bu sefer kız değdirmeye başladı bana ben çok fena oldum tabi hemen çadır kurdum ondan sonra bi 3 kez daha falan değdirdi Ortaköy'e gelince başka yere geçti Ama var ya bildiğiniz hissediyorum kızın arka tarafını yani öle sadece ucu değil baya bi deyiyodu yani.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Otobüste Sıra Dışı Olaylar: Yolcuların İnanılmaz Öyküleri

Otobüste seyahat etmek genellikle sıradan bir deneyim olsa da, bazen yolcular son derece garip ve açıklanamaz olaylarla karşılaşırlar. İşte otobüs yolculuklarında meydana gelen en sıradışı ve şaşırtıcı olaylardan bazıları:

• Gizemli Sürtünmeler: Bazı yolcular, otobüsün hareket halindeyken görünmez bir kuvvet tarafından sürüklendiğini veya itildiğini hissettiklerini bildirmişlerdir. Bu "otobüste sürtünme" olarak bilinen fenomen, genellikle boş koltukların hareket ettiği veya nesnelerin havada süzüldüğü durumlarla tanımlanır.

• Kaybolan Eşyalar: Otobüste eşyaların kaybolması yaygın bir sorundur, ancak bazı durumlarda yolcuların eşyaları açıklanamaz bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Cep telefonları, cüzdanlar ve hatta valizler aniden yok olmuş ve bir daha asla bulunamamıştır.

• Görünmeyen Yolcular: Bazı yolcular, otobüste görünmeyen yolcuların varlığını hissettiklerini veya gördüklerini iddia etmişlerdir. Bu "hayalet yolcular", genellikle otobüsün arka kısmında otururken veya pencereden dışarı bakarlarken görülmüştür.

• Zaman Kaymaları: Bazı otobüs yolcuları, yolculuklarının beklenenden daha kısa veya daha uzun sürdüğünü hissettiklerini bildirmişlerdir. Bu "zaman kaymaları", yolcuların otobüsün beklenenden erken veya geç varış noktasına ulaştığını fark ettikleri durumlarla karakterize edilir.

• Açıklanamayan Sesler: Otobüste seyahat ederken garip veya açıklanamayan sesler duymak yaygın değildir. Yolcular, fısıltılar, uğultular veya haykırışlar gibi sesler duyduklarını bildirmişlerdir.

Bu sıra dışı olaylar, otobüs yolculuklarını heyecanlı ve gizemli bir deneyim haline getirebilir. Ancak, bu olayların doğası büyük ölçüde bilinmemektedir ve açıklamaları genellikle spekülatiftir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece erkekler mi yapar sanıyorsunuz? Bana da 3-4 kere oldu, artık dolmuş kullanmıyorum rahatım

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • Ohş

Orijinalden alıntı: AssistForte

Sadece erkekler mi yapar sanıyorsunuz? Bana da 3-4 kere oldu, artık dolmuş kullanmıyorum rahatım

quote:

bir gün dolmuşa bindim. kamyon kasasına sıkıştırılan kaçak işçiler gibiydik. alt alta üst üste bir vaziyette ilerliyorduk. o sıkışıklıkta tepemden bozuk paralar vızır vızır geçiyordu. benimse tutunacak bir dalım bile yoktu. elde bir poşet, diğer elimle de bi amcanın gövdesinden bana kalan bir demir parçasıyla yere göre dik bir şekilde durmaya çalışıyordum. ortam, o kadar insanın vücut sıcaklığı nedeniyle nahoş bir havaya bürünmüştü. kendi doğal saunamızı yapmıştık bildiğin. derken tutunacak daha iyi bir yer gördüm. deminki amcanın benimle dolmuşta "dedeler" videosu çekme ihtimaline aldırış bile etmeden araya girdim. şimdi daha ferahtım. koltuklardan birinden tavana doğru giden bir demir dayanağım olmuştu.

