Şimdi Ara

AŞIK OLDUĞUM FRANSIZ KIZININ SÜMÜKLÜ BURNUNU SİLMEK İSTİYORUM [PEÇETEYLE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    NE KADAR MASUM VE GÜZEL BİR HAYAL DEĞİL Mİ ?
    BİR GÜN GERÇEKLEŞECEK BELKİDE
    DÜŞÜNSENİZE SEVDİĞİNİZ FRANSIZ KIZININ BURNU AKIYOR VE ONU PEÇETEYLE SİLİYORSUNUZ

• BURUN BU ARKADAŞLAR
     AŞIK OLDUĞUM FRANSIZ KIZININ SÜMÜKLÜ BURNUNU SİLMEK İSTİYORUM [PEÇETEYLE]
  • Farklı fanteziler türetmeye çalışma çabaları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen sene tatil köyünde sabah kahvaltısına inmiştik. Yan masada kari koca var ve arkadaşları sanırım.. Kari kocanın bir de kucuk boyle 5 yaşlarında çocuğu varmış zaten o tatil köyündeki arkadaşlarını bulmus hemen.. Kahvaltiyi cabucak yapip havuzda falan takılıyormus zannedersem çünkü masaya geldi annesinin yanina islak islak mayoyla sipa sümüğü gelmis sanırım, annesi hinkir dedi :D cocuk sumkurdu baya böyle cikti sumuk:D ama peceteyle tutmadı sonradan aldi peçeteyle sonra tekrar paytak paytak gitti ıslak ıslak ama cok samimiydi yaa.. ne biliyim ne diye anlattıysam aetik2bunu neyse ben gideyim

• Yakında scat fetişi konuları açılacak ondan korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Ben de geçen sene tatil köyünde sabah kahvaltısına inmiştik. Yan masada kari koca var ve arkadaşları sanırım.. Kari kocanın bir de kucuk boyle 5 yaşlarında çocuğu varmış zaten o tatil köyündeki arkadaşlarını bulmus hemen.. Kahvaltiyi cabucak yapip havuzda falan takılıyormus zannedersem çünkü masaya geldi annesinin yanina islak islak mayoyla sipa sümüğü gelmis sanırım, annesi hinkir dedi :D cocuk sumkurdu baya böyle cikti sumuk:D ama peceteyle tutmadı sonradan aldi peçeteyle sonra tekrar paytak paytak gitti ıslak ıslak ama cok samimiydi yaa.. ne biliyim ne diye anlattıysam aetik2bunu neyse ben gideyim

Hayatimda boyle bir cumle gormedim allah gordurtmesin birdaha

"Bende gecen sene tatil koyunde sabah kahvaltisina inmistik"

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suçsuz Hırsız kullanıcısına yanıt
    Arada olur öyle fark etmeden. Fazla takılma. Ben de senin gibi bi nick görmedim omru hayatimda

• :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.