Şimdi Ara

KOMŞU KIZI KONUSU ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 senedir tanıdığım ama ayda bi kaç kelime konuştuğum bi komşukızı var.
    Geçen zil çaldı.Bi baktım elinde laptopu dediki bedirhan şu wifi şifresini bi 15 dk verebilirmisin ?
    Nedenini söylemedi.
    Bende tabiki dur yazıyım dedim .Neyse tamamen yapmacık bir teşekkür sonra evine gitti.
    Ama o 15 dk dediği 3 gün oldu bu gün tam 3.gün 3 gündür bağlanıyor.
    Afedersiniz bazen geceleri çişe kalkıyorum bi bakıyorum modeme deli gibi wifi ışığı yanıp sönüyor.
    Bazen internet acaip yavaşlıyor.
    Ne yapmalıyım. Ha bu arada çok güzel ama bana bakmaz . Yani benim Ligimin çok üstünde.
    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM .

• Saf mısın evlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB
    Değilsede mac filtresi koy neden girmiyor diyecek kadar yüzü varsada bilmem ki de.Bizim komşu istemişti ilk taşındıkları gün.İnternet gelicek 1 hafta sonra dedi 2.haftaya kadar sabrettim sonra mac adresini engelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

CSB
    Değilsede mac filtresi koy neden girmiyor diyecek kadar yüzü varsada bilmem ki de.Bizim komşu istemişti ilk taşındıkları gün.İnternet gelicek 1 hafta sonra dedi 2.haftaya kadar sabrettim sonra mac adresini engelledim.

Aslında bende ondan sordum .
    Hani neden girmiyor derse ne diyebilirim ki.
  • Sen sırf güzel olduğu için şifreni vermişsin ama bil ki o senin ödediğin internetle başka erkeklere yazıyor belki cam show yapıyor

• Lan oğlum değiştir şifreyi gelicek sonra birdaha değiştir gel kahve ikram ediyim de yürü
  • Şifreyi degiştir gelip niye değiştirdin diyecek yüzü yoktur heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modem arayüzüne gir kızın macini banla gitsin ne olduğunu bile anlamaz büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: Fllanagan

Lan oğlum değiştir şifreyi gelicek sonra birdaha değiştir gel kahve ikram ediyim de yürü

+sonsuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şifreyi değiştir nasılsa yine gelecek sende babam değiştirmiş gel buradan bağlan dersin
  • Malsın tek kelimeyle bilmiyorum ya da veremem diyebilirdin ne yani güzel olması hherşeyi yaptırabileceği anlamına mı geliyor

• Pcsine sızmayı deneyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

kiz yiyiciymis

bence bu mesajı dikkate al. birazda kendine güven. denemeden bilemezsin. kız milleti ikna edilmek istenir.
  • git modemi resetle şifreyi de değiştir. yalanma kızlara
  • Evin yakınlarında cami okul falan varsa ismini onunla değiştir bizimki kablolu oldu gel burada yap de

• Sifreni ve ismini degis interneti kapattirdim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.