kısa süre sonra sağ kolumdan enteresan sinyaller gelmeye başladı. yumuşaktı. o tarafa bakmıyordum henüz. göt müydü bu? hmm götünün yerden yüksekliği 1.50 metre olan bir insan evladının yakınlarımda olmasına ihtimal yoktu. öyleyse neydi bu? döndüğümde korkunç gerçekle yüz yüzeydim.

taciz ediliyordum! yaşıtım gibi duran kumral bir bayan göğüslerini koluma dayamak suretiyle beni iğfal etme niyetindeydi. başım dönmeye başladı. soğuk terler döktüm. sapık diye bağırmayı düşündüm ama toplumun içinde kötü gözle bakılırım korkusuyla sesimi çıkaramadım. o bayan ise sürttürdükçe sürttürüyordu.

kendimi korumak durumundaydım. ona bildiği erkeklerden olmadığımı beden diliyle de olsa kanıtlamam lazımdı. buna istinaden ben de kolumu bir ileri bir geri oynatmaya başladım. artık göğüsleri benim emirlerimle sağa sola bakan iki göz gibi gidip geliyordu. bense bu korkunç yolculuk ne zaman bitecek diye düşünüyordum. çünkü taciz biteceği yerde daha da şiddetlenmişti. artık kaç numara südyen (nasıl yazılıyo lan bu) taktığını bile anlamıştım.

gözlerim yaşarmıştı mevcut trajedi nedeniyle. "inmek istiyorum!" diye bağırdım. herkes dönüp bana baktı o an. dolmuşçu "burada indiremem yasak" dedi. "inmeliyim" diye ısrar ettim. daha fazla dayanamıyordum.

dolmuştan atılırmış gibi indiğim vakit en yakın mc donalds'a attım kendimi zar zor. tuvaletine girdim hemen. kapıyı kilitledim. gözlerimi kapadım. şimdi o pis tacizci çırılçıplaktı karşımda. birkaç dakikada olayı sonlandırıp fayansları boyadıktan sonra kendime anca gelebilmiştim.

artık özgürdüm. yüzümde pis bir gülümseme, kırlarda koşan çocuklar gibi şendim. o pis tacizci yüzünden randevuma geç kalmış olsam da bunlar sonuçta hayatın gerçekleriydi. erkek olmak çok zor bir şeydi. hangimiz her gün bizi tetikleyecek şeyler görmüyordu ki?

randevuma gittiğimde ikinci bir şok yaşayacağımı bilmiyordum. kız arkadaşım (cinsiyeti kız yani) beni beklerken çantasının askısını göğüslerinin arasından geçirmişti!! "hayır yine mi?" dedim. isyanımın sesli olması onu da korkutmuş "nooldu?" dedi kedi gibi. "acilen bir mc donalds bulmalıyım" dedim. açım zannetti saf.

günüm ikinci kez mahvolmuştu...

• Kızı takip edip köşede sıkıştırsaydın. Attırırdın bi kaç damla
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Sadece erkekler mi yapar sanıyorsunuz? Bana da 3-4 kere oldu, artık dolmuş kullanmıyorum rahatım

Uçuyorum

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

aklıma şu yazı geldi

quote:

bir gün dolmuşa bindim. kamyon kasasına sıkıştırılan kaçak işçiler gibiydik. alt alta üst üste bir vaziyette ilerliyorduk. o sıkışıklıkta tepemden bozuk paralar vızır vızır geçiyordu. benimse tutunacak bir dalım bile yoktu. elde bir poşet, diğer elimle de bi amcanın gövdesinden bana kalan bir demir parçasıyla yere göre dik bir şekilde durmaya çalışıyordum. ortam, o kadar insanın vücut sıcaklığı nedeniyle nahoş bir havaya bürünmüştü. kendi doğal saunamızı yapmıştık bildiğin. derken tutunacak daha iyi bir yer gördüm. deminki amcanın benimle dolmuşta "dedeler" videosu çekme ihtimaline aldırış bile etmeden araya girdim. şimdi daha ferahtım. koltuklardan birinden tavana doğru giden bir demir dayanağım olmuştu.

