Şimdi Ara

Alkollü uyumaya çalışırken, boşluğa düşer gibi oluyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafam güzel uyumaya çalışınca, gözlerimi kapattığım andan 3-5 saniye sonra, kafamda öyle bi kayma hissi oluşuyorki, beynimden aşağı şelaleler akıyor sanki, başım acayip şekilde dönüyor, öyle birşey ki gözlerimi açmassam boşluğa düşüyor yada ne bileyim sanki ölecekmişim gibi oluyor, gözlerimi açınca hemen geçiyor.

Millete bakıyorum alkollüyken çat diye uyuyabiliyolar ama ben uyuyamıyorum, kendi kendime dalıp gidersem uyuyabiliyorum sadece, öbür türlü gözlerimi kapattığım anda yukarıdaki olay gerçekleşiyor. Bunun sebebi ne, sizdede oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyuyamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amin mayk

• Aynısı bende de oluyor. 3 birada normal oturup muhabbet ederken falan hiçbir sıkıntı yok en ufak bir baş dönmesi bile yok. Ama üstünden 1-2 saat bile geçse yastığa kafamı koyunca başım dönüyor. Yalnız bende bir tek yan yatınca oluyor Sırt üstü yatarken hiçbir şey yok ama ne zaman yan ya da yüz üstü dönsem bir şeye bağlanmışım da çevriliyormuşum gibi geliyor

Benim kendimce bulduğum çözüm sırt üstü uyumaya çalışmak. Çünkü çok garip yani ayaktayken yürüken yatarken hiçbir şey yok gözümü kapatınca dönüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.