Şimdi Ara

Otobüste at sineğiyim tartışma çıkardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herşey benim yüzümden oldu. o gün hava soğuktu. şöför kaloriferleri yakmadı. ilk başlarda kanatlarım uyuşuktu sonra insanlar otobüsün içini ısıtınca biraz ısındı. derken zaten karnım da aç, 26 nolu yolcunun elindeki sucuklu tost beni tahrik edip duruyordu. bir gazla havalandım kanatlarım tam ısınmadığından tosta konacağıma elemanın alnına çarptım. eliyle bana çarptı sonra karşı koltuğa savruldum. eleman o sinirle koltuğu geri yasladı. arkadaki eleman birden cıyakladı. sonra bunlar birbirine naz yaptılar. karşılıklı nazlaşmaya dayanamayan muavin olaya müdahale etti. o sırada şöför tarafından gelen osuruk kokusu beni cezbedince hemen oraya uçtum. bu da böyle bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 21 Ocak 2018; 11:55:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

senin gibi ergenlerin üyelikleri sınırsız engellenmeli.komik olduğunu mu sanıyorsun,zeka seviyeni gösteriyorsun bu şekilde.kendini küçültme bence.sil bu konuyu

gücün yetiyorsa sınırsız çizdir beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.