kısa süre sonra sağ kolumdan enteresan sinyaller gelmeye başladı. yumuşaktı. o tarafa bakmıyordum henüz. göt müydü bu? hmm götünün yerden yüksekliği 1.50 metre olan bir insan evladının yakınlarımda olmasına ihtimal yoktu. öyleyse neydi bu? döndüğümde korkunç gerçekle yüz yüzeydim.

taciz ediliyordum! yaşıtım gibi duran kumral bir bayan göğüslerini koluma dayamak suretiyle beni iğfal etme niyetindeydi. başım dönmeye başladı. soğuk terler döktüm. sapık diye bağırmayı düşündüm ama toplumun içinde kötü gözle bakılırım korkusuyla sesimi çıkaramadım. o bayan ise sürttürdükçe sürttürüyordu.

kendimi korumak durumundaydım. ona bildiği erkeklerden olmadığımı beden diliyle de olsa kanıtlamam lazımdı. buna istinaden ben de kolumu bir ileri bir geri oynatmaya başladım. artık göğüsleri benim emirlerimle sağa sola bakan iki göz gibi gidip geliyordu. bense bu korkunç yolculuk ne zaman bitecek diye düşünüyordum. çünkü taciz biteceği yerde daha da şiddetlenmişti. artık kaç numara südyen (nasıl yazılıyo lan bu) taktığını bile anlamıştım.

gözlerim yaşarmıştı mevcut trajedi nedeniyle. "inmek istiyorum!" diye bağırdım. herkes dönüp bana baktı o an. dolmuşçu "burada indiremem yasak" dedi. "inmeliyim" diye ısrar ettim. daha fazla dayanamıyordum.

dolmuştan atılırmış gibi indiğim vakit en yakın mc donalds'a attım kendimi zar zor. tuvaletine girdim hemen. kapıyı kilitledim. gözlerimi kapadım. şimdi o pis tacizci çırılçıplaktı karşımda. birkaç dakikada olayı sonlandırıp fayansları boyadıktan sonra kendime anca gelebilmiştim.

artık özgürdüm. yüzümde pis bir gülümseme, kırlarda koşan çocuklar gibi şendim. o pis tacizci yüzünden randevuma geç kalmış olsam da bunlar sonuçta hayatın gerçekleriydi. erkek olmak çok zor bir şeydi. hangimiz her gün bizi tetikleyecek şeyler görmüyordu ki?

randevuma gittiğimde ikinci bir şok yaşayacağımı bilmiyordum. kız arkadaşım (cinsiyeti kız yani) beni beklerken çantasının askısını göğüslerinin arasından geçirmişti!! "hayır yine mi?" dedim. isyanımın sesli olması onu da korkutmuş "nooldu?" dedi kedi gibi. "acilen bir mc donalds bulmalıyım" dedim. açım zannetti saf.

• quote:

Öncelikle anlatıcaklarımın yalan olmadığına dair yemin ederim.

Fikrimi değiştirmeye yetmedi.

Orijinalden alıntı: ALeX Souza

quote:

inanan inanır inanmayan kendi bilir Ama ben hiç bi zaman fake konu açmam yani bulun getirin linki kendimi sınırsız banlatıcam

Orijinalden alıntı: BRuTaLHeRo

quote:

Orijinalden alıntı: ALeX Souza

quote:

inanan inanır inanmayan kendi bilir Ama ben hiç bi zaman fake konu açmam yani bulun getirin linki kendimi sınırsız banlatıcam

Banada anlatsana

• altı ustu suruntunme nolcak otobuslerde normal karsılanıyor artık

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

altı ustu suruntunme nolcak otobuslerde normal karsılanıyor artık

sürtünmenin ötesi bişe ya bu ucu girdi nerdeyse ayrıca böyle sürtünmek bence vurmaktan daha zevkli ben daha çok zevk aldım

Orijinalden alıntı: hsngencer

Bana kz armadasimin yaninda ilerek ve seytan bakislar altinda surtundu olur boyle seyler

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Dhqwer

aklıma şu yazı geldi

quote:

Bune beee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 27 Şubat 2011; 20:51:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.