Şimdi Ara

OTOBÜS, KIZ, YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
2
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iyi akşamlar, direk konuya giriyorum, acil yardıma ihtiyacım var
    Ben her sabah otobüsle okuluma giderken aynı güzergahta hemen her sabah gördüğüm birisi var, ortalama 3 aydır aynı otobüste gidiyoruz,
    Ama şimdi o bana ben ona bakistik baya, özetle, kız önümde direğe paraleldi, Bense direğin arkasında, koridordaydim. Yani bana bakması için boynunu Baykuş gibi 160 derece cevirmesi gerekirdi, ki çevirdi de 2 kez. Bence oda boş değil, aklıma iki care geldi, sizce hangisi?
    1-Aaa fermuarin açık kalmış deyip çantasına kağıda yazdığım numara ve lütfen bana ulas yazılı kağıt,
    2-Otobüsten benden önce iniyor, hunharca yanına gidip "Ya bir dakika bakar misiniz? Uzun zamandir sizi görüyorum vs vs.." diye açılıp, numaramın yazılı olduğu kağıdı verip kaçmak mi?
    Lütfen Yardım beyler, başka fikirler varsa bekliyorum ve sizce hangisi?
    Lütfen Yardım...

Edit:
    Kızla konuştum,
    Önünde yürüyordum, arkama dönüp ona doğru yürüdüm, normalde karşıya bakan kız sağa sola yukarı aşağı bakmaya cabaladi, yüzünü kaçırdı gözünü de degil,
    Ardından, sonunda ortada kavustuk. Dedim ki "Merhaba işte otobüste hergün karşılaşıyoruz, karşılaşmaktan öte tanışmak istiyorum sizinle olur mu acaba" falan geveledim heyecandan
    Kız önce güldü, elini ağzına kapattı.
    III... Dedi, Dedim geliyor.
    Sonra dünyanın en çirkin kelimesini söyledi.
    "Sanmıyorum. "
    Kusuruma bakmayın Teşekkürler iyi günler dedim gittim.

Bu ne demek şimdi.
    Sanmıyorum nedir ya.
    Ya hayır ya evet desene
    Beyler ümit var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 19 Şubat 2013; 9:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otobüs değil lokomotif
  • 1i yap diyecegimde hırhız sanmasin

• Bitir işini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

1i yap diyecegimde hırhız sanmasin

Aynen dostum hiç bilmiyorum ya, 2.yi yapıp acilsam, kız sapık sanıp, Yada basarsa tokadi kötü olur ya
    Ne yapayım sence?

• git ve ona kimin patron olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan83

quote:

Orijinalden alıntı: BerchisterTR

1i yap diyecegimde hırhız sanmasin

Aynen dostum hiç bilmiyorum ya, 2.yi yapıp acilsam, kız sapık sanıp, Yada basarsa tokadi kötü olur ya
    Ne yapayım sence?

Sade olsun . Cidden o da bos degilse ilk bindiginde selam tanisalim mi falan de . Direk numarasini istersen bakmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KOMŞU KIZI KONUSU ACİL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açıl dostum ya ne kaybedersin, terslerse özür dileyip bir daha olmaz dersin olur biter, özgüven aşıla kendine
  • 2.'yi yap ama kaçma sakın. Git sakin sakin konuş.
  • İkincisini yap ama ilk aşamadan sadece tanışmak istediğini söyle . Kıza sevdiğini falan söyleme

• 2. yi yap. Kacmadan, kagit numara olayini unut bi kere direk konus numarasini yuzyuze al

• Demirleri iki eline kavra ve uçan tekme at. Sana hemen aşık olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

Açıl dostum ya ne kaybedersin, terslerse özür dileyip bir daha olmaz dersin olur biter, özgüven aşıla kendine

Aynen dostum planım o,
    Umarim tutar ya, en kötü de ani olarak kalır, başka fikrin var mı dostum?
    "seviyosan git konuş " ayarinda buda

• quote:

Beyler iyi akşamlar, direk konuya giriyorum, acil yardıma ihtiyacım var
    Ben her sabah otobüsle okuluma giderken aynı güzergahta hemen her sabah gördüğüm birisi var, ortalama 3 aydır aynı otobüste gidiyoruz,
    Ama şimdi o bana ben ona bakistik baya, özetle, kız önümde direğe paraleldi, Bense direğin arkasında, koridordaydim. Yani bana bakması için boynunu Baykuş gibi 160 derece cevirmesi gerekirdi, ki çevirdi de 2 kez. Bence oda boş değil, aklıma iki care geldi, sizce hangisi?
    1-Aaa fermuarin açık kalmış deyip çantasına kağıda yazdığım numara ve lütfen bana ulas yazılı kağıt,
    2-Otobüsten benden önce iniyor, hunharca yanına gidip "Ya bir dakika bakar misiniz? Uzun zamandir sizi görüyorum vs vs.." diye açılıp, numaramın yazılı olduğu kağıdı verip kaçmak mi?
    Lütfen Yardım...

Direkwww.otobustegordum.com a gir üye ol hattın numarasını yaz.bak bakalım mesaj bırakmış mı

• otobuste kiza yakin olan bi erkegi hunharca dov. Sonra kiza deki bu seni fortluyodu ve kizin gozunde kahramansin

• Ne zamandır aynı otobüse biniyoruz ve biz hâlâ tanışmadık. Merhaba, benn xxx de gitsin. Plan proje yapmışsın birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Lütfen Yardım...

Direkwww.otobustegordum.com a gir üye ol hattın numarasını yaz.bak bakalım mesaj bırakmış mı

Ohaa diyorum böyle bir sitemi varmış

• Kalktı

• baktımı kesin seviyo abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Lütfen Yardım...

Hahaha hahaha
    Böyle site mi varmış vay be, cok mağdur var demek ki dostum,
    Bu arada dev cesaretlendim,
    Direk gidip pardon bir dakikanızı calabilir miyim?
    Diye konuya mi gireyim ne yapayım?
    Giriş kısmında yardım, gerisini ben yazarım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.