Şimdi Ara

Otobanda tır lastiği terörü SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün kaza atlattık 130 km hızla sol şeritte giderken biraz ilerimizdeki kamyonun üzerinden geçtiği patlamış tır lastiği büyük bir şiddetle alt ızgaraya girdi sağa kaçamadım tır doluydu zaten direksiyonu sertçe tutup allah ne verdiyse çarptım mecbur . lastik saplandı sağ çektim başka bir tır geldi lastiği patlayan tırın yerini gösterdi plakasını numarayı falan aldık şoför dedi biz ödeyeceğiz şirket ödeyecek diye sizce mümkün mü ? Ayrıca küçük bir kaza gibi görünse de çarpmamak için hızla direksiyon kırıp ölüme gidenler var veya cama gelse kesin ölüm hızla . bu terör ne zaman bitecek ?

Otobanda tır lastiği terörü SSli Otobanda tır lastiği terörü SSli Otobanda tır lastiği terörü SSli

• ucuz atlatmışsınız, çok geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun manevra yapmamanız kurtarmış sizi. Karsi taraf cebinden çıkartıp vermesi lazım yoksa sigorta Kasko falan o sekilde olmaz o is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Gecmis olsun manevra yapmamanız kurtarmış sizi. Karsi taraf cebinden çıkartıp vermesi lazım yoksa sigorta Kasko falan o sekilde olmaz o is.
    çok teşekkür ederim arkadaşlar o an olayın sıcaklığıyla anlayamadım ama gerçekten ölümlü kazaya sebebiyet verebilecek bir şey hele cam gelseydi.. her şey bir anda oluyor arkadaşlar bilinçsizce hız yapmayalım hızlı sürmek marifet değil herkes hız yapar önemli olan güvenli sürmek yolda karşımıza heran her şey çıkabilir.
  • Geçmiş olsun. Otobanda bazen bende rastliyorum bu lastik parçalarına ve gerçekten çok tehlikeli bir durum. Acemi bir insan, kacayim derken can kaybı ile sonuclanan bir kazaya kurban gidebilir. Böyle durumlarda direksiyon ile fazla oynamamak en iyisi sanırım.

• ytyvyv Y kullanıcısına yanıt
    Verilmiş sadakanız varmış. Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Geçmiş olsun. Otobanda bazen bende rastliyorum bu lastik parçalarına ve gerçekten çok tehlikeli bir durum. Acemi bir insan, kacayim derken can kaybı ile sonuclanan bir kazaya kurban gidebilir. Böyle durumlarda direksiyon ile fazla oynamamak en iyisi sanırım.
    sağolun kaçacak mesafe varsa kaçınılmalı tabi o an anlayıp ayarlamak için acemi olmamak lazım yaklaşık 2 yıldır araba kullanıyorum 3. uzun yol tecrübem o yüzden mükemmel kullandığım söylyemem zaten sağada kaçamazdım doluydu gözmü karartıp hızla çarptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytyvyv

sağolun kaçacak mesafe varsa kaçınılmalı tabi o an anlayıp ayarlamak için acemi olmamak lazım yaklaşık 2 yıldır araba kullanıyorum 3. uzun yol tecrübem o yüzden mükemmel kullandığım söylyemem zaten sağada kaçamazdım doluydu gözmü karartıp hızla çarptım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam, ani direksiyon hareketleri filan yapmamak lazım, ucuz atlatmışsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiGER001 -- 4 Nisan 2014; 0:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Geçmiş olsun hocam, ani direksiyon hareketleri filan yapmamak lazım, ucuz atlatmışsınız...

Alıntıları Göster
    çok sağolun
  • Gecmis olsun hocam

Diger parcalar hasar almamis ya o acidan iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 4 Nisan 2014; 15:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sağolun otoban dediğim tem bir çok kısımda 2 şeride düşüyor (çorluya giderken) sağ şerit full tır kamyon mecbur soldan gidinced e 120 yi geçmek gerekiyor . sadece adı otoban 2 şerit..
  • Kaplama yapılmış lastiktir kesin. Büyük geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Kaplama yapılmış lastiktir kesin. Büyük geçmiş olsun
    geçmiş olsun
  • quote:

Teşekkür ederim başta bende öyle tahmin ettim ama normal lastiği patlamış . ama yinede bile bile sakat lastikle çıkmış yola
  • quote:

Böyle durumlarda tırı veya kamyonu göremezeniz bile şikayette bulundugunuz zaman tırı veya kamyonu bulup o kişiye ya da şirkete hem ceza yazıyorlar hemde aracınızdaki hasarı onlara yaptırtıyorlar. Yani lastiği patlayan kamyoncu lastik parçalarını yoldan almak zorunda. Yasa böyle. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Böyle durumlarda tırı veya kamyonu göremezeniz bile şikayette bulundugunuz zaman tırı veya kamyonu bulup o kişiye ya da şirkete hem ceza yazıyorlar hemde aracınızdaki hasarı onlara yaptırtıyorlar. Yani lastiği patlayan kamyoncu lastik parçalarını yoldan almak zorunda. Yasa böyle. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    sağolun peki nasıl yapıcaz bu işlemi direk polise gidip şikayet mi yoksa şirket falan arayıp onlardan mı istemek prosedür nedir?
  • ytyvyv Y kullanıcısına yanıt
    Prosedürü tam bilmiyorum ama bence mademki şoför şirket yaptıracak demiş önce şirketi arayıp konuşun olmadı polisi arayın. Polis daha iyi bilgi verir.
  • quote:

Prosedürü tam bilmiyorum ama bence mademki şoför şirket yaptıracak demiş önce şirketi arayıp konuşun olmadı polisi arayın. Polis daha iyi bilgi verir.
    teşekkürler hocam
  • quote:

İyi de hocam lastik patlasa nasıl gidip o lastiği oradan alsın? Millet yardırmış gelirken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

İyi de hocam lastik patlasa nasıl gidip o lastiği oradan alsın? Millet yardırmış gelirken?

Alıntıları Göster
    soğukkanlılığınız korumuş sizi. çok ciddi sonuçlar olabilirdi.

geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.